Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krunoslav

Interní video firmy Microsoft, vytvořené v květnu minulého roku, představuje koncept Windows Gaming...

někde sem četl ohledně tohoto až zděšené komentáře a zprávy..obava z toho, že se celé pc transformuje do casual formy, je myslím zbytečná..kdo by pak kupoval nový výkonnější hardware?
  • homeles8

Heroes of Might a Magic 7

Máte tu hru někdo? V jakým je teď stavu?
    • Chim
      Ne. Proč hrát idiotskou sedmičku když existují kvalitnější předchůdci (1 až 3)?
      • homeles8
        aby jsme mohli hrát s kamarádem po internetu a moc neznali mapy (což je u těch starých dílů největší ''problém'' ) A chce to zase změnu, nedá se jeden díl hrát furt dokola. Šestku vynechám, ta se mi nelíbí. Jinak, co je přesně na 7 idiostkého?
        • pokud vím tak 3 díl má skvělej genarátor map....
          • Chim
            Dvojka taky.
            • homeles8
              ok,seru na tebe, jdi do hajzlu
            • homeles8
              recenze už nečtu a gameplay se mi líbil. A na ostatních fórech často lidi psali, že hra je hodně zabugovaná, ale jinak je to dobrá hra.

Jinak mě to zajímalo jak to rozvedeš, abych si to případně vůbec nekupoval. Ale když to napíšeš jenom takhle, tak v tom může bejt jen nostalgie/komplex/whatever, nebo to co tobě přijde idiotský se mi může líbit, nebo bejt jedno.
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Tak si přečti třeba uživatelské recenze na steamu nebo ti je tu mám nakopírovat?
            • homeles8
              Rozveď prosím proč je 7 idiotská hra :-) Díky
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Přečti si recenze, podívej se na gamesplay... Pokud ani pak neznáš odpověď na svou otázku, je u tebe něco špatně.
          • homeles8
            ale stejně je ta hra ohraná, no. Tady budou zase jiný hrdinové, jiný jednotky, prostě jinej díl, jiná hra.
            • stahni si mod do homam 3 horn of the abbys přidá Cove město (piráty) a vylepšuje hru v mnoha směrech.... mužeš pařit dalších 10 let
        • Chima si nevšímej, to je zaprděnej rádoby old school hardcore hráč, co se zaseknul někdy před 20 lety.
      • protože je rok 2016 a 2d je pravek?
    • Limbic se snaží, dodali tutoriál, trochu upravili grafiku, běží mi to plynuleji, přidávají sem tam nějakou mapu nebo i jednotku navíc, některým stávajícím jednotkám přibyly animace, má to podporu Steam Workshopu, je to stabilnější v MP a z kampaní zmizely všechny bugy, co znemožňovaly dohrání etc., ale pořád tam nějaké bugy zůstávají - třeba já mám úplně rozprasený přesunování artefaktů (někdy se klonují, někdy mizí, někdy to při tom i spadne) nebo se roztahují portréty jednotek nebo nějaké schopnosti nefungují správně v kombinaci s jinýma a tak. V současnosti pokračují ve vychytávání těch zbylých bugů, balancování jednotek a v únoru vyjde první část té kampaně založené na H4, takže pokud byl někdo naštvaný na ten technický stav a chyby, tak to už je z většiny pryč, i obsah se zlepšuje, ale pokud má někdo problém s ne úplně oslnivým grafickým zpracováním (statická scéna u stolu, hnusné obrazovky např. u špehování), některých překopírovaných jednotkách a dalších prvcích z H6 nebo malým počtem aktivních schopností jednotek, tak ho to nevytrhne. Ale rozhodně rád vidím, že se pořád snaží, něco vydávají a snad se jim podaří opravit postupně všechno, narozdíl od právě H6, kde jsem si koupil kompletní kolekci asi před 2 lety jenom abych zjistil, že jsou tam pořád dost zásadní chyby a vzhledem ke krachu původních vývojářů se na to prostě vybodli....
      • homeles8
        ok, díky moc. H6 jsem nehrál, 3,4,5 mě bavili všechny. Grafika se mi zrovna třeba docela líbí, ale tak já nejsem moc náročnej, no.
        • grafika je uz od 5 takova detsky libiva, ale ja jsem toho nazoru, ze v tomhle typu her je 3d uplne zbytecny, a kdyz to kvuli tomu navic bezi jak ospalej snek na prumernym hw, tak je to uplne naobtiz
  • Obrazem 1 / 2: Hideo Kojima dělá na Twitteru narážky na 3. (nevydanou) kapitolu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

*9*
  • ucho

COD (Steam)

http://www.nuuvem.com.br/produto/482-call-of-duty-black-ops
    COD: Black Ops za 12 eur. zkoušel to někdo? (jsou tam i další COD v akci)
    • To teda není až tak výhodný.
      http://keys4games.cz/pc-hry/41-call-of-duty-black-ops.cd-klic
      • ucho
        ale je. nuuvem je legitimní prodejce her. "obchod" z tvého odkazu není. jistě si všimneš, že u té verze navíc píšou polská lokalizace... a překupníky a vychcánky podporovat nehodlám, jestli někdo jiný ano, je to samozřejmě jeho věc...
        • Na Key4You.cz je CoD:BO každou chvíli za 99,-, ne polská, ale normální ENG verze, nyní za 184,- a je mi jedno, jestli ti přijdou nelegitimní, já od nich mám už několik věcí, za dobrou cenu a vždy bez problémů. Sám jsi se u CoH odvolával na cenu a 184 korun je rozhodně méně, jak 12 euro.
          • Miserius
            Key4you prodava polskou verzi, v popisku maj ENG jazyk ale dole pak pisou ze je to polský
            • Miserius
              Tvuj prispevek me neco pripomnel a vytocil *1* , protoze jsem si vzpomnel ze kuli Německu bude mit cela Evropa cenzurovanou verzi Beyond *16* Uplne odstranili 2 sceny... šmejdi...

Ale to neni moc k tématu *15*
            • ucho
              no já shodou okolností po tom COD:BO pokukoval delší dobu a občas ze zvědavosti mrknu i co nabízí všude možně na internetu. moc dobře vím, že na key4you měli dvě verze, tu levnou polskou, kde si musíš přehazovat lokalizaci a pak normální anglickou, která rozhodně nikdy nebyla levnější než v jiných akcích. je to podobné jako s tím COD:BO2, kde na key4you je EU verze za 749,- a na nuuvemu teď za 520,- (20 eur)... tyhle "překupníci" nemají prakticky nikdy výhodnější ceny, než jsou jiný worldwide verze (výjimky by se daly zřejmě spočítat na prstech jedné ruky). aby mohli jít s cenou níž, musí jít o verzi z polska, ruska nebo někde z asie a většinou s nějakým omezením, které jde samozřejmě nějak obejít... proč ale koupí takového klíče podporovat omezený region. pro hráče je lepší podpořit worldwide region nebo alespoň EU a legitimního prodejce, jen tak je možné ovlivnit trh. cena někdy není všechno.
          • ucho
            stále ti uniká, jaký je rozdíl u těch obchodů. a s tou (ne)polskou verzí samozřejmě nemáš pravdu. neříkám, abys tam nenakupoval, je to tvoje věc. ale já tento styl prodeje podporovat nebudu (a důvodů se dá najít víc).
    • Ani zadarmo..
      • Jack1947
        Black ops se jeste v pribehu celkem da, naopak je zajimavy a bavil mne opravdu hodne to BO2 uz byla jen nastavena kase a radoby mega ne tak-vzdalena budoucnostni strilecka, bez toho bych se i obesel Pokud jde o mp to je vec druha a nezvisla na "kampani".
    • Miserius
      Black Ops melo v dobe vydani slusnej multiplayer, pokud jsi zadny novy CoDko multiplayer nehral tak neprohloupíš... Pokud ti jde o singl tak neni uplně hroznej. Takovej akční film z 90. let *1*
      • ucho
        spíš jen single bych dal no. videa vypadají v poho a u COD her se větší slevy jen tak nedočkám... COD: BO2 za 20 eur je ještě dost no...

edit: tak aktivováno na steamu.
        • Miserius
          Singl od Treyarchu me vzdy bavil, takze mozna to jen bude tim ze mi sedí jejich styl, ale tohle je fakt takový prijemně bečkovy s dokonce zamotanou zapletkou (to se u CoD jen tak nevidí *1* ) kdy do posledni mise nevis co se presne deje... Pokud mas 12 eur navic a dal by sis nejakej slusnej akcni pribeh tak neprohloupíš
          Kdybys nekdy hral BO2, aspon budes vedet o pribehu postav z jedničky (ne ze by to bylo potreba, ale na škodu to taky neni)
          • ucho
            no teď jsem vzal COD:BO, dvojku začnu řešit tak za rok, to zase bude cena jinde. nespěchám na to, her na hraní je tuna, takže když vím, že bych tu dvojku nehrál hned, tak netřeba za to teď hned dávat víc. to snad nikam neuteče :)
  • Nintendo je poprvé v historii firmy ve ztrátě (8,6 miliardy Kč), stojí za tím nevalná prodejnost...

Tak to hodne stesti, Nintendo...
    • Ringwraith
      Říká se, že mají nahrabaný dost, že by mohli fungovat ještě několik desetiletí bez zisku.

A 3DS se postupně zvedá (minimálně v Japonsku, ale i jinde) a Wii U se blíží.
    • braveman
      Nahrabáno má více než dost, takže nějakou tu ztrátu přežije. A aby to dopadlo s Wii U hůře než s 3DS, to už by se muselo xakra snažit *15*
  • Hanzales

Real-Time Cinematography in Unreal Engine 4

https://youtu.be/pGtb6uMUgZA
    Moc pěkný, člověk si tak vzpomněl na článek o tvorbě Final Fantasy: The Spirits Within
    https://youtu.be/Wj0XXYJ3gCY
  • Miserius

Driveclub novy gameplay

Teda, ten pohled z kabiny ale ze nevidim volant a ruce je naprosto suprovej!
    https://www.youtube.com/watch?v=2DKb5i9gXf8
  • Jack1947

Call of Duty: Black Ops 4 dostalo lootboxy. Padají z nich duplikáty i zbraně s lepšími statistikami, které nemůžete získat jiným způsobem.

Jo tak tohle je ten nový "aplikovaný systém pay3win" heh😛😎

• Hrané video si dělá legraci z dvou typických problémů Battlefield 3.

zrovna vcera jsem jednoho osla nahanel a ne a ne tu bednu schodit,neeeeeed ammmmo
    • Miserius
      Presne tak, kdyz uz me fakt sere, a jsme treba v Metru, tak ho tak dlouho blokuju dokud nezustane kuli me trcet nekde kde ho zastreli a pak si jen vezmu jeho kit, hodim si naboje a beru zpet muj *5* *2*
  • Radioaktivni_surikata
    Takhle měla znít ústřední melodie do BF4, ne do tý poslední zprzněný rádiovým šumem přidat ještě víc rádiovýho šumu. Ten maník má na svým kanálu i vlastní variaci např. na Duke Nukema (alternativní k tý od Megadeath). Doporučuju mrknout, jsou tam i srandovní, jako nyan cat.
    http://www.youtube.com/watch?v=6oHmFeIubD0
    • Mně teda glitch nevadí.
    • ještěže dycky objevíš ameriku.
    • je dobrej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit