-
Obrazem: Virtuální prohlídka kanceláře společnosti Blizzard.
To není kancelář. To je jen vchod, chodba a nějaká nástěnka/výstavka/muzeum/mauzoleum/svatyně, kam se nejspíš zaměstnanci chodí povinně modlit během svačiny. Tu blondýnu nastřelenou do džín poslali na procházku nejspíš proto, že věděli, že už tam nic zajímavějšího k vidění nebude. -
Seznam všech padesáti achievementů ze hry Saints Row: The Third.
Ja stale nechapu, co na tech achievementech kdo vidi a proc je to tak popularni. Ja si proste uziju hru a abych se honil za kazdym nesmyslem kvuli ikonkce v profilu.. Nevim, asi uz sem mimo moderni trendy. -
-
Souhlas, taky nevim, proč se za nima všichni tak honěj. Kdyby to aspoň mělo nějaký vliv. Třeba na Steamu si představuji, že v budoucnu achievementy budou za nějaké body, které můžete využát na nějaké výhody/slevy. To bych je pak bral trochu vážně, ale takhle to je opravdu jenom na... No asi si stim někdo honí ego...
-
achievementy jsou tu pro pubertaky co maji maly pero, to je jasny (jako kompenzace)....a uprimne neznam nikoho ve svem okoli koho by jakykoli herni ach. zajimaly, kdyz je clovek starsi tak uz si nemuze dovolit takhle splachovat cas do hajzlu...
-
-
...řekl puberťák a šel spát...
-
-
-
Resident Evil 6 obsahuje 4 hodiny a 15 minut filmečků.
Jestli herni doba bude 8 hodin, filmecky vcetne, tak to bude urcite pecka. -
-
Herní doba bude okolo 30-ti hodin za všechny tři postavy.
-
-
Dik za ty slevy na obchodě (proc neni povolena diskuze?), objednal jsem si 2 hry, ceny konzolových her jsou u některých her opravdu nízko. Můžeme vědět co velkého ten obchod čeká? *4*
-
-
:) Stěhování do civilizace !?
-
-
To je vtipnej nebo urážlivej příspěvek, nechápu to *2* To jsem to dopracoval *8*
-
-
:) No už jsi tam přece nakopupil , tak ti to musí být jasné ....
-
-
-
-
Obrazem: Rockstar ukázalo konzoli PS4 s motivem GTA V, kterou vytvořil jeden z fanoušků.
No teda konkrétně s pětkou to nemá moc společného, ale jinak je pěkný. -
Legend of Grimrock je GOLD!
Juché *15*
http://www.grimrock.net/2012/03/23/gold/ -
funkční telefon v Minecraftu
https://www.youtube.com/watch?v=sMH3wLuR9f0
http://verizoncraft.github.io/ -
Hitman - Closed Alpha
BTW na net unikla pre-aplha nového Hitmana
Nelze hrát bez X360 gamepadu, jinak zatím z toho nelze moc soudit. Graficky to už teď nevypadá nejhůř i když jsou tam propady mezi 7-90FPS na stejné scéně, ale je to přeci jen pre-aplha.
NPC celkem slušně reagují na vaše akce, ozvučení taky ujde, jen Agent 47 vypadá přesně jako v traileru - to už záleží na názoru, ale jako u Sama Fishera, nepřijde mi normální, aby postava v pokračování omládla o 10-20 let *7*
Víc se z toho bohužel vyčíst nedá...
EDIT: Přihodím pár screenů. Hláška ohledně gamepadu Srovnání starej a novej Agent 47. -
-
pokud vím, tak to není přímo pokračování. proto je to jenom Hitman
-
Ty vle Prealpha a ještě takovéhle hry to se někdo snad nasr-l, hodil to na net shchválně ne? Jinak když tu není, Predátor je tu Keyz... je jedno že si dělá srandu - takovéhle chování je docela urážejicí...
X360 ovladač je pro některé lidi nej ovladač vůbec mně třeba tolik nevyhovuje Dualshock ... a to sem tomu před X360 nevěřil.
Přál bych si aby teda plná verze zůstala u tohohle "nešvaru" a on byl nucen si koupit gamepad nebo by to nehrál.
Je to sprosté chování vůči hráčům, jako "hele gamepadáci at si hrajou na vlastním písečku a budeme koukat na ně skrz prsty" navíc ani gamepad nemá a tak ještě toho moc neví...
Tahle uzavřenost, na jedinou nejen platformu ale i periférii to je ještě větší nemoc než snad pokrytectví... no nevím no. *7*
Agent47 prošel omlazovací kůrou po Vzoru, Sama Fishera... achjo... Berme to tak že to vlastně není úplně člověk ale i tak achjo coto je... -
-
Potrefena husa se ozvakla :-D
-
-
když si nekdo chce kazit zažitek nejakou pre alfou... jinak vypada jako prumernej ctyricatnik, nezda se mi mladej
-
Ono to vychází i na X360?
-
Nelze hrát bez X360 gamepadu, *15*
Borci asi programují na gamepadu. To je HC jak prase.
Co jsem mrknul na fóra tak to snad řeší nějaký emulátor. Tu gamepad hovadinu... Jinak to je snad něco jako ta E3 verze Dooma 3 :)
3DMGAME-Hitman.Closed.Alpha.Cracked-3DM -
-
Já co to tak sleduju, tak hodně firem hry primárně dělají na gamepadu.
-
-
Což je divné.
Programuješ na K+M a děláš verzi pro oboje. Tedy proč by jsi dával ovládání pro jedno a ne rovnou pro oboje jako to má WH? To možná svědčí o tom, jaký ovladač a platforma je pro ně hlavní a poté ta druhá platforma může mít "port" na nic. Jak se již v minulosti stalo. To je blbě, nehledě na to co upřednostní.
Jako programovat něco na něčem, a pak to zkoušel na něčem zcela jiném je komické. Nejde o simulátor. Borci to dělají pro oboje rovnou. Problém to není jak ukazují EE verze her pro konzole a PC zároveň. Tohle je skutečně vtipné..
Navíc jestli si tedy záměrně zvolili jeden ovladač, tak zrovna ten horší co se technických parametrů týká. O to, je to vtipnější. -
-
Sice programuješ na klávesnici, ale to s tím přeci vůbec nesouvisí. Gamepad i K+M vyžadují každé svůj specifický přístup a jak už několik her v historii demonstrovalo, univerzálně se nedá lehce předělat jedno ovládání na druhé.
-
To je pravda, bohužel upřednostnění platformy jim nemůžeš upírat. Přece jen jako všude jde hlavně o peníze.
-
-
Zrovna v GTA nechávám gamepad ležet. Já hraju na gamepadu jen hry, který nepotřebujou myš, tzn bez gamepadu se hrajou jen na klávesnici.
-
Souhlasím s Vojtou. Jsem taky PC hráč a gamepad byla dobrá koupě. Jsou určité typy her, kde se přirozeně hodí. Např.: GTA, jen si všimněte kolik lidí v GTA V Onlinu hraje na gamepadu.
-
Keyz: Tak tenhle build, je spíš jen základní obrázek o tom jak ta hra bude vypadat. Ve finále to může být úplně jinak
Vojta: to je v pořádku, já to tak hraju taky, už jen proto, že většina PC her má stejně líp vyřešený ovládání na ovladači. Dost mě překvapilo Diablo, hrál jsem demo na Psku a řekl bych, že ovládání je lepší jak na PC. Ani bych tomu nevěřil, když bych to nezkusil. -
Jo. Neupírám. Dělám si z toho srandu.
Stejně bude hlavní to, jak to bude vypadat po vydání. Což klidně a určitě upraví *3*
Tedy rozhodně to neber tak, že bych jím něco vnucoval apod. Jen si z toho dělám pr*el.
Btw. Pamatují jak upravovali state of decay na PC. To byl proces. Dokonce to často modeři udělali rychleji. Z toho si také lidi dělali na fóru srandu. Nakonec to udělali obstojně. To je hlavní. I když ta cesto k tomu...Vhodné téma ke vtipu. -
Jsem PC hráč a preferuji ovladač. Je to pohodlnější a daleko oddechovější, zážitek z hraní je hned jiný.
-
-
-
-
-