-
Rezzed
"The PC and Indie Game Show", pořádaná EG.net a RPS...
http://www.rezzed.com/
Tak co, pošlete někoho?:) -
Neoficiálně: DLC Battlefield 4: Naval Strike vyjde 18. března.
To bych se docela divil, třetí DLC takhle brzo po vydání samotný hry. To nesedí do dvouletýho cyklu a i s BF3 to šlo pomalej. Navíc kromě Xboxu teď všichni dostali Seccond Assault. Teda všichni, premium hráči, co si koupili DLC samostatně ho ještě ani nemají. Ale možný je všechno, nechám se překvapit. -
Pirátství není hlavním důvodem, proč bude potřebovat Diablo III permanentní připojení k netu....
A nemožnost módování je také z důvodu lepší komunity? Chápu PR ale některý hovníky co vypouští sou za hranicí .. *11*
šmarja už píšu čárku před ale :) -
-
Lepší jí napsat před ale, než jí nenapsat před/za vedlejší větu přívlastkovou "co vypouští". ^^ Ale ono to je jedno, když se nepíše spisovně. A hlavně, podle mě před tohle ale ta čárka patři, nechce se mi to teď googlit.
Edit: Jo a k tématu - jistěže to je pro komunitu, oni jí nemožností modovat chrání.
-
-
Sublevel Zero
https://www.youtube.com/watch?v=0vM4FGes3g8
first-person, six-degree-of-freedom roguelike shooter
vypadá a zní to hezky. mají i podporu pro Oculus -
Podívejte se, jak vyrostly z polygonů známí herní hrdinové.
Ten Alien je boží -
STATE OF DECAY PC
http://www.rockpapershotgun.com/2013/07/17/state-of-decay-pc-releasing-via-steam-early-access/ -
-
http://games.tiscali.cz/tema/zombie-akce-state-of-decay-vyjde-na-pc-snad-jeste-letos-63477
-
-
Omlouvám se, nevšiml jsem si.
-
-
-
Za 4 dny prodáte polovinu, za 14 dnů až 80 % - tohle vám ochráníme, tvrdí Denuvo
Irdeto, společnost prodávající ochranu Denuvo, vydala zprávu varující před vydáváním her nezabezpečených jejich softwarem. Nic překvapivého - text obsahuje čísla nelegálních stažení nejmenované hry a fabulace o strašlivých potenciálních ztrátách. Přináší ale i zajímavé statistiky. Zpráva tvrdí, že až 80 % prodejů očekávaných AAA her proběhne během prvních dvou týdnů po vydání a 50 % dokonce v prvních čtyřech dnech. Tím v podstatě naznačuje, že i pokrytí tak malého časového okna se vydavatelům vyplatí.
Tahle čísla je samozřejmě nutné brát s velkou rezervou, společnost má všechny důvody k nadhodnocování, ale je zajímavé, kam se z původně neprolomitelné ochrany Denuvo během několika let posunulo. 14 dní? Nebo 4? Anebo jen "bad luck", jako u nového Hitmana, který padnul dokonce čtyři dny PŘED oficiálním vydáním?
-
-
Je zajímavé že Denuvo 5.1 (AC: Odyssey) je prolomené, ale Denuvo 4.9 (Shadow Of The Tomb Raider, FIFA19) stále drží.
-
-
Všechno je prolomené. Jen mají dohodu s vydavatelem že to uvolní až po nějaké době... aby ztráty vydavatele byli co nejmenší.
-
-
Zdraoj těchto informací? Tyhlecty nesmysly, co se o protipirátskejch ochranách říkají jsou furt otravný.
-
Dobrej vtip :)
-
-
on to bohužel vtip není. proč si myslíš že dvě naprosto stejný ochrany, dvě hry, a jedna je cracklá po pár dnech a druhá po třech měsících?
-
-
A kde je teda Lara ? Ta si zaplatila vic jo, ze jeste neni ? :D
-
-
-
-
-
podle mě je blbost to s těmi 80 % během 14 dnů. u nějakých hitů se to k tomu může blížit, viz RDR2 na konzole, jenže tam jsme u konzolí a je to hodně specifická hra. jiné hry tak velký náběh a náhlý pokles nemají. když se hra crackne do měsíce, tak podle mě ta ochrana postrádá smysl.
-
-
Ve skutečnost zřejmě opravdu vybrali nejkřiklavější příklad a ještě ho trochu přibarvili. Fakticky se to může blížit tomu strašení o ušlém zisku. Vydavatelé stejně ví sami nejlíp, jak vypadají procenta jejich prodejů v čase. Spíš mě na tom pobavilo, že mají potřebu to kvantifikovat, aby zdůraznili, že Denuvo se vyplatí všem na planetě i v případě brzkého prolomení. Počítám, že už příští rok vypustí zprávu o důležitosti chránit první den nebo prvních pár hodin🙂
-
-
-
Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...
jo slyšel jsem, herní doba 6 hodin... to by byl průšvih, kdyby to bezrukýmu tondovi trvalo na hard hodin 8 -
-
Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...
Do co-opu maji pry naplanovano az 100 misi, vyzev, takze kompletne by ti to melo trvat 50 hodin.. je dobry precist si ten clanek nejdriv.. -
-
Reakce indie vývojářů hry Tiny Tower na "originální" iPhone titul od Zyngy s názvem Dream Heights....
Nekdo nepovazuje umele nafouknutou herni dobu copypaste contentem jako plnohodnotne prodlouzeni hraci doby...
-
-
-
škola
tešíte se do školy? ja jo už se nemužu dočkat až uvidim spolužaky prece jen toho volna už bylo dost -
-
Hrozně, druhej tejden anglickej seznamovák to je nejlepší...
-
Jelikož jsem už viděl rozvrh, tak ne.
-
to jo. a až si budeme vyměňovat herní zážitky, kdo co dohrál a tak.
-
Kez bych chodil zase na střední nebo základku *1*
-
-
Jooo, ta bezstarostná léta *9* *4*
-
-
-
Vypadá to, že si v multiplayeru Battlefield 3 budete moci změnit vzhled.
Blik! *1*