Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Civilizace 5 - modifikace

Znáte nějakou modifikace, které zpomalí a zdraží výzkum, tak aby jednotlivé věky trvaly o dost déle a bylo možné při snaze mít technologickou převahu? Narazil jsem na Economy Mod a neoficiální patch.

Vadí mi, jak rychle se člověk dostane z jednoho věku do druhého a než vyrobím jednotky je nový věk a převaha 0. Pak ty boje trvají a je to otravné. Protože to mám ten systém, že je potřeba hodně měst aby šlo vyrábět dost jednotek, tak to je dost komplikované.

Dík-
    • na 5. nevím, ale na 4. byl zaručeně nejlepší Caveman 2 Cosmos. Co jsem se koukal tak na 5 toho ani moc není
      • Keyz
        Dík za info.

Možná stojí za to sehnat 4 díl. 5 díl je navíc nějak hodně náročný na to jak vypadá, během velkých bojů.

I když hrát jednu hru 100 hodin :) To není možné zničit protivníka rychle?
    • a na jakou hraješ obtižnost? ja hral na prince a klidne jsem preskočil ostatni covilizace i o dva veky.
      • Keyz
        Taky myslím na Prince. Ale když máš specializovaná města, rychle vše vyzkoumáš a nemáš výhodu dlouho. Strašně rychle tě dohoní to je divný.

Kolikrát jsem ani nedošel, tam kam jsem chtěl a byla jiná doba *15* To je strašný.
  • langustyn

Pre-alfa UT

Pre-alfa UT ke stažení :)
    http://www.pcgamer.com/2014/08/13/unreal-tournament-pre-alpha-build-appears-online-can-be-played-right-now/
    • pro všechny co budou zkoušet je nejspíš nutnost mít přepnuto na anglickou klávesnici, s českou nefunguje skoro nic z toho mála co tam je
  • PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...

Byl jsem mezi těma co podepisovaly petici a při oznámení PC verze jsem byl radostí bez sebe, teď bych jim doporučoval ať se na to vyserou a nechají legenďě nezkaženou pověst. Bude to fiasko... *13*
  • Protože nějaká stránka má přes 100 000 liků, neznamená, že všech těch 100 000 liků je od lidí, co pravidelně stránku navštěvují. Nedej bože, ještě scrollují a vyhledávají každou prkotinu. Dobrá polovina z nich jsou mladý vemena, které zajímájí jen články o Mincraftu a Call Of Duty. Nějaký článek nebo reklama na (pro ně) nudné a trapné RPG (navíc, příliš složité pro jejich mozečky), je opravdu nezajímá a RE-PLAY těch 1000 liků určitě nedotáhl na stránku Kingdom Come. Příkladem by ti mohla být taky stránka Game Page, která se pyšní 90 000+ liků a myslíš, že stránka překypuje návštěvností? Ani omylem. Při jejich spuštění Youtube verze pořadu Game Page se sotva dočkali jen pár tisíc shlédnutí, což dokazuje fakt, že počty liků na Facebooku nic neznamenaj.
    • ringmancz
      já teda mám několik stránek, kde nejsou žádný koupený lajky (1400 a 6000 lidí) nebo něco podobnýho a příspěvky časo vidí míň než polovina lidí. o těch, co jsou nějak aktivní ani nemluvím, to jsou desítky lidí
    • Keyz
      Jo, to je známá věc. To samé facebook Jardy Jágra. Tady to není co like, to člověk který to pravidelně sleduje a něčeho se účastní.
    • Reakce na Veskoslava.
  • prudislav

Wailking Dead Survival Instinct PC

Tak Wailking Dead Survival Instinct přecijen nakonec vyjde i na PC ale jen digitálně viz: http://store.steampowered.com/app/220050/
  • ucho

Kim Dotcom, zakladatel serveru Megaupload, se rozhodl darovat skupině Lizard Squad 3000 celoživotních premium účtů na serveru Mega výměnou za zastavení útoků na Xbox Live a PSN.

Takže pokud na to přistoupí a odměnu využijí (třeba jen část účtů), budou vysledovatelní...
    • To je špatný tah,takhle se objeví nějaká nová skupinka a taky bude něco chtít.Neměl jim dávat nic.
      • o to mu prece jde
    • 1. Jejich ddos neni vysledovatelny a jejich stahovani z webu bude? Wat?

2. Bude vysledovatelny spekounem Kimem. Musel by je prasknout on.
      • ucho
        ano, 2. řekl bych, že za prásknutí jejich totožnosti by pro sebe mohl vyhandlovat zajímavé věci...
        • Keyz
          To záleží jak tam budou na ten mega nahazovat. Jestli nějak skrytě tak nic moc nezjistí. Navíc kdyby je zjistil a nějak je udal, tak by si asi značně pohoršil o "pirátů" a zastánců svobodného internetu apod. Když mu to za divných okolností zavřeli tak lidé proti tomu prostestovali a kdyby tuhle skupinu udal asi by si u nich nějaký věhlas neudělal...

Otázka je z jaké země je ta skupina. Jestli to není US/EU tak je jedno zda je udá. Někde v Číně to níkdo neřeší (tam krade každý SW). 3DM mají vlastní web kde vidíš co dělají apod a je to prostě jedno. Západní firmy to neřeší a když řeší mají smůlu.

Spíše je horší mít legální data někde u firmy která musí spolupracovat s US úřady a tedy špehují tebe i ostatní v zájmu nějakého amerického "ohrožení země". Vůbec, že většína velkých SW firem je v USA. To je problém když tam mají ten zákon. Bohužel v době kdy tam byly výhodné podmínky pro nové SW firmy tohle nebylo...
          Bužel v EU si moc nepomůžeme. Tam skáčou jak bratr píska. Něco jako "spolupráce" tajných služeb ve filmu http://www.csfd.cz/film/302227-nejhledanejsi-muz/ *16*
  • Nová, životem poznamenaná tvář Geralta z titulu The Witcher II (Zaklínač 2).

zaklínače jsem dohrál už po osmé a minimálně do vydání dvojky ho nehodlám mazat je to neskutečná pařba ale s novým geraltovým vzhledem nejsem spokojenej zatím v každým gameplay videu vypadal v ksichtě fakt stupidně oproti jedniče ale musím uznat že tohle je první obrázek na kterým vypadá fakt drsně a nasraně takže jestly poupravěj jeho vyzáš aby vypadal takhle tak budu naprosto spokojenej
  • pCARS PS4 screeny

Tak jen tak pro zajimavost - screeny z pCARS z PS4 napr. zde http://www.ign.com/articles/2014/05/...bdbb935e000022
    EDIT: .. joj .. sorry.. jsem prehlid, ze nekdo uz to tu zminil
    • God-of-War
      Jak už sem psal, vypadá to luxusně no. Pecková práce. *5*
      • Protoze to na kickstarteru zaplatili PC hraci a vyviji to programatori pro PC. Konzolekids by to ze svyho kapesnyho nebyli nikdy schopni zaplatit. Vzdyt nemaji ani na poradny HW. *15*
        • God-of-War
          Začínáš bejt trapnej, měl bys začít vymýšlet něco jinýho. My to podpoříme milionama koupených kopií a určitě to zaplatilo i dost konzolistů. *15* Jo a ten nick se k Tobě opravdu hodí.
        • Vzhledem k tomu, ze jsi mimo uz s tim Kickstarterem (pCARS nema s Kickstarterem vubec nic spolecneho, nikdy tam nebyl a nebude), tak k tomu ostatnimu neni treba se ani vyjadrovat :) K trolleni je treba i trochu vedomosti, aby to melo smysl.
          • Jasny, protoze na tom opravdu zalezi. Ted jsi mi to nandal, slovickareni ftw, jdu brecet do kouta. *13* *3*
            • Ano, podej kapesnik, naklikej minusy a uzivej si pocit "vyhry". *5*
            • mam ti podat kapesnik *3*
  • ringmancz

AirTight (Murdered: Soul Suspect) zavřeli krám

http://www.geekwire.com/2014/airtight-games-taken-last-breath/

taky jim Petr mohl dát víc než 4
    • Kruci, Murdered mám teprve rozehraný, tak uvidím až dohraju, jestli si to zasloužili nebo ne.
      • Jack1947
        Nezasloužily, zase to byla jedna nepovedená hra no ... z toho se přeci nestřílý. Nebo ano? *4*
        • shefield2
          A za to tvoje znásilňování českého jazyka už se střílí, kamaráde?
  • oprava data

Tu bleskovku si opravte, 11.9.2001 a ne 9.11.2001, ten datum by měl znát každý.
    • braveman
      Díky za upozornění, opraveno.
    • Draken69CZ
      Ty chytřejší snad pochopí i tak.
      • ...snad už tady ze zkušeností a přílivu podobných individuí poznáme jednoho blbého trola.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit