Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorar

Underworld Ascendant

Zítra by na KS měla začít kampaň Underworld Ascendant, od tvůrců Ultima Underworld.

https://twitter.com/BrianFargo/status/562709213584326656
  • Miserius

Far Cry 3

Pokud někdo chce Far Cry 3 na Uplay (mam kod z toho rozdavani co uděla 100% slevu na Ubishopu) tak napište, dám to někomu kdo tu diskutuje, ne nějakýmu lojzovi co sem chodí jen brát kódy...
    • Erien
      beru :)
      • Miserius
        Máš to na mailu co máš uvedenej tady v profilu
        • Erien
          funguje dík.
  • Viktor_H
    Hlasujte na Steamu pro Dark Souls přátelé! Za 7 éček.
  • ringmancz

nová hra od lidí z thatgamecompany

https://www.youtube.com/watch?v=DG-7VpWRjiI
  • Ringwraith

Skyward Sword pokračuje v nádherné šňůře perfektních hodnocení

Dámy a pánové pohleďte prosím:
    http://wii.ign.com/articles/121/1212220p1.html

Zdržím se vlastního komentáře, protože není nutný. Stačí snad jen toto:
    The Legend of Zelda: Skyward Sword is the greatest Zelda game ever created. It's the best game for Wii and one of the finest video game accomplishments of the past 10 years. The game has once again raised the bar and forged new territory for an iconic and innovative franchise.
    • MrSanta
      Chlapci já Vám to přeju (a někde v koutku duše i krapet závidím), ale ohánět se zrovna recenzí z prů*erového IGN... To není moc dobrá reklama *1*
      • Ringwraith
        No jo, IGN jsou IGN, ale můžeme je spíš považovat jako doplněk k trochu lepším zdrojům. EDGE dalo 10/10 a vysoko půjdou i další lepší stránky.
        • EDGE dalo Witcherovi 6/10... Těmhle magazínům nemá zrovna význam věnovat pozornost.
          • Jazz
            A já bych dal ještě míň, co s tím uděláš ? *1*
    • no ja nevim, to je snad hra pro maly deti podle ty ponikovsko fialovy grafiky... takova hopsacka na odreagovani.. proc ne.. ale davat to do lajny se zaklinacem, skyrimem asi nepujde..je to pro jinou vekovou skupinu.. navic ty divne rozpity screenshoty
      • Tak ty o Zelde asi ocividne nic nevis ... Prej hopsacka *15*
      • Ringwraith
        Kdysi jsem se uz už vyjadřoval k tomu, co si myslím o tom, že někdo potřebuje hrát jenom temně drsně dospělý hry.

Ty si můžeš pogratulovat, že se připravuješ o jednu z nejlepších forem zábavy, co herní svět nabízí. Ale každému co jeho jest. Temnotě zdar!
  • Halo 4: Forward Unto Dawn - Part 4

Halo 4: Forward Unto Dawn - Part 4 na YouTube.
  • NavrySS

Poraďte hru.

Zdravím, poradíte nějákou hru / klidně starší, na dlouhé večery? *3* Jen prosím, aby to nebyla tahovka. Díky za odpověďi *3* .
    • Vrook
      V tejdnu jsem tu sebral Guacamalee od nějakýho dobráka a neni to vůbec špatný. Jen si zvyknout na ovládání nebo pokud máš, tak připojit gamepad. Taková plošinovka celkem i vtipná. Takže doporučuju.
    • Miserius
      Nějakej žánr neupřednostňuješ? Takle ti můžu řict jak Company of Heroes tak i Batman Arkham hry a nebo 100 jiných :D
      • NavrySS

Microsoft se chystá rozšířit nabídku demoverzí pro Xbox One.

No bral bych něco oddechovějšího, čili indie / strategii / arkádu. *3* Momentálně mám rozehrané Tales of Two Sons a Jazzpunk, chystám se na CoH ale kdyby jste věděli o zajímavém FPS klidně pište *3*
      • Jack1947
        Kdyz Batman tak hlavne 1 , 2 hry... ( 1 urcite nejdriv) Origins muzes defakto vypustit nebo ne , zalezi na tobe. )

Takze... tak tak. Urcite taky ty Indie neni tajemstvim ze vetsina z nic hrave prevysi kvalitou trapne AAA srajdy. Tam by se dalo dlouze vypisovat ktere zato stoji...

Treba... Rogue legacy, Shank1,2 , fist puncher ovsem zalezi na tom co uprednostnujes a jak dalece si otevreny novym/jinym napadum. Hotline miami urcite zvlast kdyz vyjde co nevidet 2dil nebo Retro city rampage. *3*
        • co se týče indie her tak za mě Super House of Dead Ninjas a One Finger Death Punch (aneb hra co nemá aspoň 4 slova v názvu není pořádná hra)
    • Mirror of Fate HD
    • Horst_Fuchs
      The Binding of Issac
      Silent Hill 2
      Closure
      Cry of Fear
      Aquaria
    • Tilwaen
      Co třeba klasika Red Alert 2? Momentálně to mám znovu rozehrané a nic ze své hratelnosti to ani po letech neztratilo. Dále nejsou vůbec špatné třeba Company of Heroes, Civilizace, Anno, Banished, ... Ani nevím, proč se mi k "dlouhým večerům" nějak automaticky asociují strategie :-) Upřednostňuješ vlastně nějaký žánr?
      • NavrySS

Od osmi večer začíná na stanici Sport 5 nový automobilový pořad Garáž, který připravují naši kolegové z ifaster.cz. Tak se mrkněte, ať jim uděláte radost!

K večeru bych spíš nějáký ten oddych, čili se mi strategie zamlouvají, spíš mi dělá problém ten Red Alert 2 protože mi nejde nainstalovat *9* A nějákou indie, neznáte? *3*
        • Tilwaen
          Co Ti ten RA2 píše, že nejde nainstalovat?
        • Keyz
          Xenonauts. To ale není zrovna lehká hra. Dlouhá by ale měla být.

Navíc brzo bude venku a ta aktuální verze by měla být hodně podobná té finální.
        • Settlers 2 na GOGU..už sem v tom po večerech utopil desítky hodin..dobré je že si naklikáš a můžeš se věnovat 10 minut něčemu jinému..bežně to mám puštené a vařim nebo se věnuju něčemu jinému..
          • NavrySS

Díky ! :)

Díky moc všem, FTL jsem hrál dost dlouhou dobu,a podepsalo se to na mojí (ne)trpělivosti *15* Každopádně Tales of Two Sons rozhodně vyzkouším a Company of Heroes taky, jako zarytý fanda 2.sv.války *3* Settlers mě kupodivu moc nebavili, něják postrádám smysl pro zábavu *13* ..Jinak díky moc všem *2* .
        • Znám. Na oddych z indie třeba Limbo či Brothers: A Tale of Two Sons.

Pak ještě Super Meat Boy, Hotline Miami nebo Vector, ale pozor, objektivně to oddechovky nejsou, zato subjektivně se u toho odreaguju jako snad u žádný jiný hry.
        • Jednu z jejlepších her posledních let FTL: Fater Than Light, teď vyšel celkem slušnej addon, takže obsahu je tam hodně(i když FTL moc oddychovka neni, když hraješ na easy tak to tak hrozný neni, ale lehký taky ne), jinak Banished a Company of Heroes určitě vyzkoušej.
        • Jestli nevadí tahovka, tak Bitva o Wesnoth. Ale scénáře po začátečnických mě zničily...
          • Jo a do příště se naučím číst...
    • Na dlouhé večery je super Prison Architect, zásek od 11 do 4-5 do rána se mi nestal snad 10 let. Dále třeba Space Engineers.
  • ruthan

Mark Cerny: PS4 rozostří hranice mezi CGI a nahraným videem.

Nemohli byste, kdyz uz tohle chcete zverejnovat, na to zavest sekci bulvar? Proste, at se to da filtrovat jako Michal Rybka, ktery pise bulvar na PCtuningu?
  • mondzi

Podle trenéra jednoho amerického univerzitního fotbalového družstva stojí za porážkou jeho týmu...

Prosim vas, nedavajte sem tieto reklamy.
    • Aneb, jak se trener snazi najit vymluvy pro svou vlastni neschopnost *1* Chtel bych videt jak se SAF vymlova na videohry.
      • MishKonn
        Na druhou stranu, hráči amerického fotbalu svou inteligencí poměrně zapadají do cílové skupiny této hry, zase tolik vedle mi to nepřipadá.
        • Hanzales

Podle trenéra jednoho amerického univerzitního fotbalového družstva stojí za porážkou jeho týmu...

navíc MW3 hrálo určitě i družstvo protivníků, takže opět zůstává jen ta trenérova neschopnost :)
          • Protivníci hráli Battlefielda *1*
        • taky by me prekvapilo tvrzeni, ze prohrali kvuli Portalu 2 *1*
          • Já bych si po hraní Portalu připadal bezradnej bez portal pušky v ruce. *1*
        • Mas bod. I kdyz znam par hracu americkeho fotbalu, kteri jsou velmi inteligenti, dali by se vypocitat na prstech jedne ruky.
  • Grimrock 2

Víte někdo kde sehnat Steam verzi Legend of Grimrock 2 za nějakou rozumnou cenu? 19 éček není úplně málo.
    • Veskoslav
      Na stránkách výrobce je za 21,5 dollaru, což máš o 60 Kč levnější při současném kurzu. Takže nějakých 460 Kč a na Gogu to máš za 17,19 euro.
    • ucho
      včera to vyšlo, tak nemůžeš čekat zázraky.
      na humble storu to mají za 20 eur, ale přes widget jde koupit za dolary:
      https://www.humblebundle.com/store/legendofgrimrocktwo/VVjk2498djsfZF

to pak vychází na 17 eur ($21.59). větší slevu teď asi nevytřískáš...

jinak kdybys nelpěl na steamu, tak na GOGu to mají taky za 17 eur.
      • Tak to nic pro mě. Musím doufat, že se to objeví v halloweenských nebo vánočních slevách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit