-
world of warships je v otevřené betě, která má omezený počet míst (nebo tak alespoˇto bylo popsáno)
- je to slušné,ui a celý přístup ke grindu je mnohem lepší než ve wot + denní úkoly standardem apod. (otázka je jestli to není jen pro betu, jako to bylo kdysi ve wot)
pokud máte rádi lodě, rozhodně to stojí za vyzkoušení -
Dávám DA:Inquisition druhou šanci...
Dávám DA:Inquisition druhou šanci, nemáte nějaké tipy jak si zlepšit zážitek?
Vím, že se nemám zdržovat v Hinterlands(Nevíte třeba kdy bych měl z hinterlands odejít?) a že nemám hrát za Knight Enchantera. Tipuji, že kombinace Varric+Caska způsobí dobré konverzace, ale nevím kdo další je zajímavý(Doufám, že ten chlápek co vypadá jak Nic Cage je alespoň z poloviny tak zajímavý). Za jakékoliv tipy budu vděčný, ale nechci takové tipy, které by hru zlehčovaly(nechci vědět kde se nachází nejlepší zbraň a podobné blbosti), jenom ty které hru udělají zábavnější(Třeba jaké z milionů collectibles mám sbírat). Ještě by mě docela zajímalo která rasa/classa má nejhezčí zbroje. -
-
zkus doriana a vivien, tihle dva se dost stekaj a obcas to zni fakt vtipne, varrick glosuje kazdeho, s tim se nespletes
hraj za rogunu, me osobne bavila roguna na blizko s tim, ze kdyz jsem citil potrebu zmeny, tak sem jednoduse nahodil luk, trochu predelal build a hned to bylo o nicem jinym, assassin specializace pak pozdeji dava neskutecny pecky
mne osobne hinterlands nijak extra nevadily, vyrazne hur na tom je treba to pobrezi (stormy coast? nemuzu si vzpomenout) docela me bavily i ty poustni oblasti -
-
Dík. Z těch pouští jsem viděl tak pět sekund a už teď se na ně těším, málokterá hra má poušť. Co jsem slyšel, tak na hinterlands je špatné to že tam je strašně moc věcí, takže začínající hráč neví kam dřív skočit a navíc jich je prý hodně jich je pro vysoké levely. Prostě dali end game obsah na začátek.
-
-
Tohle je problem jen na vyssich obtiznostech, zezacatku se hodne umira, ale pozdejc to je easy peasy, s nizsi (normalni) obtiznosti nebude problem
To pobrezi je dementni hlavne kvuli clenitosti, cestovani tam je uplna traga a ja z toho kvetl
A fakt dulezity prvek je kecani a to nejenom s companiony, ale i s temi "poradci", prave tyhle ukoly kolem nich me bavily asi nejvic
-
-
-
-
Mafia Lost Heaven REMASTER vyjde pravděpodobně ještě tento rok
-
-
Zrovna jsem premyslel, ze si ji dam znova, tak ja jeste pockam teda :D
-
-
Už to vyšlo, viz moje zpráva výše.
-
-
-
DICE při příležitosti odhalení multiplayeru Battlefield 4 a miliardě hodin strávených hráči v Battlefield...
No vyborne, uz z principu jsem si zadny dlc nekupoval tak aspon muzu vyzkouset...snad se to tedy tyka vsech platform... Aha, tak je potreba si to zdarma odkoupit z PS3/Xbox obchodu, tak to udelejte, je na to tyden :) -
GTA V Panel NYC by IGN
http://www.youtube.com/watch?v=LUQOQxfU9a0 -
<span class="time" title="25. 6. 2018 16:00"></span>
Italská Facebook stránky společnosti Sony odhalila bundle konzole PS4 s hrou <strong>Fortnite</strong>, která je obohacena o exkluzivní skin (Royal Bomber) a 500 V-Bucks.
komentáře
No jasně takojhle bůndl bych si hned koupil 😈 -
-
Ty nejspíše ne, ale je ti známo, že je Fortnite velmi populární a pro spoustu lidí (hlavně tatínky od předpubertálních hráčů) bude tento bundle atraktivní?
-
-
Dvanáctiletý britský hráč utratil za tři dny ve Fortnite téměř 700 liber.
Závislost na mimořádně populárním hitu řešili i rodiče teprve devítileté britské dívky. Děvče bylo na hraní Fortnitu tak závislé, že se musela s těžkou závislostí jít léčit.
-
-
-
-
Call of Duty Ghosts poběží v rozlišení 720p, což mnoho zákazníků odradilo a chtějí zrušit předobjednávku.
Není pravda, na PS4 je to samozřejmě v 1080p. Jen Xbox One a oldgen běží v 720p. -
-
Tak to jsou teda neschopní břídilové na totožném HW to běží jinak..
-
-
xbone ma slabsi hw a jeste "si schovava" 10% vykonu pro kinect, no nekupte to *5*
-
-
Ano, pac sis to precetl a nevim kde na Kinect , ale posupne ho zpristupni . Tak hateuj ten tvuj hate zacina bejt, uz tak nejak slabej a mit chabou informovanost. *4*
-
-
mas dve konzole a jedna ma jeste ubozejsi hw nez ta druha, to bys moh pripustit i ty, ale pozor, ty asi nebudes obycejnej fanboy, ty budes primo xboy *5*
-
-
Na barikády, soudruzi! Já vezmu vlajky, vy pušky a jdem na systém. Já se budu držet vzadu, vy mladí blbci se můžete vyblnout protisystémově. Převrátíme pár autobusů, otevřeme pár kurníků, zničíme pár páčkovačů a klávesnice a na večeři doma.
-
n: Jenze to je hrozne tezke, se bourit kdyz chci hrat, hrat a PC mi proste to co si ja predstavuji nikdy neda da mi neco malo. Ne vse nevidim jediny duvod se bourit proti konzolim, chapu ze treba Beyond nesnese srovnani s trhem a hrami , to se holt nepovedl ale jsou dalsi a dalsi, jakou mam jinou Alternativu nez konzole kdyz si chci zahrat... to mi nepovis a na to nemusis byt starej, nebo mladej abys vedel ze zadnou a jestli to zuz beres takhle. Do hloubky mas li vubec pro co zit, kdyz se ti zda ze vsechno je jak z konzoli... aspon to tak srovnavas, nemysli si ze nevim o co ti jde. Ja bych bral klidne PC, ne jao konzoly ale s nabidkou konzoly nebo respkt dostatkem her atp... bohuzel neni jine cesty , nez hrat na konzoly a "podporit" tak jejich vyvoj. *4*
-
konzole jsou uz jen davnej prezitek, kdy jeste jednoucelova zarizeni mela jistej vyznam, tzn. nekdy na prelomu tisicileti, dneska uz i sony vzdalo myslenku bastlit pro svuj distribucni kanal narocnej hw klic (rozumej konzoli s jinou architekturou, nez ma pc)
jenom tech par poslednich mohykanu, kteri se narodili uz v dobe, kdy konzolova chobotnice siroce rozmachla svoje chapadla, nejspis z mladicke nerozvaznosti, nevidi, ze je to slepa, davno prekonana ulicka
dokud budou lidi kupovat konzole a pseudohry typu beyond two souls, budou se vyvijiet podobny sraczky nadale, dokud budou lidi kupovat zradlo z kauflandu, budou se prodavat sraczky misto jidla nadale, dokud lidi ochotne platili nehorazny sumu za telekomunikacni sluzby, x let se s nima nehlo az jsme je meli temer nejdrazsi v evrope, horsi uz to mela snad jen albanie, ktera musela signalem nakladne pokryt svoji nejhustsi sit protipechotnich bunkru na svete *5*
ses mladej, mel by ses proti systemu bourit, ne mu jit na ruku *6* -
Zatim ano, ty mas hold smulu ze ses k Hateu verejne bez muceni priznal. Neb se tim bavis, je hezke diskutovat s clovekem co vlastne hateuje konzole kvuli jejich vlastnostem a hram. Nezahledenym do niceho, zaroven to umi pekne popsat HW hmm... to je az to posledni co bylo na konzolich zajimave byt treba ze to byla podstatna cast a dulezita pro jejich vyvoj, az vymyslis neco lepsiho tak mi napis. Neber si to nijak zle, vis ze mam rad vsechny ale uz se zacinas opakovat a nudis... (nejen me?) ocekavam vyssi stupen srozumitelneho hateu a i s pripadnym vysvetlenim. Kdybych byl PC "Patriot" stale bych si diky tvemu tvrzeni na konzoli zahrat chtel i zahral. *3*
-
-
-
-
-
-
Silvestr!
Tak co flákači, budete dělat ňákou zábavu na Silvestra!? -
-
Přemýšlel sem nad totálním upařením se u PS4.. ale nakonec budu trávit silvestra s rodinou. A následným upařením se k smrti. *1*
-
-
Členové Xbox Live Gold programu získají v lednu 2014 zdarma Sleeping Dogs a Lara Croft and the Guardian...
Co na tý PS4 paříš? Já už na ni nemám co hrát. -
-
Já Silvestra oslavím asi pařením Dark Souls na PS3.. včera sem to rozehrál a hned u toho prvního bose sem chcípl asi 15x, protože jsem lama. Asi to nebude hra pro mě, nerváka a s ovladačem mi to moc nejde, ale uvidíme, jak dlouho vydržím, teda spíš jak dlouho vydží ovladač. Šampáňo už se samozřejmě chladí..
-
-
Pokud myslis uplne na tom ostrově/vězení/buhvi co to je tak toho musíš poprve utect doelva do dveří a pak ho obejdeš a skokem z balkonu mu ubereš vetsinu zivota .)
-
-
Tak to jsem netušil, ja jsem uskakoval kotoulama a ve vhodnou chvíli jsem ho sekal do břicha mečem :-) Nakonec jsem ho tak dal i když mě to stálo všechny lahvičky na zdraví.. Hraju za warriora. Nepříjemný je, že hned jak sem se dostal z toho tutorialu, jak mě odnesl pták, tak jsem šmejdil kolem prvního Bone Fire jestli tam něco nenajdu, zalezl jsem tam za takovej velkej strom a bug jak cyp - postava se tam zasekla a nešlo se tam odsud dostat, takže sem musel restartovat celou hru :-( Doufám, že takových lahůdek mě moc nepotká..
-
Undead Asylum, jo DS má luxusní tutoriál, už tam se třídí zrno od plevy. Důležitý je bejt rychlej klidně sundej část výstroje jen aby jsi mohl dobře uskakovat
-
Jj a ze začátku je lehčí hrát za pyromancera *3*
-
-
-
-
Ono to bylo míněný na redakci, ale i tak dík za reakci :)
-
-
-
Jen otázka. Co teď hrajete, nebo jste hráli zajímavého, nebo se chystáte hrát?
Já jsem dohrál Doom 3 RoE puvodní verzi (ne BFG edici) a chystám se koupit Cities in Motion 2, které mně hodně zaujalo. -
-
Ještě nehraju, ale mám připraveno k rozehrání Evil Within a FarCry 4 (obě na PS4). Přemýšlím, že FC4 bude asi na dlouho, tak si ho nechám na vánoční firemní volno
-
Koupil jsem na steamu za pár šupů Psychonauts a je to kupodivu megaprdel. *15*
-
DAI, Fifa 15, Diablo 3
-
Never Alone, Little Big Planet 2, The Long Dark.
-
Teď má rozehranou Lords of the Fallen, pak se vrhnu na AC:U...
-