-
Diablo III videoklip paroduje song Boyfriend od Justina Biebera.
Trola.diskuzního už na Games.cz konečně vaporizovali? Nebo si našel nové alter ego? (Autobusák mi příjde něják divnej) -
-
Já mám zapnutý odtrolovač (bůh ti žehnej posilo *3* ), takže tohle neřeším.
-
Nevím to určitě, ale mám podezření na Lord_Blackadder. Na to, že se jeho objevení se na Games.cz až moc časově shoduje se zmizením Trola.diskuzního, je to moc velká náhoda. Nebo jsem ho tady ještě neviděl. *4*
-
Autobusák je mnohem horší *7* *11*
-
Musel ist do obchodu kupit si Justinov novy song *12*
-
Taky si říkam že sem ho dlouho neviděl :-( Trochu by to tu oživil.
-
-
Epic Game Store rozdáva šesticu Batmanovských hier zbalenú do dvoch kolekcií.
Batman Arkham Collection obsahuje: Arkham Asylum GOTY Edition, Arkham City GOTY Edition a Arkham Knight
Lego Batman Trilogy obsahuje: LEGO Batman: The Videogame, LEGO Batman 2: DC Super Heroes a LEGO Batman 3: Beyond Gotham
A budúci týždeň chystá Metro 2033 v Redux edícii.
-
-
Hele, jakožto člověk, který žádnou z těch Arkham her nehrál, doporučili byste mi začít Asylum a hrát to postupně, nebo rovnou zahrát Knighta?
-
-
Asylum vede i u me. Zbytek je docela na jedno brdo.
-
-
To bych neřekl z hlediska grafiky a obsáhlosti nej je Arkham Knight, City má taky své světlé převážně ty nepovinné mise protože jinde se nedá setkat s podobnými záporáky, Bane taky dobrá ale jeho málo. Ten doktor se mi moc nelíbil.
Origins asiu nejlepší co se týče originality to honění se za Fireflyem bylo dobré, jen ty bosové měli méně místa když to je podstatně kratší PREQUEL hra. Trochu mi vadilo že se vecpal všude Joker ten mi připadal postavený na hlavu i na konci Asylum trochu natahování herní doby.
Origins by bylo trestuhodné vynechat ale začínat Knightem by byla hloupost!
-
-
ja som hral všetky a ak by som sa mal teraz rozhodovať, idem jednoznačne v poradí, ako vyšli. asylum už asi bude trošku... kostrbatejšie, ten vývoj je tam naozaj poznať - Lukyz má v tomto pravdu - ale stále je to vynikajúca hra. city ju potom vylepšuje na celej čiare.
jednoznačne si to daj ako postupne. myslím, že nebudeš banovať.
-
Já bych doporučil je hrát v pořadí v jakém vyšli.
Je tam znát vývoj a od novějších by se ti ke starším hůř vracelo.
U mě např. vede Ayslum, ale sto lidí...
-
Rozhodně Asylum je to začátek... a ten potřeba mít někdo má nejradši City nepopírám kvality ale Asylum je Asylum začátek jedné série navíc to hezky navazuje, takže proč se ochudit o hezký výlet do zařízení pro nerjvětší kriminálníky. Navíc je tam Boss super Bane který je i ve dvojce ale je ho tam málo.
Arkham Knight má hezká kratší DLC ale příběh je asi nejslabší odehrává se hodně v autech teda ehm tanku. Navíc proč bys hrál pak jiné díly a ještě doporučuji si sehnat Origins který je super a v lečcems původní hru předhání. Joker jako záporák je trošku nuda i když Scarecrow je celkem zajímavý ve Knightovy... Origins protože je to prequel tak tam jsou i jiní starší postavy.
-
-
Se vší úctou Jacku, zrovna tvůj názor mě absolutně nezajímá. I kdybys byl ten nejchytřejší člověk na světe (což nejsi, lížeš spíše druhou stranu spektra), tak od čórky žádnou radu nechci.
-
-
Tak já narozdíl od jinejch jsem ty hry aspon hrál ale nechceš nechtěj já ti moje názory
NEVNUCUJI!
Prostě někdo něco napíše zeptá se já odpovím, at si to přebere jak chce mě tak si úplně volnej. Jen sdílím to co znám viděl jsem a hrál jsem. At si každý přebere a naloží s tím jak chce. Mě to je šumák!
Pokud si myslíš žes mě urazil tak leda spíš sám sebe. Tak se nauč googlit vždyt máš tolik stránek kde ti napíšou fundované rozdíly a pročb je nejlepším třeba právě Asylum. Zeptat se u Mass effectu dočkal by ses odemě stejné odpovědi. Arkham Knight tak 7/10 a za ten fuckedup na konci od hlavního záporáka 😬
-
-
-
-
Tak to je hodně zajímavé... rád si dám Batmana znovu. Akorát chybí Origins nejlepší sequel ve hrách skoro vůbec!
-
-
musím súhlasiť, že origins chýba. mohli za túto jednu hru vymeniť všetky tro LEGO hry :)
každopádne je to super nálož a som stále napätejší, s čím sa vytasia na konci roka. čakám, že najväčšiu pecku si šetria. len teraz neviem, čo by to mohlo byť.
-
-
Nějakou novou hru ? třeba půlroku starou...
-
-
je to vysoko pravdepodobná možnosť. aby prebili doterajšiu ponuku, bude to musieť byť niečo veľké.
-
-
Nemají problém když Stým, se stejně s ničím větším nevytasí. Klidně rok stará hra by stačila.
-
-
-
-
-
-
Škoda Favorit ve Francii - Hra [video]
Je to tam vidět ve videu.
https://www.youtube.com/watch?v=1Nw-DHWm5_0
-
Rpg ?
Neznáte někdo nějaké dobré RPG ? Které rozjedu i na starším PC. Nebo alespoň RPG střílečku tipu Mass Effect. -
-
Pokud jsi nehrál doteď, tak můžu doporučit dva často opomíjený RPG klenoty. A to sice Vampire: The Masquerade Bloodlines... ale hrát jedině s posledním comunity patchem. A ještě Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura, což je pro mě druhý nejlepší RPG po Planescapu :)
-
Na starším PC rozjedeš i první Dragon Age. Tedy v případě, že jsi rozjel i Mass Effect.
-
-
Rozjel sem i ME 3
-
-
ME3 (a 2) e méně náročné než ME1 )
-
-
-
NWN, TES, Fable (trojka na starším PC nevim nevim), Fallout, Vampire: The Masquerade, DAO, Gothic, možná Deus Ex, možná Alpha Protocol...
Edit: Two Worlds, možná Black & White, Risen, diablovky jako Titan Quest... -
-
Dík moc
-
-
Jestli tipu Mass Effect tak doporucuju KotORy vyborna zabava na nekolik desitek hodin :)
-
-
Oba mam dohrate :(
-
-
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...
Podle rozlišení to vypadá jako pokračování Lego games. Bude to jedna velká kostičkovaná. Velká škoda.... -
-
Slyšels o tom, že si pomocí nástrojů od NVidie/ATI můžeš do jakékoliv hry nasekat takový AA a další efekty, že se s toho po*ereš na místě?
PC master race a ani neví, co jeho stroj dokáže... radši dál hraj SWtOR a Hledání Min. -
-
Hehe a AA ti jako ma pomoci u mizerneho rozliseni? *1*
-
-
Aspoň konečně najde využití antialiasing.
-
-
STEAM včera překonal hranici 8 milionů (najednou) přihlášených uživatelů.
Hehe PayDay jede :) -
MMOFPS Combat Arms přilákalo již více než čtyři miliony evropských hráčů.
mno tak je asi cas to stahnout a zkusit...
Kdo jde do toho?
nick VilgeCZ -
-
PS: az budete hledat server kde to stahnout doporucuju http://www.onrpg.com/MMO/Combat-Arms-Europe
z toho co jsem zasel je to nejrychlejsi download
-
-
Za 10 minut začíná Nintendo 3DS Conference 2011 - sledujte ji živě!
3DS Conference 2011 začíná až zítra v 05:00 ráno středoevropského času. -
Odevzdáte PS3 a dostanete slevu 100 zelených na X1. Co je na tom k nepochopení.
-
-
Možná jenom to, nač kupovat dražší X1 a ne levnější a lepší PS4. Microsoft tímhle u hráčů podle mě klesá níž a níž.
-
-
Lepsi? V cem? Krom mirne vykonejsiho HW a ceny mezi obema konzolema moc velky rozdil neni. V konecnem dusledku to je o vyberu exkluzivnich her.
-
-
Jo, pravda, jsou mezi nima ne moc velké rozdíly a je to většinou jen o těch exkluzivitách. Ale je to také v tom, že na PS4 nebudeš muset mít u některých online her PS+, narozdíl od X1. Já osobně hraju už od PS1 a nehodlám to na "starý kolena" měnit *3*
-
-
ale to je pro lidi, kteří si chtějí koupit X1, ne pro ty, kteří řeší PS. Však tě nikdo nenutí to využívat. Mně jsou obě škatule u pr...le, ale pokud se někomu doma válí PS3 a chce X1, proč ne ... spíš by mě zajímaly podmínky, protože tak člověk může sehnat nefunkční PS3 za pětikilo a má 2 litry slevu.
-
-
Je mi jedno, že jsou ti obě škatule u prde.e, ale jinak máš asi recht. Jen mi to přišlo ze strany Microsoftu trochu zvláštní. Asi chtěj tak nějak vyrovnat cenu s konkurenční Sony.
-
-
To že jsou mi ukradené jsem napsal proto, aby bylo vidět, že to píšu nezaujatě, nemám rád MS a nemám rád Sony. Je mi fakt jedno, co je tobě jedno.
-
-
*1*
-
-
To nemyslím, s těmi nakoupenými konzolemi toho moc neudělají. Prostě chtějí, aby lidé začali hrát (teda hlavně nakupovat) na Xbonu a ne na předchozí generaci.
-
-
Oni je sešrotují. Jednoduše chtějí snížit podíl PS a zvýšit podíl X na trhu. Je to naprosto jednoduché a dobrý tah. Nechápu, co někteří řeší nebo čemu nerozumí.
Já jako PC hráč to kvituju, protože čím dřív se zbavíme starých škatulí, tím dřív se hry posunou dál.
-
-
-
-
-
-
První gameplay video Rome 2 Total War!
http://www.youtube.com/watch?v=fqgQbQ2AXQc