-
Albert Penello (produktový manažer Xbox One) se velice omlouvá, že zatím nevyzbyl čas na představení...
:-D Tak snad příště u XOBOXu Two -
Spekulace: Na webu VG24/7 vyšel článek, který tvrdí, že Red Dead Redemption 2 vyjde i na PC.
Usuzují tak na základě LinkedIn profilu jednoho z vývojářů Rockstaru, který si mimo jiné do portfolia uvedl Red Dead Redemption 2: PS4/Xbox1/PC
Tak co? Podle mě to takovej nonsens není, prachy RS určitě nesmrdí 😎 -
-
Asi jim prachy smrdí, když nebyli schopni udělat remaster prvního dílu na PS4
-
-
Můj soukromý názor je , že si sou moc dobře vědomi určité vyčpělosti westernu jako nosného žánru . Celá Red Dead sága mi docela splývá s GUN . Příběh postavený na klasických klišé a reáliích konce devatenáctého století (začátku 20...) prostě může nabídnout očekávané maximum a pak se začne lehce opakovat .
To že není remake druhého dílu Red Dead na PC či PS4 prostě připravilo nosnou půdu pro nový díl . Ono se bude krásně znova číst jaká to pecka přišla na PC /PS4/snad i XBOX než číst recenze ve kterých by si dovolovali srovnávat remake s novým dílem ... popravdě k objevnosti by bodíky přibývaly jen stěží . Navíc by si většina lowcost hráčů vystačila se starším dílem a ten na PC by musel hodně slevnit aby se pak vůbec ještě prodával.
V absenci Red Dead Redemption remake vidím jasný ekonomický kalkul a ani se tomu nedivím - western není nafukovací , jak se mohl přesvědčit i Will Smith s Wild Wild West ;)
-
ono ty remastery z PS3 asi nebudou sranda. navíc tohle je ten typ hry, kdy ti stačí novější díl, tedy RDR2. nebo snad chce někdo hrát GTA4 a GTA3, když má k dispozici GTA5? takových lidí moc nebude.
-
-
Asi jsem divnej ale vrchol GTA vidím v San Andreas s hot Cofee módem .... od té doby jsem víc reálií od téhle série nedostal . GTA5 naopak hodnotím jako hodně přeceňovaný arkádový odpad - ale vkus next gen dětí je dnes už prostě takový - Arkádovitější .
-
RDR má kolem sebe takovou auru, že kdyby to před oznámením druhého dílu vydali na PS4, zase by toho tutově prodali miliony. A pak mohli druhým dílem pěkně navázat.
Já si třeba plánuju zahrát GTA 3, protože jsem ho před těmi 15 lety nedohrál.
-
-
jako RDR byla skvělá hra, ten svět je vlastně obrovský a to prostředí pěkné, zub času na tom není zase tolik vidět. úspěch by to patrně mělo i dnes, ale ona ta konverze z PS3 není tak jednoduchá a klidně by jim to mohlo vzít rok. ten čas mohou logicky využít mnohem efektivněji na aktuálnější věci. a s těmi prodanými miliony nevím no. jako vydat to před 2-3 lety na PS4 proč ne, ale teď s RDR2 za dveřmi se to prostě nevyplatí. ale kdo ví, třeba to ještě někdy v budoucnu oživí. je pravda, že je to významný titul.
-
-
Víceméně souhlas s uchem
-
-
Reakce na příspěvek:
No a já nesouhlasím, protože se mi snaží vnutit, že bych snad chtěl, aby to vydali v současnosti. První příspěvek jsem jasně napsal v minulém čase a v tom druhém jsem opět mluvil o vydání před oznámením druhého dílu.
-
-
-
No vidíš a já hrál pořádně dohrál paradoxně až na mobilu ( kde jsem se až divil že to je tak krátké, zkusil i Vice city ale to už mi moc hw nepobral)
RDR rozhodně nebyla nějak závratná hra tebe jen štve že si to nemůžeš zahrát.
-
-
GTa3 remaster/remake by byl vtipný a nikdo by ho nečekal ale ano horší ale stále celkem důležité milníky já bych si je zahrát chtěl i na nové konzoli.
-
-
-
Vydavatelský model á la GTA V se jim celkem vyplatil čekal bych něco podobného.
-
Možné to je ale pak by neměli nic exkluzivního jen na konzole, možná že bude por RDR1 aby byl rovnou druhej díl se mi moc nezdá 🙂
-
-
Proč by firma, která není nijak zainteresovaná v prodeji konzolí, měla řešit, zda má, nebo nemá exkluzivní hru jen pro konzole? je to prostě business, pokud si spočítají, že to má smysl vydat na PC, tak to na PC vydají. Vzhledem k prodejům GTA 5 na PC, by to dávalo smysl.
-
-
Nedáválo ale bylo byto hezké překvapení.
-
-
-
-
Na čem se pracuje v Creative Assembly
Objevil se oficiální článek o budoucích a stávajích projektech (Nápověda: Ano, pracuje se na dalším historickém Total Waru)
https://forums.totalwar.com/discussion/168257/what-are-the-total-war-teams-working-on
Upřímně jsem rád, že se CA dostali k licenci Warhammeru a moc se těším. Ikdyž nové TW vycházejí vždy s odstupem pár let, tak série začínala už být trochu vyčpělá. A Rome 2 mě moc nenadchnul.
Kdyby to měl být jen další historický díl, tak chci ME3. Ale osobně doufám v nějakou zásadní změnu konceptu v celé sérii. -
-
Další medieval má určitou šanci, ale nebyla by od věci i jiná ještě neuvedená období. Takové 16-17. by mohlo něco nabídnout a osobně bych i věřil, že zvládnout by se z vojenského a globálního hlediska dalo i přelom 19.-20. století. Ale uvidíme s čím přijdou.
Koncept by bylo určitě potřeba ho mnohem lépe a zároveň komplexněji pořešit. Total war série by si měla už zasloužit především větší a hlavně fungující možnosti na světové mapě po vzoru konkurence a ne jen pořád lákat na dobře vypadající bitvy v cinematic modu. Představoval bych asi, aby hra se uměla rozvíjet a fungovat i v mírových podmínkách a netlačila otevřeně na hráče jen v podobě hratelnosti neustálého válčení, kterému je nutno podřídit vše, včetně zábavy a z toho plynoucí výzvy. Ocenil bych větší důraz na zahraniční i domácí politiku, hospodářské záležitosti a událostí z toho vyplývající a s možnostmi většího a viditelnějšího rozvíjení svých říší.
-
-
Digitální GOTY edice hry Uncharted 3: Drake’s Deception sebere z Vašeho disku 87GB volného místa, samotná...
To myslíte vážně? -
-
Digitální GOTY edice hry Uncharted 3: Drake’s Deception sebere z Vašeho disku 87GB volného místa, samotná...
proboha k čemu tolik dat? *8* *8* -
-
Jestli jsou tam videa, zvuky a kdovíco ve vysokých rozlišeních, kvalitách... Nevím, no. Ale nestěžoval si Hideo, že se mu toho na blue ray placku moc nevejde (MGS4)? *4*
-
-
Jak říkal klasik .... optimalizovat ,optimalizovat, optimalizovat se ... a pak raděj utekl dělat dema sušenkám.
-
-
-
no já bych to chápal tak, že to má 43GB, nainstaluješ to, máš 87GB, smažeš instalačku, máš 43GB nainstalovaný gamesy...
-
-
Activision s sebou na letošní E3 přivezlo Call of Duty: Black Ops II, Skylanders Giants, Transformers:...
Je to jenom muj pocit,nebo Activision krom CoD a Blizz her nema zadne "velke" hry posledni dobou? -
Last of US - Nové gameplay video
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TkonjtDO9qk - dat tension! -
-
Dat broken link!
-
-
Promiň, nevím jak se to tady vkládá. Snad tenhle: http://youtu.be/TkonjtDO9qk je v pohodě. Kdyžtak na YT pod:
The Last Of Us™ | Hanging Joel Gameplay (HD) - kanál TheLastOfUsHD
a pak 30 minut z dema: http://youtu.be/tAC-DMsYm0s - The Last of Us - Lincoln Oynanış Videosu / merlininkazani.com - kanál Merlin'in Kazanı -
-
Dik, mezitim jsem nasel jinej kde do toho sice porad kecaj ale vidim to... Vypada to fakt povedene ale, tesim se na to...
-
-
Vypadá to ještě líp než jsem doufal... Už jen vydržet necelej měsíc..
-
-
-
-
-
PS4 verze Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration byla oficiálně potvrzena - vyjde 11. října.
Blesk jak cyp :-D -
Lukyz píšu to sem nějak mi to tu blbne, nechápeš pointu co. Nejde o to jaké jsou patche, ale že vůbec nějaké musí vycházet a že jich je tolik. Každý jeden další a další patch říká: "Cha cha, vy hlupáci co jste to koupili za plnou cenu a máte dohráno, zaplatili jste nám za rozbitou nehotovou hru plnou částku". Se podívej jaké číslo tvoří prodeje v prvním týdnu od vydání, troufám si tvrdit, že většina má dohráno, ty pozdější prodeje rozhodně nebudou větší.
-
-
Řeč je o Zaklínači 3? Pokud ano, tak jsem hrál od vydání a v pohodě po 90 hodinách čistého času hru dohrál a necítím se jako hlupák, který hrál rozbitou hru...
-
já souhlasím. Měli dva odklady prý kvůli optimalizaci a bugům a dva měsíce po vydaní je tu sedmý patch. Já už to mám taky dávno dohrané(prozíravě PC verzi) a na rozdíl od jedničky, kterou jsem hrál okamžitě od znova, nemám chuť si dávat NG+
-
-
Navíc ta hra bylo dlouho V "Gold verzi" a čekali nevím na co....
Jako třeba ty knihy. Opravu byl problém udělat ihned aby to co jsi přečetl jsi nějak viděl?
Možná fakt nestíhali (jejich první mega projekt) ale pak to měli znovu posunout. Jako vydávat věci a pak to vyloženě dodělávat a mít hodně patchů je blbě všude. Třeba nějaký velký SW (jako velké herní studio) pro firmy. Tam tohle není možný. Musí to ihned fungovat a většinou funguje.
Jako kdyby MS dodal x licenci MS server a nějak by se to s*alo anebo by tam poté něco dodělával...To by si to poté nikdo nekoupil. Zde to bohužel lidé stále kupují v předprodeji a herní weby tomu napomáhají. Nepíší o těch problémech a ani třeba neudělají nějaký článek "hra pro roce, kde by popsali ten proces. Kolik to mělo patchů, jaký byly problémy atd...Pak by lidé viděli, že mělo smysl čekat a že ten start byl moc uspěchaný.
Jinde by zase viděli, že se na patchování vykašlali anebo, že to to opravili ihned a ještě s omluvou atd. Prostě by jsi měl nějaké kvalitní info jaká byla podpora hry do jejího "konce". Takto to musíme řešit a pamatovat si to. Dost lidí to určitě zapomene a znovu koupí hru v předprodeji a podpoří tento styl.
Nutno říci, že Witcher na tom je ještě dobře. Opravují celkem rychle, řada věci je zdarma a i po vydání se to vyloženě většina ne*eblo. Sice mě tam pořád chybí 16:10 hud (který je také otázka 1 sekundy ale neudělali to) atd..
Zcela opačný přístup jako u Rage. Kde se to s*ralo a bore řekl "špatné ovladače" a s*alo se to i po nových ovladačích *15* -
-
Ten příklad s tím MS *15* pobavil těm opravdu všechno funguje hned na poprvé bez patchu a už vůbec nevydávají nehotové verze pro lidi aby jim to testovali.
-
-
Ms server fungoval.
Windows nevím ale osobně mi šel jak tak měl. Tam to mají o dost horší. Jsou pod neustálím napadáním a tedy záplaty atd jsou namístě. -
-
A vsiml sis, ze serverovy winy vysly ve verzich 2008, ktera stala totalne za prd a nic tam nejelo a pak R2 ktera byla pouzitelna a necekane se historie opakovala s 2012, kde zase vsechno v kasi, updaty co rozbijely cluster a pak vysla R2, ktera se da pouzivat? Tomu rikas fungoval?
-
-
-
-
-
-
Ohoho
Wind Wáker HD pro WiiU zrovna na Nintendo Directu. -
-
Kyahahaha
Wind Waker HD.
https://www.youtube.com/watch?v=xSF-yNvKmjI
Nový projekt od Monolithu, autorů Xenoblade Chronicles.
https://www.youtube.com/watch?v=K40orKpbJBU
Bayonetta 2 development.
https://www.youtube.com/watch?v=MQrTZei3tc8
Wondeful 101 trailer.
https://www.youtube.com/watch?v=P9SbpOHtRzs -
-
Co na to říct? To RPG Monolithu je něco na co sem čekal a kvůli tomu si WiiU koupim až to vyjde.
Jestli navíc rebootujou Zeldu, jak říkaj, tak udělaj jedině dobře.
Btw, na PSN je ke stažení demo MGS:Rising
-
-