Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grafický designér Assassins Creed 3 by chtěl děj hry zasadit na území Asie nebo Jižní Ameriky.

Asie nebo jižní Amerika? Osobně bych raději třeba Anglii v polovině 19. stol. - nepříliš okoukané... ale Ubisoftu v designu věřím.
  • SalemCZ

Už jste zkoušeli novou hru od Valve? Takovej mix DOTY, Battle royalu a šachů.  https://store.steampowered.com/app/1046930/Dota_Underlords/

• Bioware nechtěně odeslal mail každému, kdo dosud projevil zájem o vstup do betaverze Star Wars:...

Jo me taky, pekne me to nasralo, jsem mel sto chuti rozkopat pc kdyz jsem si precetl ad vyplnim dojmy z bety pritom jsem tam ani nebyl tak jsem si myslel ze jsem zmeskal invite.
  • dfdf

Tomáš Byl Sám (Steam code): XDIQA-AV3KE-QWYWZ
    • He, nebyl! Díky moc. :)
    • Pilgrim66
      Mohli byste tu to aspon napsat, kdyz ten kod pouzijete? Treba pouhy, dekuju, by stacilo...
  • jamar28

Star Wars Battlefront II

I přes všechny ty kontroverze jsem stále uvažoval o koupi, ale dočetl jsem se, že ta imperiální kampaň je imperiální jen na začátku a Versio samozřejmě přeběhne k hodným rebelům, jak jsem se bál. Takže padla už i zajímavá a originální kampaň za tu špatnou stranu. Škoda no.
  • Myslím že nový (pozměněný) desing vypadá fajn, nejsem si ale úplně jistý vzezřením nadpisů (ten hranatější fond mi u nich seděl víc), ale asi je to do značné míry o zvyku.
  • ringmancz
    Diskuze.tiscali ve FF nemají favicon
    • Jack1948
      Mne sa favicon nezobrazuje ani na hlavnej stránke games. Chrome
    • Khanemis
      Přesně to jsem chtěl akorát taky napsat!:) Akorát mně se nezobrazují v Opeře, takže to bude zřejmě globální problém.
  • SalemCZ
    Madmind kvůli finančním problémům zrušil vývoj Agony Unrated

to je celkem blbý měsíc po vydání nové hry.

• Resistance 3 bude obsahovat PSN Pass. Škoda, že nikdo netuší, co to znamená.

Já to vím. A krom toho to bylo několikrát vysvětleno. Pro bližší informace si pusťte White Knight Chronicless 2. Ale abych tu někomu ušetřil čas - je to protibazarové opatření.
  • VaZqeZ_EU

Total War: WARHAMMER

A Slayer's Guide #2: The Varghulf: https://www.youtube.com/watch?v=Tp4eMyQnSCU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit