Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales

Valve ukázalo prototyp STEAM přístroje.

Funkční link ;o) http://blogs.seattletimes.com/brierdudley/2013/11/04/a-glimpse-of-valves-steam-machine-controller-design-and-hardware-plans/
    • Je to v tom case docela napresovaný. Bude se to přehřívat, nebo hučet jak vrtulník (snad se pletu).
      • Tak prej ne. Mínuskáři rozhodli, že přehřívat se to nebude a miminka vedle toho klidně můžou spát. To se mi ulevilo *3*
        • Vis, ono by stacilo, kdyby sis vygooglil co pisou ti, co na te predvadecce byli. *3*
          • Píšou to, co jim řekli z Valve.
      • ringmancz
        "Procesor má výdechy na vrchu krabičky, grafika vzadu, zdroj na boku."
        • Výdechů to má dost, ale nasávání skoro žádný. A nahoře je výdech pro pasivně chlazenou stranu grafiky. Bude to muset být umístěno někde "v prostoru" a ve vypnutym stavu se do toho bude prášit jako kráva, což životnosti a chlazení taky neprospěje. Ale nerad bych tu maloval Zemany na zeď.
  • Xbox One bude podporovat stereoskopické 3D i rozlišení 4K.

Myslím že 3D boom už nestihli a teď už se na to stejně nehraje

Dobré plus navíc konečně bude čím krmit 3D televize :D

4K pro hry typu angry birds pustit na tom COD v 3840x2160 tak jedine 10fps
      • Máš pravdu, už jsem to taky zkoušel a na zichr můžu říct, že to tak je.......
    • Beztak je 3D hrani tak na machrovani pred navstevou, nebo 1x za tyden...hodne rychle se to omrzi
    • Ataker

Xbox One bude podporovat stereoskopické 3D i rozlišení 4K.

A není to snad jedno? Bude tam, tak tam bude však nikdo nepíše, že při zapnutí Xboxu musíš hned hledět na 3D obraz
  • Mno hele, já shodou okolností včera nainstaloval Bad Company 2 a bavím se mnohem víc, než u Ghosts + BF4 dohromady, ta atmosféra je někde jinde, grafika na úrovni Ghosts a hlavně žádné bugy, prostě normální hra, jak má být.
    • Grafika bych řekl, že je dál, než v CODG. Ale bugy tam nebudou, protože měli na jejich odstranění po vydání déle, než týden :) . A jo, taky mě BC2 baví víc, než jakýkoli COD, BF3 nebo 4...
    • nekromant33
      + Vietnam DLC pro ty, který přestávala už v tý době bavit moderní bojiště
  • Konecne chcem vyskusat Skyrim, ake mody by ste mi odporucili?
    nieco co vylesti vizual + zlepsi gameplay ..tj take serepeticky ako tvare a vlasy a cecky tam nepotrebujem :)
    dikes
    • frag.ment
      Ještě můžeš i mrknout sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=164672&sid=301073b68e047221e050aad03fbf01e3 Nejnovější mody tam najdeš spíš až v poslední třetině, ale rozebírají se tam i technický věci, jako je náročnost na HW atd.. takže se to může hodit.
      • ok, dik, pozriem na to doma :)
    • Na zlepšení gameplay je dobrý: http://www.skyrimgems.com/, podle kategorií si vybereš, co tě zajímá.
      • dikes tiez :)
    • Lukyz
      Doporučil bych v podstatě vše co najdeš pod tímhle modem

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/?

Udělej si tak 3-4 hodinky
      • dikes :)
  • Wyder

Metal Gear Rising: Revengeance nevyjde na japonském trhu.

Trosku nepravdiva novinka. Nevyjde na japonskem trhu na X360, protoze tam skoro nikdo X360 nema. Na PS3 normalne vyjde.
    • Díky za upozornění, hned to opravím.
      • braveman
        tak já už tu mám i sekretářku? Paráda *15*
  • Povedený The Humble Indie Pack 4 vydělal během prvního dne přes milion dolarů.

Hodně dobrej balík.Tento se povedl.Bereme
  • Lukyz

Company of Heroes 2 - The British Forces free trial

Datadisk The British Forces vychází již 3. září, ale dnes Relic oznámili, že v období 31.10. - 2.9. tzn. ještě před oficiálním vydáním si hráči budou moci přídavek vyzkoušet zdarma.

Zda úplně všichni nebo jen majitelé základní hry popř. pouze zákazníci co si datadisk předobjednali zatím neupřesnili.
  • ucho

Armikrog

tak armikrog je už teď prakticky jistej, pokud by to ještě někdo nevěděl :)
    • Jupi!
  • Fight Club #173 budeme výjimečně z organizačních důvodů natáčet až ve čtvrtek dopoledne (cca od 10:00) kvůli faceliftu Games. Díky za pochopení.

Tak takhle brzo rano asi nevstanu :D
  • Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.

Já bych to ani nekoupil z důvodů špatný hry. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit