-
Valve ukázalo prototyp STEAM přístroje.
Funkční link ;o) http://blogs.seattletimes.com/brierdudley/2013/11/04/a-glimpse-of-valves-steam-machine-controller-design-and-hardware-plans/ -
-
Je to v tom case docela napresovaný. Bude se to přehřívat, nebo hučet jak vrtulník (snad se pletu).
-
-
Tak prej ne. Mínuskáři rozhodli, že přehřívat se to nebude a miminka vedle toho klidně můžou spát. To se mi ulevilo *3*
-
-
Vis, ono by stacilo, kdyby sis vygooglil co pisou ti, co na te predvadecce byli. *3*
-
-
Píšou to, co jim řekli z Valve.
-
-
-
"Procesor má výdechy na vrchu krabičky, grafika vzadu, zdroj na boku."
-
-
Výdechů to má dost, ale nasávání skoro žádný. A nahoře je výdech pro pasivně chlazenou stranu grafiky. Bude to muset být umístěno někde "v prostoru" a ve vypnutym stavu se do toho bude prášit jako kráva, což životnosti a chlazení taky neprospěje. Ale nerad bych tu maloval Zemany na zeď.
-
-
-
-
Xbox One bude podporovat stereoskopické 3D i rozlišení 4K.
Myslím že 3D boom už nestihli a teď už se na to stejně nehraje -
-
Dobré plus navíc konečně bude čím krmit 3D televize :D -
4K pro hry typu angry birds pustit na tom COD v 3840x2160 tak jedine 10fps -
-
Máš pravdu, už jsem to taky zkoušel a na zichr můžu říct, že to tak je.......
-
-
Beztak je 3D hrani tak na machrovani pred navstevou, nebo 1x za tyden...hodne rychle se to omrzi
-
A není to snad jedno? Bude tam, tak tam bude však nikdo nepíše, že při zapnutí Xboxu musíš hned hledět na 3D obraz
-
-
Mno hele, já shodou okolností včera nainstaloval Bad Company 2 a bavím se mnohem víc, než u Ghosts + BF4 dohromady, ta atmosféra je někde jinde, grafika na úrovni Ghosts a hlavně žádné bugy, prostě normální hra, jak má být.
-
-
Grafika bych řekl, že je dál, než v CODG. Ale bugy tam nebudou, protože měli na jejich odstranění po vydání déle, než týden :) . A jo, taky mě BC2 baví víc, než jakýkoli COD, BF3 nebo 4...
-
+ Vietnam DLC pro ty, který přestávala už v tý době bavit moderní bojiště
-
-
Konecne chcem vyskusat Skyrim, ake mody by ste mi odporucili?
nieco co vylesti vizual + zlepsi gameplay ..tj take serepeticky ako tvare a vlasy a cecky tam nepotrebujem :)
dikes -
-
Ještě můžeš i mrknout sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=164672&sid=301073b68e047221e050aad03fbf01e3 Nejnovější mody tam najdeš spíš až v poslední třetině, ale rozebírají se tam i technický věci, jako je náročnost na HW atd.. takže se to může hodit.
-
-
ok, dik, pozriem na to doma :)
-
-
Na zlepšení gameplay je dobrý: http://www.skyrimgems.com/, podle kategorií si vybereš, co tě zajímá.
-
-
dikes tiez :)
-
-
Doporučil bych v podstatě vše co najdeš pod tímhle modem
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/?
Udělej si tak 3-4 hodinky -
-
dikes :)
-
-
-
Metal Gear Rising: Revengeance nevyjde na japonském trhu.
Trosku nepravdiva novinka. Nevyjde na japonskem trhu na X360, protoze tam skoro nikdo X360 nema. Na PS3 normalne vyjde. -
-
Díky za upozornění, hned to opravím.
-
-
tak já už tu mám i sekretářku? Paráda *15*
-
-
-
Povedený The Humble Indie Pack 4 vydělal během prvního dne přes milion dolarů.
Hodně dobrej balík.Tento se povedl.Bereme -
Company of Heroes 2 - The British Forces free trial
Datadisk The British Forces vychází již 3. září, ale dnes Relic oznámili, že v období 31.10. - 2.9. tzn. ještě před oficiálním vydáním si hráči budou moci přídavek vyzkoušet zdarma.
Zda úplně všichni nebo jen majitelé základní hry popř. pouze zákazníci co si datadisk předobjednali zatím neupřesnili. -
Armikrog
tak armikrog je už teď prakticky jistej, pokud by to ještě někdo nevěděl :) -
-
Jupi!
-
-
Fight Club #173 budeme výjimečně z organizačních důvodů natáčet až ve čtvrtek dopoledne (cca od 10:00) kvůli faceliftu Games. Díky za pochopení.
Tak takhle brzo rano asi nevstanu :D -
Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.
Já bych to ani nekoupil z důvodů špatný hry. *7*