Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Nový herní Humble Bundle

https://www.humblebundle.com/games/one-special-day-bundle

Pokud ty hry nemáte, tak celkem zajímavá nabídka. A přijde mi, že poslední dobou už nepřidávají bonusový hry do BTA po týdnu.

• Osviceny

tyhle hry by nebyli zajímavé, ani kdyby mi vývojáři za jejich hraní platily

• ringmancz

Ale tvoje čeština je zajímavá. Asi nějaká temná chvilka.

• RaketovyZid

Alpha Protocol a Crazy Taxi že nejsou zajímavé?

Hereze!

• 0011

Veřejně se přiznám že jsem se nedostal přes první hacking, osmisměrky luštím celý život ale dát to do hry na čas a navíc pokaždé náhodně generované je stupidní a úplně mi to zabilo potenciálně dobrou hru, kde se nedostanu za tutorial... jestli je nějaká ofiko modifikace sem s ní

• MickeyMutant

To bylo lehké. Nehledal jsi totiž konkrétní kombinaci, ale prostě jen řádek jakýchkoliv čísel a písmen, co se neměnil. A ten vždy odpovídal jednomu ze vzorových kódů.

• 0011

Spousta lidí na různých herních fórech od escapist po steam s tebou nesouhlasí, když se řeší nejhorší minihry všech dob, AP tam ve většině případů nechybí. Mám výhrady i k hackingu v Deus Ex HR, ale oproti AP je to nirvána

• Jack1947

To je ale škoda... zta hra za to stála!

• Jack1947

ale jo třeba Alpha Protocol bylo dobré.

• Nejlepe zakončenou videohrou je (podle výsledků hlasování) Call of Duty: Black Ops. Tento výsledek...

jak to dopadlo? Už si ani nevzpomínám.. Zato na 6 možnejch konců Bioshocku si pamatuju dobře..
    • Whoossain
      Taky si nevzpomenu, jak to dopadlo, ale dobře si pamatuju, že prokousat se ke konci bylo nepopsatelný martyrium. O miliónech vietnamců, které jsem pozabíjel, se mi zdálo ještě hodně dlouho...
      • Ghost47
        Úplně poslední předtitulková scéna s atentátem na Kennedyho zas tak špatná nebyla, ale že by tohle byl nejlepší konec všech dob...
        • posila
          Bohuzel, kazda soutez, kde hlasuje verejnost, neni soutez kvality, ale soutez popularity. Takze dava smysl, ze nejprodavanejsi hry jsou na nejvyssich mistech. Prekvapilo me i GTA IV na 18. miste ... konec mi tam prijde takovy obycejny a mel jsem za to, ze jej dohralo hodne malo lidi.

Jen by me zajimalo, kdy ta anketa byla delana, protoze v zebricku jsou vsechny dily Assassin's Creed krome Revelations, ktere imho melo nejsilnejsi konec ze vsech ostatnich dilu serie.
          • Trol.internetovy
            Ted čučím, Portal na 7. místě a Portal 2 na 17. místě? Co to.. *11*
    • vlastik.plaminek
      6? Jestli si dobře pamatuju, tak byl jenom dobrý a špatný konec podle toho, jak kdo sestřičky zachraňoval nebo zabíjel.
      • Bioshock 1 měl konce 3 - good/bad/neutral, bioshock 2 jich měl 6 :)
    • Nejsmutnejsi na tom je,ze cod ,jako jedna z nejprodavanejsich her, je jednou z tech,ktere reprezentuji herni prumysl.
      Pak se nedivim,ze lide hrami nepolibeni nad hraci ohrnuji nos *1* .
    • Mno je to prinejmensim usmevne,co si budeme povidat *1*
    • Hairy_Ass
      Taky se mi to už nějak vykouřilo z hlavy, tuším, že tam byla ta ptákovina s imaginárním "kamarádem". Ale v tom žebříčku by se našla minimálně polovina her, které měly finále lepší. Bohužel je nevíce hráčů CoD, takže to muselo zákonitě dopadnout, tak jak to dopadlo.
  • Keyz

The PC Gamer guide to the games of 2015

http://www.pcgamer.com/best-pc-games-2015/

V sekci RPG je Kingdom Come. Pro rok 2015. Optimistické (i když na webu KC je stále datum 2015)
  • Hlavní platformou pro akční RPG Kingdom Under Fire 2 je PC. Titul bude podporovat cross-platform mezi...

Poslední korejská beta byla před více než rokem. Těším se až začne další a zkusím se do ní dostat.

A jako bonus, tady další nedávné video od vývojářů a zase s anglickými titulky. Dokazují v něm, že hra skutečně obstojně šlape na PC se starou NVidií GeForce 7600GT, jak slibují v minimálních požadavcích.
    https://www.youtube.com/watch?v=8hvc1c9UReo

To je aspoň sakra optimalizace.
    • :) Takže mám zase herní notebook :DDD
  • Gambit92

Watch_dogs screenshoty z PC nastavení Ultra

http://imgur.com/a/fMSUm/all Galerie screenshotů
    • pamatuji si kdyz jsem videl hru poprve rikal jsem si wow vypada to opravdu uzasne ale tohle mi prijde pomerne osklivy kazdopadne nepatrim mezi lidi kteri honi kazdej pixel jen nechapu tu zmenu
    • Jack1947
      Ty textury jsou hezky zubate, mmm a ta dohlednost mlha zalevajici mrakodrapy ... tedy shrnute nic moc. *7* Takove omnoho horsi GTAIV.
      • Ne, GTA IV sice na svoji dobu vypadalo velmi dobře, ale bohužel bylo na většině počítačů dost nehratelné kvůli zmršenému portu. Navíc jakkoliv Watch Dogs nevypadají tak dobře, jak tvůrci slibovali, tak rozhodně vypadá 100x lépe než GTA IV.
        • Jack1947
          Jo, ale s updatema to pak uz celkem slo.... nejvetsi sranda byla Vytizeni GPU ani ne z 50% *2* *15*

CPU to vytizilo hrozne moc ale taky pac sem mel tehdy 4jadro, mimochodem GTAIV po MW2 moje nejvetsi litost nad koupi ale ostatne to byl vlastne muj problem protoze mi to nestihal komp jak mi bylo sdeleno pri pokusu hrani her... a WD ze bude mene narocne? No to bych tedy prosil.
          • Jo, bude méně náročné, ostatně to zjistíme za pár dnů.

Jinak já GTA IV, až na tu neoptimalizaci, měl hodně rád. Bavilo mě ze všech GTA nejvíc, protože mám radši důraz na postavy a příběh, spíš než na obrovskou plochu, kde se dá dělat, co se ti zlíbí.
    • Gambit92

Watch_dogs kompletní nastavení PC verze

Ještě dodám toto

http://imgur.com/a/oH9Bq
  • MidnighT91

Proč máme rádi Unreal Engine 3? Protože tohle!

???
  • Jack1947

Blizzard pracuje na dalších mobilních titulech mimo Diablo Immortal.

Ty taky oznámí jako Velkou pecku na Blizzconu 😎😛

• Pořídili jste si Mass Effect 3 přes EA Origin či Amazon a jste nespokojeni s koncem hry? Zkuste...

Je blbost zadat za spatny konec zpet penize, opravdu, ale konec skutecne podelali - prijde mi, jako kdyby Bioware schazela kapacita, spousta klicovych vyvojaru jiz od Bioware odesla a nyni se ceka na dalsi... (Uz je nebavi poslouchat zvasty kravataku z EA ?)
    Nakonec zbude z Bioware jen nic nerikajici znacka, ktera pomalu ztrati svuj lesk a EA si do ni dosadi sve lidi.
    Cas jit dal.
  • Jak vidím ty slevy na steamu tak bych se nejraději zastřelil *8*
    • Proč?
      • nemá peníze na kartě asi :D
        • homeles8
          spíš si nějaké hry ve slevě koupil nedávno za plnou cenu.
  • Lukyz

Celkem fajnová westernová tahovka Hard West je teď v akci na Steamu za hodně lidových 1,99€ 💰

• MickeyMutant

Za týden od těchhle Poláků vyjde Phantom Doctrine, špiónskej X-COM, o němž se dost mluví.

• raisen

Viděla jsem záznam hraní ze hry před vydáním a hodně se mi to líbilo. Má to zajímavé mechaniky a oproti novodobému XCOMu mi přijdou lepší (a to jsem velký fanoušek XCOMu). Pokud se ukáže, že i zbytek hry je stejně dobrý, tak pro mě je to jasná koupě 🙂

• MickeyMutant

Po tom stokrát ohraném sci-fi prostředí by to mohlo být osvěžující.

• victor

Aha osvěžující ...což mi připomímá , že "Hammer and Sickle"   jsem taky ještě nedohrál . ...

• Lukyz

Vidíš, hru sleduju a těším se na ní, ale nějak jsem nepostřehl, že je to od stejnýho studia 👌

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit