-
Vývojáři Diablo 3 prý nemají čas ani prostředky k tomu, aby hra mohla podporovat mody.
Tak nejdříc řeknou tohle, pak zas tamto. A neřikejte mi, že Blizzard nemá prostředky že by to zabralo roky... -
Super Meat Boy v kombinaci s Whiskey po každé smrti ve hře? Vražedná kombinace!
omg krute ja by mal otravu alkoholom ešte len vo forest-e -
-
Výborný *1* Ale šlo mu to dobře, i když byl uplně našrot... musela to bejt krásná opička *1*
-
-
Meat video
Chlapi kde je to video Super meat boy s whisky? Nemozu to nejak najit. Bud sem slepej, nebo odkaz z bleskovez zmizel... -
-
Přímo v bleskovkách se objeví opět v sobotu, ale že jsi to ty:
http://www.ripten.com/2011/03/18/super-drunk-boy-the-worlds-worst-drinking-game-videos/ -
-
Vydání F.E.A.R. 3 je naplánováno na 27. května.
A ze ses to ty tak ja ti dekuji za odkaz .-) -
-
Potvrzeno: Raven Software (Singularity) spolupracuje na vývoji nového dílu Call of Duty.
Po zhlednuti tohoto vide muzu rict, ze je to pekna sra-cka. Nejak je zo cele zbytecne.. Takovych videi bych za par vikendu nasral kyble...
-
-
-
-
-
-
Nesleduji teď Games ani FB pravidelně kvůliva času. Už se mluvilo o tom zda proběhne výroční setkání s fanoušky a případně kde a kdy? Děkuju
-
-
prý příští týden. buď na webu nebo v podcastu
-
Je to stejně zajímavý, Brno jsem vynechal, ale když to bylo o ročník dřív, tak v podstatě nikdo kdo tam byl nechodí do zdejších diskusí max. na chat při live streamech *1*
Ale musím uznat, že ačkoli jsem tam šel na blind a sám, tak lidi a zábava super. -
-
Já jsem byl rozhodný loni jít, ale přesun do Brna byl pro mě smrtící ;]
-
-
-
Nový Xbox Dashboard
Už jste aktualizovali? Což o to vypadá to pěkně, ale moc nerozumím řazení nabídek. Hráč začíná na home, nalevo má bing, napravo pak social (na nic), tv (u nás na nic), video (no, víceméně na nic) a teprve na čtvrtém místě games (pak ještě music, apps a settings). A já myslel, že je ta krabička hlavně na hraní... -
-
Taky jsem na to nejdriv ziral, ale na tom Home je Quickplay, ve kterem je asi 10 naposled spustenych her/aplikaci a da se z home pustit hra z DVD, takze to zas takova hruza neni.
-
-
v tom Quickplay máš hry které nepotřebují ke spuštění DVD tzn. hry např. z Game on demand
-
-
A v primo v Home nad Quickplay mam Play Disc.
-
-
-
Mno v americe prej to ze je hlavne na hrani tak uplne neplati...
-
-
S tim mohu souhlasit. Sice nevlasnim x360, ale u ps3 je ta situace dost podobna. Konzole je hodne casto vyuzivana trebo pro Netflix (online pujcovnu filmu) a prehravac muziky, videi a filmu. Uz tedy neplati ze konzole je jen na hry. Kazdopadne je ale skoda, ze Netflix v cesku zatim nefunguje.
-
-
No, škoda je, že kromě těch her nám tady skoro většina těch služeb nefunguje :).
-
-
Ja netvrdim ze to funguje. Naopak. Souhlasim s tebou ze je to ale herdek skoda. Hlavne ten netflix. Ale vzhledem k tomu, jak dlouho trvalo, nez se rozsiril NF z USA, tak si jeste pockame. Ale je pravda ze v roce 2012 maji rozsirit pokryti do UK a Irska. Tak potom asi dalsi dva roky, a bude to i v CR, a ceske televize se muzou jit klouzat.
-
-
-
-
-
V animovaném filmu Pixely (Pixels), který vyjde v květnu příštího roku, se setkáme s představiteli her Pac-man, Donkey Kong, Galaga, Frogger, Q*bert, Space Invaders či Centipede.
Columbus? Sandler? To může jen překvapit. -
EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...
Takze to bude zase nedodelany zmetek s recyklovanym prostredim jako dvojka. Super, alespon usetrim. -
-
Tak už to teď nehrozí, protože i nejbližší možné datum vydání DA3 znamená 3 roky vývoje oproti roce a půl u DA2. Ale i tak bych byl raději, kdyby to vydali co nejpozději - totiž "when it's ready..."
-
-
Stewart Gilray uvedl, že jeho výroky v podcastu PS Nation týkající se The Last Guardian byly nesprávně vyloženy a nemá je oficiálně potvrzené.
to ale neznamená, že nejsou pravdivý ;) -
*1* *1* *1* Když si to tady tak čtu, napadá mě jediná věta...
Esterko, proč jsou lidi tak zlí? -
-
To máš jednoduchý. Games.cz rezignovali na to, mít nějakou slušnou úroveň diskusí. Spočítali si, že když to tu budou moct dále spamovat anonymové, tak počty zobrazení budou dvojnásobné, než kdyby diskusi omezili jen pro registrované. Pak ti občas cenzor smaže naprosto validní příspěvek a zjistíš, že tady už fakt nemá smysl se snažit, přestoupíš na temnou stranu a jdeš taky trollovat.
-
-
Hra zdarma
V rámci výročí Ubisoftu je opět další hra zdarma ke stažení přes Uplay.
Tentokrát Tom Clancys Splinter Cell. Tak tahujte dokud je k dispozici.
https://club.ubi.com/#!/en-US/ubi30 -
-
no, bude tam viset mesic...
-
-
Spíš by mne zajímalo , kde tuhle hru najdu po ukončení akce ke stažení - v "mých hrách" hry z téhle akce totiž nejsou , ale dají se stáhnout ve vlastní složce Ubi 30 :/
-
-
v uPlay klientu jej najdes normalne pod Games. Ted jsem se dival a Prince of Persia z minuleho mesice tam je
-
-
-
-
Blizzard: Pokud dokázal člověk, který před nedávnem vypustil video z modu World of Starcraft (Starcraft...
přesně.. schopného člověka není potřeba zašlapat.. ale zaměstnat :-)