Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • homeles8

Spoluhráč do DayZ

Ještě jednou to sem dám, protože sem právě začal hrát :-) Nenašel by se tu mezi tím bordelem špatných lidí někod v pohodě, kdo by si se mnou občas zahrál DayZ a komunikoval přes Skype/TS/ cokoliv.. A hlavně tak nějak v pohodě, bez nějakýho stresu, chvátání atd.. prostě v klidu (z tohoto důvodu raději někdo ve věku 20+)
    • DayZ

Určitě rád zahraji, zatím jsem ve hře strávil cca 2 hodiny, takže můžeme jet od píky.
      http://steamcommunity.com/id/Czech_NoOb/
      • homeles8
        poslal jsem ti žádost :-)
        • aah sorry, mám narváno, tak jsem ji asi vyignoroval.:D
          • homeles8
            asi jo :-) každopádně mi tě už nejde přidat
      • Jack1947
        No vidíš, tady se nám rýsuje krásné přátelství. *4*
        • Miserius
          Já tady začal s 2 týpkama pařit loni v říjnu a pořád paříme (teď teda ne, protože každej má hromadu práce) A to co jsme napařili bylo nejlepší online hraní za moji herní "karieru" *3* *15*
          • Jack1947
            Tomu nevěřím! šak na konzoli to je nejlepší ne? i co se týče mp. *10* *7* i bez Dayz.
            • Miserius
              Věřit tomu nemusíš, já to nějak přežiju *3* Mužes se někdy přidat na Skypu až budem pařit, aspoň bysme se zasmáli *1*
        • ...

Vše je možné..
    • Jack1947
      Takže zbytečné sem psát... Mám no ale zapařím až s novou grafou, + partu bych měl. Možná není od věci naštudovat něco před hraním sám sem četl že se dá hrát ale nebudeš vědět kam dál... respkt žádný cíl a brzo budeš objetí někoho zkušenějšího. Tohle je hra do party... to bych si nepořiztoval kdybych neměl s kým hrát navíc ty lidi s kterejma budu hrát znám osobně.

Zbytečné psát sem protože budeš uminusován nejspíše... není nějaké forum atp copak nikdo nepomůže? nebo tak sám bych nehrál už kvuli tomu že se snadno staneš obětí... jak známe z yt lets playů lidi dokážou bejt pořádné svin*.
      • homeles8
        Taky je to těžký, ale s rochou štrěstí jde to i sám. Já bych i chtěl jenom max 3 další lidi, ne moc velkou partu. Klidně by mi stačil jeden parťák, kterej nebude mít pořád čas, takže většinou budu hrát stejně asi sám. A z mýho okolí to nikdo nehraje.
        • Jack1947
          Já netvrdím že ne ale viděl jsem videa kde machrují jak ponižují nějakého chudáka atp... humus. Kámoš to hrál taky sám když byly ostatní v práci a není to prý ono a já bych tomu věřil i.

Navíc to je hra na dýl a někdo by ti měl vysvětlit co a jak... 3lidi je dost... si tedy dost odvážný. Takováhle hra se minimálně ve dvou lépe táhne, cizím lidem se věřit moc nedá. Proto i jednoho cizáka radši oddělal - nevíš kdy ti vrazí kudlu do zad. Věřím že někoho najdeš...
          • Inquisitor
            Tak šikana už je i ve hrách? :)
          • homeles8
            jj, stačil by mi jeden parťák, to by bylo ideální :-) Tak budu hledat dál a díky moc :-)
            • Jack1947
              Nevím za co, ale np... jo najdeš je to jak všude ne. MMO hrajou lidi co se neznají a věří si tak tady snad problém taky nebude no. *3*
    • Draken69CZ
      Já bych si i zahrál, ale nějak není čas. Lepší bude se poohlídnout vyloženě po DayZ komunitě nebo na steamu nějaká skupina.
      • homeles8
        jenže na DayZ komunitě mají všichni podmínku nahraných 100+ hodin a já mám jen dvě a tu hru ještě moc neznám :-) Jinak nemusíme hrát pořád, ale třeba jeden večer o víkendu, nebo prostě jak se domluvíme.
    • MickeyMutant
      Možná Max. Když píšeš "v pohodě, bez stresu, v klidu", tak mě napadá Maxík.
  • Generální manažer DICE odmítl odpovědět na otázku, zda Battlefield 3 bude na jednom médiu. Proč?!

Protoze na tom vubec nesejde?
  • ucho

PS+

Je to už 2 dny stará zpráva, ale na PS4 to bude pravděpodobně TowerFall Ascension a Strider.
  • Worhammer

MAFIA 1 REMAKE v MAFII 2 

https://media.discordapp.net/attachments/455728859921514536/485145442242265098/Mafia2_2018-08-31_20-48-29-32.jpg?width=1125&height=633

https://media.discordapp.net/attachments/455728859921514536/485145497263407104/Mafia2_2018-08-31_20-51-15-20.jpg?width=1125&height=633

https://media.discordapp.net/attachments/455728859921514536/486577442513747968/Mafia2_2018-09-04_19-00-49-89.jpg?width=1125&height=633

https://media.discordapp.net/attachments/455728859921514536/485145498815168524/Mafia2_2018-08-31_20-53-29-84.jpg?width=1125&height=633

• Jack1947

To už je lepší 😉

• Elite: Dangerous

Oficiálně potvrzen pro XOne (crossplays PC) + další velký update po "Wings" se bude jmenovat "Powerplay"
    https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=121383
    • tvl, to bude turkey shooter *5*
    • MickeyMutant
      Někdo už tam v diskuzi požaduje odlišit lodě Xbox hráčů jiným fontem nebo aspoň nátěrem, aby je mohl sestřelovat přednostně.
    • tohle je jasná zrada, my jim to zaplatili a ted to konzolisti budou mít taky *10*
      • MickeyMutant
        Neboj, zradu budeš mít možnost pomstít myší a klávesnicí. Rozstřílíš všechny páčkovače na hadry a potvrdíš tak vesmírnou nadřazenost svojí platformy.
        • Spíš Joystickem tady u té hry. K Sh1tboxu vlastně nic takovýho připojist myslím nejde co, tam jsou lidi odsouzení jen na ten hloupý páčkovač.
    • Vojta_Ilavsky
      X1 si jde po exkluzivkách pěkně. Kdo nemá herní PC, jasná volba X1.
      • No nevim ale momentalne krome Forzi snad neni jedinej duvodu proc jit do Xbone...
  • Miserius

Video: Reklama na The Last of Us Remastered.

Výborný... Ten soundtrack miluju... Jdu si zahrát jednu kapitolu *14*
    Pro lidi kteří to hráli, co byla vaše oblíbená kapitola/pasáž? Něco co se vám přesně trefilo do vkusu nebo k čemu se rádi vracíte... Prosím dyštak do spoiler tagu, je to stará hra ale když vyjde na PS4 a spousta místních to chce hrát poprvé...
    Za mě rozhodně začátek kapitoly 7 - Tommyho přehrada... Bylo to přesně v fazi hry kdy jsem do toho byl maximálně zažranej a když vylezete zpoza mostu a najednou se naskytnul pohled na opuštěnou, poničenou vodní elektrárnu... *8* Hned jsem si řikal že to tam prolezu, co tam asi bude, jak se tam dostanu a že to asi nebude tak uplně prázdny jako to vypadá nebude... No výborný... Stejně tak mam rád zimní kapitolu a "outro" kapitolu... asi bych mohl pokračovat ale vyjmenoval bych všechny kapitoly... Elektrárna je ale stále muj top pocit ze hry... Ze všech her co jsem hrál *3*
    • Pro mě je úžasná celá hra :) , ale kdybych měl napsat moment, který mám nejradši tak by to asi také byla Tommyho přehrada, a hlavně následná ´´projíždka´´ lesem k ranči. :)
    • Jack1947
      Defakto bylo vše řečeno, zima - na koni a atp...Uvod byl snad nejkratší ale o to zajímavější je hráč vlastně vržen bez skrupulý do událostí. Začátek nebo první čtvrtina hry s vaší partačkou a pak její smrt, převezmutí Elle. Taky s tím černochem to nebylo zlý tím "starým známým" vysení vzhůru nohama *15* je toho fůra ale tyhle mi utkvěli v paměti a samozřejmě v zimě s elí to bylo taky hezké.
    • ZvacA
      Nemá cenu vykládat o tom, jak je silná celá hra, ale pro mě spíše jako nejzajímavější část představuje hned úvod a kapitola s vypuknutím epidemie. Tím víc, že většina projektů na podobný post-apo téma se tomu vyhýbá a hráče nebo diváka přímo hodí do již podělanýho prostředí. Ale tomuhle se podařilo nastínit sice klasickou, ale pořád výbornou atmosféru a vizi. Tím víc škoda té krátkosti toho úvodu, přestože to samozřejmě nemá být tou hlavní náplní celé hry.
    • Rozhodně příjezd na koni na tu Univerzitu. Prozkoumával jsem ji ani nevím jak dlouho, maximálně jsem si to vychutnával, plus moc příjemná hudba. Jinak je samozřejmě celá hra od začátku do konce moje nejoblíbenější pasáž :) ale kdybych měl vyzdvihnout fakt jen jednu, tak zrovna tuhle.
      • Miserius
        Vidíš, to mi nějak vypadlo... Mě se hrozně libilo když jsi vyjel koněm na schody a najednou jsi uviděl cely to namesticko a opičky před tebou...
        A žirafy ty jsou už klasika
  • Lukyz

Zřejmě těžce blbej dotaz, ale nejde mi to do hlavy, tak mě nekamenujte 😅

Na základě Falloutího retra a taky díky novému počinu od Bethesdy jsem opravdu po hodně dlouhý době znovu rozjel jedničku a přijde mi zvláštní, že dostávám nějak moc skill bodů per level. Počet bodů se odvíjí od inteligence, charakter má I7 a teď jsem na 3 levelu dostal 24 bodů - přijde mi to jako děsně velký číslo. Jelikož mám pamět jak zlatá rybka a instaloval jsem do hry Fixt, tak nevím, zda jsme něco nezvoral např. při instalaci patche nebo jde o normální pravidla hry - poradí pls někdo s pamatovákem? 

Thx ☢️

EDIT: Ještě přichodím screen, jelikož mi to přijde fakt nějaký namastrovaný na 3lvl

• ucho

defaultně je to 5 + 2*inteligence, takže bys měl dostat 19 skill pointů.

s perkem educated je to + 2

s vlastností skilled + 5.

takže jestli máš ten skilled (tedy perk si vybíráš každé 4 levely a ne 3), tak je těch 24 skill pointů ok

edit: a na screenshotu vlastně to skilled máš, takže 24 skill bodů je v pořádku. jen budeš mít míň perků... každopádně když už sis to skilled zvolil, měl bys vědět, co dělá ;)

• MickeyMutant

Podle mě by měl za level dostávat 19 skill points. Vlastnost "skilled" nepřidává při levelování žádné body navíc, jen na začátku hry zvedne všechny dovednosti (skills) o 10 %.

• ucho

jestli ma tedy jednicku, je mozny, ze nejaka modifikace pozmeni chovani, aby se k tomu Skilled pristupovalo jako ve dvojce.

• ucho

pravda, v jednicce je to jak rikas, +5 skill bodu je to az ve dvojce.

• Lukyz

Tak jsem prolistoval ofiko Fallout 1 Survival Guide, která je ke hře na GOGu a tam je uvedeno: 

Skilled: The good news: The character spends more time improving his skills than most people, so his starting skills are all +10% and he gets an additional 5 points per new experience level. The bad news: Not as many extra abilities. You will only get a Perk every four levels, instead of every three levels.

Takže je to všechno v pořádku, každopádně díky moc, pánové ✌️

• MickeyMutant

Vyzkoušel jsem přesně tvojí postavu a dostávám 19 skill bodů za level. Survival Guide se v tomhle bodě zřejmě vztahuje k nějaké starší verzi hry nebo se rovnou mýlí.

• Jack1947

To je dobré hodit si omylem" Mod na rychlejší expení 😀😉

• MishKonn

Grand Theft Auto V oficiálně potvrzeno! 2. listopadu čekejte první trailer.

Cool.
  • Malleth

Další Assassins Creed bude o Pirátech

http://www.gamespot.com/news/assassins-creed-iv-black-flag-revealed-6404481?tag=Topslot;Assassin039sCreedIvBlackFlagRevealed;Assassin039sCreedIv
    • prosím ne
      • Malleth
        Dává to smysl. Přeci by se nedělali s tak komplikovanou featurou jako plavení na lodi když by ji využili jen v pár misích v AC3.
        Na druhou stranu mi k pirátům celá ta tématika assasinů ani trochu nesedí
        • K AC uz nesedi nic, meli by si najit jineho konicka nez AC kazit vic a vic ....
      • rancor1223
        Přijde mi to zajímavější než Amerika. Podle mě je to ale ztracený od chvíle co má každej druhej střelnou zbraň takže je mi to vlastně fuk...
    • Pinkamena
      http://www.youtube.com/watch?v=SLMJpHihykI

Gameplay ze hry.
  • Za 400 Microsoft bodů můžete převléci vašeho Avatara do outfitu vůdce KLDR Kim Jong Ila.

A za dva tisíce za Hitlera. Tak si říkám s prominutím:"To už vydělávají i na takových hajzlech?!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit