-
Zaklínač 3 Final Boss
Dneska po x měsících dohrán Zaklínač 3 a musím říct, že aspoň jeden boss se jim povedl. Hlavně ať mi tu už nikdo netvrdí, že se neinspirovali Berserkem. -
-
Nejtrapnější boss- fighting jsem neviděl, Milion hp pro bosse a nulový skill, abys ho porazil.
-
-
Tak to si zahraj posledního Batmana *1*
-
-
-
Zvýšený počet generálek v Total War: Rome II spustil vlnu negativních recenzí na Steamu. Z téměř jednoho tisíce hodnocení z poslední doby je jen 18 % kladných.
Jsem jediný, kdo musel velmi dlouze přemýšlet, než mu docvakl výraz toho podivného slova "generálka"?
-
-
PS: Existují tu vlastně teď nějaká pravidla, za jakých okolností je člověk zpětně schopen editovat příspěvek?
-
-
Jde to jen několik minut po zveřejnění příspěvku.
tak asi 10 minut
-
-
Ahhaha tak ten byl fakt dobrej, asi ano 😂😛
Já jsem spíše rovnou šel za tím že když se něco nelíbí nekupujte"
-
-
Snažil jsem se za ten výraz dosazovat různé termíny jako "generální inspekce", "generální oprava", "generální údržba", ale opravdu by mě jen tak nenapadlo, že "generálka" znamená žena-generál.
-
-
Nechci rýpat do nového bleskaře ale je to trochu horší jak z překladače. jinak asi 2minuty - těžo říct co s tou zkrácenou editací vyplynulo.
-
-
-
-
Celé studio Naughty Dog je nyní zaměřeno na vývoj The Last of Us: Part 2.
To není moc kreativní název. Lepší by bylo třeba "The Last of the Last of Us". Pro třetí díl pak "Essentially No One". -
Windows 8 prý umožní na PC hrát X360 hry. Věříte tomu? My ne...
No, ale kupovalo by to víc lidí a nemusely by se dělat konverze... -
-
tim by imho podkopli nohy sve konzoli.Na druhou stranu,pokud v dobe ,kdy nove win vyjde ,bude na trhu uz nova generace pripadne jeji vydani bude na spadnuti ,tak by to byl mozna i chytry tah,protoze by tim urcite prodej novych win podporili.
Predpokladam,ze nikoho nenapadlo,ze by na win 8 sli hrat hry z pristi generace xboxu,to by byl MS vazne proti sobe
-
-
Hra z 2 sv. války
Zdravím všechny:), nevíte někdo zda se nechystá nějaká zajímavá hra z prostředí 2 světové války? Nějaká First-person, teda krom Enemy Front, o tom vím že má někdy vyjít. Mě ty válečné hry z prostředí dnešní doby nějak přestávají bavit, strašně bych si chtěl zahrát něco právě z 2sv. Když by někdo věděl, ať napíše.. dííky -
-
Battlefield 1942, Day of Defeat, Red Orchestra... už mě nic nenapadá
-
-
On se ale ptal, jestli se nechystá nějaká hra, ne?
-
-
Aha, než jsem ten post dočetl, tak se mi povedlo zapomenout začátek.
V tom případě Wolfenstein TNO, Sniper Elite 3, snad BIA Furious 4, možná Enemy Front...
-
-
-
-
DAYZ
Zdravím, docela vážně uvažuji, že si koupím DAYZ a mám pár dotazů ohledně začátků na které jsem nenašel uspokojující odpovědi na forech.
1) Je ta hra příležitostně hratelná v jednom člověku? Mám pár kámošů co to hrajou, ale ne vždy se sejdeme dohromady atd. Myslím tím jestli je hraní v jednom taky dobrý zážitek.
2) Servery! Na jaké se připojit případně jsou velké rozdíly mezi jednotlivými servery, nebo můžu hrát klidně na random serveru co najdu.
3) Je hra hrát víceméně podobná jako ARMA MP? Teď myslím věci jako zaměřování se zbraní, plížení, balistika atd.
Díky za ohlasy *4* -
-
Odpovím ti na třetí otázku: Je to podobný Arma MP.
Plížení je docela nutností, nejdůležitější totiž je, abys o ostatních věděl dřív, než oni o tobě nebo aby o tobě v nejlepším případě nevěděli vůbec, jinak jí s velkou pravděpodobností koupíš do zad. Na každýho friendly hráče jsou tam dva, co tě bez váhání zastřelí, při první příležitosti. Balistika je podobně realistická i když si nejsem jistý, jestli simuluje i vliv větru, jako Arma. -
-
Mam pocit, ze to se teprve chystá :)
-
-
1) Mam nahrano kolem 200h, v drtivé vetsine solo, zalezi ciste na tobě jestli preferujes hraní v parte nebo vlka samotare. Samozřejmě když je sehrany tym, který postupuje strategicky a umi se domouvat, je to trochu o něčem jiným :)
2) Jsou dva typy serveru - hardcore a regular, info o tomhle urcite najdeš. Každej server ma ruzne nastaveny stridani dne a noci, množství lootu, persistenci (to, jestli po restartu serveru zůstanou věci na svým miste nebo zmizí),...a pak jsou jeste rozdeleny na privatni a veřejný s tím, ze na privatnim mas postavu, se kterou jinde hrát nemuzes a na veřejných mas tu možnost, ze muzes hrát se stejnou postavou na všech veřejných serverech.
Na treti otázku ti bohužel neodpovim, každopádně strelba mi prijde oproti jiným hrám realisticka. Do hry ti doporucuju jít, jestli tě tenhle zanr laka a nevadí ti, ze momentálně se vicemene jen pridavaji věci a moc se toho neopravuje (vím, od toho je to alfa, ale nekteri jedinci na to stejne mají neustálou potřebu plivat a brecet nad tím, ze je tam občas nějakej bug, alfa ne alfa). Snad jsem ti pomohl :) -
-
Díky za odpověď *4* Ja do toho teda jdu. Ještě mám jeden dotaz. Je tam velký výskyt různých hackerů a jiných individuí, kteří narušují hraní? Nebo je to jen občasná záležitost.
-
-
Podle některých lidi ano, ja za celou dobu přímo na nikoho nenarazil a maximálně jednou jsem umřel celkem podivne.
-
-
-
-
Tim Willits z id Software věří (nebo snad ví?!), že Valve pracuje na Half-Life 3.
Tak to je snad jasné ne? To je jako by se někdo pozastavoval nad tím že někdo "předpověděl" že zítra vyjde slunce :D.
Prostě to je zcela jasný a nikdo tu o tom nemusí říkat že "věří" že Valve dělají na HL3. -
-
Singleplayer kampaň Call of Duty: Ghosts je pouze 4 hodiny dlouhá.
BF4 mě zatím překvapivě baví, uvidíme co Ghost, tyhle hry jsou vyloženě jednohubky, sosnout, zapařit, odinstalovat. Ale dokáží dobře zabavit, bohužel lepší tu zatím nejsou. -
-
Vyjimecne s tebou souhlasim... Zabavi, na chvily a bez Mp ano.
-
Jsem zvědav na technickou stránku hry. BF 4 vypadá dobře + Fyzika.
Zde je vylepšený starý engine tak, jak to bude vypadat v porovná i v testech benchmarku se uvidí.
-
-
Jack Thompson obvinil Gabe Newella, že jeho hra (Half-Life) posloužila jako trenažer pro školní...
Obvinit ho může, ale zažalovat už ne. Pokud vím, tak Rockstar se před nějakou dobou naštvali, zažalovali Thompsona za poškozování jména značky a on přišel o právnickou licenci. Tak to vypadá, že aspoň něco na tomhle světě funguje správně *1* -
Vývojáři z Epic Games vytvořili dva možné konce postavy Carmine v Gears of War 3, aby se v případě...
Teleportovali se v čase ? *1* -
-
*7* thx *3*
-