Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius

X360 a PS3 demoverze Sniper Elite V2 je již na síti. PC hráči se jí dočkají později, ještě...

Suprrrrr
  • Morraw

Triad Wars

Za chvíli končí closed beta. Byl někdo taky přítomen ?
    Z mé strany zatím zklamání. Budování vlastní základny funguje na velmi zjednodušeném principu jako v budovatelských hrách na FB. Stavíte a vylepšujete budovy, které vám přínáší peníze nebo zboží, které můžete následně prodat na černém trhu.
    Princip PvP je jednoduchý. Na mapě se vám objeví 6 ikon náhodných hráču a jejich základen. Ty můžete následně vybít. Pokaždé je na to časový limit, ten můžete prodloužit děláním vedlejších misí (chyť zločince atd). Samotné zabrání základny je jednoduché. Naběhnete tam a všechny zabijete a na konci i AI samotného hráče. Následně se vám spustí skoro 3h odpočet, než můžete na hráče zaútočit znovu.
    A to je zatím vše. Čekal jsem přímou interakci mezi hráči a ne tohle. Uvidíme co přinesou další bety.
    • Jack1947
      Zní to tedy velice nudně no...
  • Mám klíč od originálky BF3. Neměl by někdo zájem vyměnit? Vyměním tento klíč za jiný klíč. Můžete dávat návrhy. *15*
    • lol
    • davskal
      Vyměnim za pytel sr@ček.
      • To se mi zdá málo. *15*
        • SalemCZ
          myslim si že když se dohodnete tak přidá i ještě jeden
          • Tento zdanlivý boj medzi*4**4**4**4**4**4**4* sionistami a liberálnymi Židmi mi bol veľmi skoro protivný. Bol predsa nskr*4*z nepravdivý, teda klamársky a tiež sa málo hodil k hlásaniu mravnej výšky a čistoty tohotonár*4*oda. Táto morálna a iná čistota tohoto národa vôbec bola vecou sama o sebe. Že sa nejednlo o i*4*jakých milovníkov vody, to bolo vidieť už na ich zovňajšku, i keď človek prižmúril obidve oči.*4* Neskoršie mi bolo niekedy zle zo zápachu týchto nositeľov kaftanov. K tomu musíme ete priráta*4*ť ich špinavé oblečenie a málo hrdinský prejav. To všetko nemohlo pôsobiť príťažlivo,vek m*4*usel byť zhnusený, ak okrem telesnej nečistoty objavil odrazu morálnu špinu tohoto v yvolen*4*ého národa. Za krátky čas som pomaly o ničom inom toľko nepremýšľal ako o druhu činn*4*osti Židov v určitých oblastiach. Nebolo neporiadku v nijakej forme, žiadna nehanebnedov še*4*tkým v kultúrnom živote, na ktorej by sa nepodieľal aspoň jeden Žid. Aj keď sa zarezalo d o tak*4*éhoto nádoru opatrne, našiel sa Židáčik ako červ v hnijúcom tele, často úplne oslnený ná hm sv*4*etlom. Bolo to ťažké obvinenie, ktoré si získali v mojich očiach Židia, keď som spoznich č inn*4*osť v tlači, umení, literatúre a divadle. Teraz už nemohlo pomôcť žiadne hĺbavé uisťov anietačilo*4* si preštudovať plagáty, ktoré niesli mená duševných tvorcov týchto hrozných filmových a divadelných zlátanín, ktoré tu boli vychvaľované, aby sa človek na dlhšiu dobu zatvrdil. Bol to mor, duchovný mor, horší než kedysi čierna smrť, ktorou bol národ infikovaný. A aké množstvo tohto jedu sa vyrábalo a šírilo!
            Prirodzene, čím je duševná a kultúrna úroveň takéhoto výrobcu umenia nižšia, tým neobmedzenejšia je jeho plodnosť, až taký chlapík začne vŕtať svoj zmysel pre neporiadok ako katapult ostatným ľuďom do tváre. Pritom ešte v neobmedzenom počte. Pomyslime si len, že príroda na jedného Goetheho vsadí do kožucha ľudstva desaťtisíc takýchto výrobcov mazanín, ktorí potom ako bacilonosiči najhoršieho druhu otravujú ľudstvo.Bolo to hrozné, ale nedalo sa prehliadnuť, že práve Žid bol vybraný prírodou na túto úlohu vo veľmi bohatom množstve. Musí sa jeho vyvolenie hľadať práve v tom? Vtedy som začal starostlivo skúmať mená všetkých výrobkov týchto nečistých
            produktov vo verejnom kultúrnom živote. Výsledkom bol môj stále horší postoj k Židom. Mohol som sa tomuto pocitu tisíckrát vzpierať, závery musel urobiť rozum. Nemožno poprieť fakt, že deväť desatín celej literárnej špiny, umeleckého gýča a divadelných hlúpostí išlo na vrub národa, ktorý predstavuje ani nie jednu stotinu všetkých obyvateľov na zemi. Bolo to jednoducho tak. Taktiež som začal skúmať svoju milú „svetovú tlač" z tohoto hľadiska. Čím bola sonda hlbšia, tým viac sa môj niekdajší obdiv zmenšoval. Štýl bol stále neznesiteľnejší, musel som odmietnuť plytký obsah, objektivita výkladu sa mi zdala viac Iživá než poctivá a pravdivá, ale autormi boli Židia.
            Tisíce vecí, ktoré som skôr sotva videl sa mi teraz zdali pozoruhodnými, iné zasa, ktoré mi kedysi dali podnet k premýšľaniu, som sa naučil chápať a rozumieť im. Liberálne zmýšľanie tejto tlače som tiež videl v inom svetle, vybraný tón odpovedí na útoky a ich umlčovanie sa mi teraz javí ako šikovný a súčasne podlý trik. Zanietene písané kritiky boli určené vždy židovskému autorovi a odmietnutie bolo určené vždy len Nemcovi. Tiché podpichovanie proti Wilhelmovi II. sa vyznačovalo metodickou vytrvalosťou rovnako ako odporúčanie francúzskej kultúry a civilizácie. Gýčovitý
            obsah novely sa v mojich očiach stal neslušnosťou a z reči som počul tóny cudzieho národa. Zmyslom toho všetkého však bolo škodiť nemectvu a to tak jasne, že to mohlo byť len zámerné.
          • Asi radši ten klíč dám kamarádovi, aby mohl hrát se mnou, ale je to trochu noob. :) *15*
  • Vakek

Zítra se odhalí nové DLC pro Mortal Combat 11 (video).

Mortal Combat? Vážně? :D

• SalemCZ

Zítra se odhalí nové DLC pro Mortal Combat 11 (video).

Taky si říkám že je to nějaký divný, to snad žádný herní médium to nemohlo napsat.

• Update: Během prvního týdne od vydání Forza Motorsport 4 se v Severní Americe prodalo 235 tisíc...

Mensi korekce: je to (zaokrouhlene) 538 tisic kusu (537868).

Jen tak pro srovnani se prvni tyden na XBOX 360 prodalo 3M kusu Gears of War 3, 1.2M kusu FIFA 12 a 123k kusu F1 2011.
    • Poupraveno, díky.
  • rancor1223

Legend of Grimrock: The Series

Takže Wayside Creations, lidi co vytvořili seriál Fallout: Nuka Break, mají nový Kickstarter. Tentokrát na seriál ze světa Legends of Grimrock! A s oficiální podporou Almost Human.
    http://kck.st/1dOFFmF

Kdo neviděl Nuka Break, měl by s tím jít hodně rychle něco udělat *1*.
  • Veskoslav

Titanfall 2

Veškerý nový obsah do hry bude zdarma:)
  • Kickstarter projekt Wasteland 2 překonal hranici 3 milionů dolarů, moddaři mohou slavit.

Obdivuji odvahu lidí, že dávají peníze něčemu u čeho není ani jisté, jestli to vůbec nakonec výjde a když výjde, tak to třeba bude stát za pěkný h...
    • zase, za jeden piatkovy vecer miniem viac ako tych 15$, takze ked to nevyjde, nebude to boliet
    • Black_Hand
      obcas je lepsi moznost h****, nez jistota h****.
  • Call of Duty Modern Warfare 3

Na steamu je právě 33% akce na tuto hru a zároveň můžete naprosto zdarma hrát celý víkend multiplayer.
    • Jenom připomínáme, že po celý víkend můžete hrát zdarma multiplayer Modern Warfare 3. Stačí...

Viděl bych to jako reakci na nedávno spuštěný alterMW3. Stáhneš klienta a sním nějaký kontrolní prográmek, který je upozorní, že hraješ nelegální verzi hry a bum, najednou nějaký zápis u nich v tabulce, varování z jejich strany atd.. Radši ne. Spokojím se s alterMW3.
    • braveman
      O tom multiplayeru zdarma tu padla řeč již včera...
      • emmm... a zkoušel někdo jestli to funguje?
        • jojo už mi to taky jede :)
        • ucho
          on víkend začíná ve čtvrtek?
          • Green Man Gaming nabízí PC verzi Alan Wake za 20 dolarů, stačí zadar promo kód HALFT-ERMHO-RRORS...

Na steamu začíná víkend ve čtvrtek a končí v pondělí v sedm večer :-D
            • A pak proč jim ten novej Half tak dlouho trvá. *16*
          • Na Steamu ano. Už hodně dlouho.
            http://store.steampowered.com/news/7357/
          • jindra.veliky
            ono to uz ale jde *3*
  • Deus Ex na PS3???

Pokud vyjde původní Deus Ex na PS3, tak by přece muselo jít o notně upravenou verzi - vždyť DX vyšel i na PS2. To by pro mě byl asi finální důvod, proč si PS3 koupit - po Deus Ex v lepší grafice už dlouho toužím. No, je to celé docela divné, tak uvidíme, co se z toho vyklube.
    Každopádně tam teď už žádná zmínka o DX pro PS3 není a dokonce tam není ani DX pro PS2...
    • deus ex v lepsej grafike mozes mat na pc, existuje par modov, ktore to umoznuju
      • Zkoušel jsem třeba lepší textury - změna k lepšímu, ale celkový feeling se nemění, je to prostě zastaralá grafika, která mě sice od hraní DX nedokáže odradit, ale proč si to nezahrát v lepším provedení...
        • keby to bolo za max 14,99$ preco nie, ked to bude za 39,99, je to kradez
    • Miserius
      Taky tam nic nevidim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit