Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Protoze dneska je to Originalni Crisovka.

6FQ8-BETU-TSYD-PWLL-KVSE
    • Kravicka
      Typek. /kneel /thanks
    • MrSanta
      To kupuješ, jenom abys mohl rozdávat? Jestli jo, tak tleskám. A jestli ne, tak tleskám taky. Mnohem lepší, než ti vychcandírové, co prodávájí kódy her co dostanou zdarma.
      • Pilgrim66
        Kody z EA humble bundle. Vzhledem k tomu, ze byly i k Steamu tak nemam potrebuju je mit dvakrat :)
        • MrSanta
          Jo tyto. Tam jsem to udělal přesně naopak. Origin jsem si nechal (když už to byla akce od EA) a Steam jsem rozdal. Záslužná činnost *1*
          • ringmancz
            já pořád mám ty klíče na Origin nepoužitý, protože nevím co s něma. tady jen tak do diskuze to nechci dávat, aby to měl člověk co je rychlejší, než ten, kdo si to opravdu chce zahrát
            • Pilgrim66
              Ja si na ne nejak vzpomnel vcera, tim ze to tu davam nahodne v ruzny casy tak to aspon nevysysli jeden clovek
            • MrSanta
              Tak tu třeba jenom nahoď kdo má zájem ať se přihlásí, že si někoho vybereš a pošleš klíč na email z profilu. Trochu tím eliminuješ ty zběsilce, co sbírají všechno hlava nehlava.
              Já rozdal všechny Steam verze, poděkování jsem dostal jedno. Lidi jsou pakáž nevděčná *1*
      • nebo vykradana baleni s grafikama, aby moh zamachrovat na games *5*
  • prosím smazat, překlikl sem se
  • Kozy

Phantom Pain

Tak Alza už začala prodávat.

http://i.imgur.com/Ll7VA6U.jpg
    • Tilwaen
      To bude na EG radosti.
  • NavrySS

Call of Duty : Advanced Warfare

Zdravím, postuji sem jakési první ''ostré'' gameplay video z nových Call of Duty.
    Dle mého to vypadá graficky lépe než ostatní díly, což je jedině dobře ale nový engine by jistě bodl *3* Na nové Call of Duty se těším, ikdyž jsem si na tyhle hi-tech sci-fi zbraně a téma takové v Call of Duty nezvykl, ale věřím že tenhle díl by mohl být už lepším krokem dopředu v trochu poničené sérii. *4*

https://www.youtube.com/watch?v=1sRUZ9p4oYQ&list=PLZeek85Kuka1T-vZOg1S57FREml5BWF0a&index=5
    • Vypada to jako crysis 2. Stejny koridor, prostredi aj vetrelci.
    • Vizuálně chvílemi opravdu pěkné, jinak pořád stejná pitomina.
      • Jack1947
        Ještě větší pitchovina než kdy předtím *7* takže komu BO2 připadalo padlé na hlavu tak tohle bude připadat že se ůplně zbláznily. *7*
    • Jack1947
      Prej že trochu poničené *15* , jinak dík za video. *3*

Ty vole... létajicí roj nečeho roboti chodící po ulicích, to celé v Crysis stylu? Trochu řízlé , tou androidí FPs (zapomněl jsem název) ne děkuji ani to nemusím koukat celé - to že ta grafika jakž takž ujde a je hezčí asi ani nezachrání ted opravdu ... nevím jak ostatní ale asi budu blejt *11*
      • NavrySS
        Já jsem byl spokojen do Black Ops 1. *3* Každého věc.
        • Jack1947
          Neřikám že ne, tak pro mne to je zase tak... COD BO2 (tímto skončilo)
  • Murlock

Novej datadisk do Titan Questu. Kdo už dohrál Forgotten Gods tady má nášup.

https://store.steampowered.com/app/1071200/Titan_Quest_Atlantis/

• Husty jak ta hra najednou ozila :) parada :)

• Joshua

Ad GK

Diky obema zucastnenim za rady, pudu asi do te MSI. Jinak ted hraji Silent Hill Homecoming a muzu doporucit...
  • RaketovyZid

Hlad po kyberunku může zahnat akce Disjunction ve stylu Hotline Miami.

A co je to prosím ten "kyberunk"?

• ales.smutny

Hmmm, mohl by to být překlep, nemyslíš? :)

Díky za upozornění.

• RaketovyZid

No já právě nevím, proto se ptám.

Ale oceňuju pokrok v komunikaci, kdy přísvěvky upozorňující na vaše chyby už nemažete. Sice to ještě není úplně ono, ale i snaha se počítá 🙂

• SalemCZ

To mělo být Kobedunk, to je o basketu kde hlavní roli má Kobe Bryant, prý to má být adventura s nejlepší příběhem s prvky RPG a stealthem, kde tvůj parťák je mluvící klokan a hlavním padouchem je David Hasselhoff.

• Lidé v Media Molecule (LittleBigPlanet) jsou zcela zpokojeni s velikostí svého studia, rozrůstat...

Já jsem zase poslední dobou neZpokojený s úrovní bleskařovy češtiny.
  • PreidaQ

Po pěti a půl letech vývoje vyjde 17. října 2018 RimWorld ve verzi 1.0.

• Veskoslav

Titanfall 2: Become One Official Launch Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=EXwdWuSuiYA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit