-
BioShock Infinite Exclusive Beast of America Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=bLHW78X1XeE -
Legend of Grimrock - build 001
*1* http://www.youtube.com/watch?v=THUqbM64mfw
Hlavně zvukové efekty enemýka jsou skvělé. -
Info o COD Ghosts
Hra ke spuštění vyžaduje 6 GB RAM a zabírá cca 30GB na disku. Komentoval bych ale potřebuje to komentář? -
-
Jo a BF 4 co vypada o 10 let lepe potrebuje 25 GB i s MP, go figure...
-
-
Podle neověřených informací nás na STEAMu čekají podzimní slevy 27.11-3.12 a vánoční slevy 19.12-2.1.2014.
V BF4 ale přece nejsou rybičky!! -
Presne to bylo neco kolem, 28,6gb. Jinak pravda no. *4*
-
-
U mna 23,8 GB, to od vcera vysiel nejaky monster patch?
-
-
-
to je komedie 6GB ram požadavek i když ve skutečnosti bere maximálně 1-3GB :-D dvojnásobná velikost oproti BF3/4 prestože hra vypadá hůř. Modely postav jak z MW1 :-D a FoV jenom 65 :-D
-
-
Optimalizace hadr *4*
Ale kdoví, jak to bude. -
-
a piráti už prolomili ten 6GB check a s crackem to jde hrát i s 4GB ramkou
-
-
Co kde ? Mas nakej Irc kde jsou Releasy nebo to je tajne... *7*
-
-
ona by nová verze měla jít i na originálnce ,je to někde na redditu
-
-
-
-
-
SP i MP kolem 60GB na HDD, to je gól.
-
-
To je tim padem cestny Kandidat na Nejobjemnejsi hru roku, hlavne ten SP bude stat zato konecne budou videa ve FHD a s vysokym bitratem... ty pozadavky se jakz takz zkousnou, nejlepsi je ze na Xboxu ma dohromady 16gb... *15* Pc musi bejt holt exkluzivni, v necem. *4*
-
-
-
Level
Level vraj predal 8369 kusov 233! Gratulácia! :)
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-12-trendy-v-prodeji-hernich-asopis-se-v-zari-obratily -
-
Krásná JDho násobilka, zajímalo by mě, jestli do výpočtu zahrnul náklady na výrobu a covermount steam klíčů jedné hry vs. 5 plnejch her a ještě master dvd.
-
Divím se, že to ještě těch pár lidí z nostalgie kupuje..
-
-
Njn, tak holt nekdo si rad pocte ... skoda mluvit oni casopisy byly vzdy o plnych hrach, obsah byl az na druhem miste... *7*
-
-
^ aneb cílovka score *7* *7* *7*
-
Možná tak pro Tebe.
-
Když jsem si to ještě před pár lety kupoval, tak jsem snad nikdy žádnou plnou hru z časopisu nenainstaloval.. Vždy to byli nějaké staré blbiny nebo hry, které jsem už hrál.
-
-
-
To je bída, dříve to byly desetitisíce. Ještěže to tu pár lidí dotuje příspěvkama :)
-
-
V 17. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. The Walking Dead, 2. Torchlight II, 3....
kdy tak můžem čekat recenzi (video?) na walking dead? -
S těma odkladama her a přežvejkáváním titulů s předchozí generace se bude moct brzo jít "nextgen" zahrabat
http://www.polygon.com/2015/3/13/8206887/nintendos-3ds-beats-out-ps4-and-xbox-one-for-february-hardware-sales -
-
Je launch nového HW, to moc o SW nevypovídá. Např. já jsem taky koupil nové 3DS se Zeldou, ale plánuji na to v dlouhodobém horizontu už jen další dvě Zeldy a možná jednoho Maria, nic víc tam pro mě není.
-
Možná tak ted dej tomu chvíly času a uvidíš že se mýlíš.
-
*z předchozí
-
-
Dobrá zpráva pro fanoušky metroidvanií a série Shantae - letos vyjde pokračování na všechny platformy
-
Tropico 3 Gold:RWQDM-M367F-Z5EPF
-
Na seznam bojovníků hry Tekken 7 přibyl Bob a nováček Master Raven.
Master Raven je něco jako Christie a Eddy ne? prostě ženská obdoba klasického Ravena -
Nejakej tip na hru pro nekoho kdo hral skoro vsechno?
-
-
Rimworld
-
frontu na steamu projíždíš? občas tam najdu dobrý kousky
-
Banished?
-
Zaklínač 3 nebo Pokémon Go.
-
Platforma?
Ale tady máš něco : Lost odyssey, 50 Cent Blood on Sand, Valkyria Chronicles, Singularity, Tembo: The Badass Elephant, Resonance of Fate, Nier, Zone of the Enders 2nd Runner, Armored Core : For Answer, Deadly Premonition, Pony Island, Frog Fractions, série Persona, Conan na minulou generací konzolí, Berserk : Millennium Falcon, hry Riddick -
-
Neco na PC
-
-
pokud jsi nehral, zkus Valiant Hearts, v posledni dobe hra co me nejvic uchvatila
-
Většina z toho co už jsem psal výše(případně použít PS2 emulátor), ale tu máš ještě navíc:
Recettear: An Item Shop's Tale, Dustforce, Uplink, Spacechem, TIS-100
Pokud si všechny ty hry hrál, tak smekám. -
-
maš divný vkus. tyto hry hraješ dobrovolne nebo jen skrátka nemáš poradne PC?
-
-
Dekuju moc!!
-
Ptal se na hry, které určitě nehrál, takže mu tu asi těžko budu psát žhavé AAA hry.
-
-
-
pochybuju že jsi hrál uplne všechno. co takhle zkusit žánr který obvykle nehraješ, nebo neco staršího?
-
-
-