Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Syndicate jako vážně 9/10? Mě to připadá furt to stejné dokola jako CoD.
    • Konec světa, všichni tady chcípneme!!!! *16* *16* *16* Recenzent hru ohodnotil výborným hodnocením, za tím stopro budou úplatky a ilumináti (to, že se mu hra líbila, to s tím nemá nic společného). Konec herního průmyslu se blíží!!!! *16* *16* *16*
  • Clancy

http://xman.idnes.cz/spisovatel-tom-clancy-06i-/xman-styl.aspx?c=A131009_140258_xman-styl_fro
  • Jack1947

3-DAY Pass Red orchestra 2 3x

Neni to sice plna hra ( tu uz jsem aktivoval *15* ) nevim nekdo by chtel treba zkusit.
    Jestli nekdo nema, bud pres steam nebo email, nemam nikoho komu poslat.
    Tak mi napiste nick kdo by mnel zajem. (aspon vyzkouset) *3*
  • Draken69CZ

Veselá otázka na středu - PS3

Ahoj, nedávno jsem se ptal na ty nej tituly na PS3 a našlo se tu mnoho dobrých rad, ještě jednou děkuji. Minulí týden jsem si PS3 včetně hromady her pořídil, ale polovina té hromady půjde pryč (nezajímají mě nebo jsem to hrál na něčem jiném) a tady přichází otázka: Jde nějak zjistit zda byl použit přibalený kód na nějaký in-game bonus aniž bych ho aktivoval? Her je plno a předchozí majitel si není jist. Děkuji.
    • Miserius
      No hale, pokud to na PS3 zadáš tak ti to ukaze co redeemujes a muzes to potvrdit a pak ti to nabidne ke stazeni. Jeste jsem to nikdy nezkousel ale samotneho me zajima pokud po zadani a prohlidnuti co redeemujes muzes zrusit-> nedojít ke stahovani a teoreticky je kod porad funkcni... Vzdy si vzpomenu az pozde a rovnou vše akceptuju a stahuju, takze pokud to zkusis urcite napis... Jina moznost neni, neni nekde nejaka stranka kam zadas kod a rekne ti jestli je pouzitej nebo ne
      • Draken69CZ
        Zhruba tak jsem si to v ideálním případě představoval tak to vyzkouším, dík.
        • Miserius
          Jak to ale vyzkoušíš? Pokud se ti to aktivuje tak to na tvojim psku pujde pokaždý... Klidně to pošli mě na email po vyzkoušení u tebe a ja uvidim jestli se dostanu na první stranu, žádny kody nepotřebuju tak se nemusíš bát že bych byl loupežník *1*
    • Jack1947
      Tak tě vítám do PS3 komunity (nebo konzolové) sice asi neporadím ale tak nebude toto nejlogičtější že to je jak na PC pokud již byl aktivován tak patrně to něco v tom smyslu napíše ne. KDo by proboha prodával ingame kody aniž by věděl zda je aktivoval nebo ne (pokud ten majitel nebyl originální majitel a nebyl ještě nějaký majitel předním)
      • Draken69CZ
        Je to u her a jejich opravdu hodně, jde mi o to abych ho nezadal a bum měl to aktivovaný na svůj účet. Ale pokud tam je něco jako jde o to a to a chcete aktivovat? No když nikdo neporadí tak to budu muset risknout no.
        • Miserius
          A hale, předpokládám, že to většinou jsou Online passy, jenze ty se u hromady her mezitim zrušily... EA hry už nemaj vubec online passy potřeba, respektive jsou zdarma v obchodě, totéž myslim Ubisoft hry
  • DangerousDave

Modely misí v Dishonored se nechaly inspirovat hrami jako Thief či Deus Ex.

mne sa asi sníva, v Dishonored budú misie podobné Life of the Party z Thief 2 ? mojej najoblúbenejšej misie z celej série ? tak to som fakt nečakal, že sa niečoho takého ešte dožijem *1*
  • Draken69CZ

Gejzír - Počítačové hry

Chcete proniknout mezi drsné mafiány? Počítačový mág Dan Vávra vám to umožní.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10805121298-gejzir/215562235000011/obsah/391826-pocitacove-hry
  • Treyarch: „Frosbite 2.0 je ohromující, ale náš engine po updatování zvládne to samé.“

Neumí ani pořádně modifikovat CoD a tvrdí, že umí stejně dobrý engine? Nějak jim ty prodejní čísla vlezly do hlavy. *1*
  • Ronox
    Naughty Dog vysvětluje, jak pracovali s krví v The Last of Us .. takový detaily mě prostě těší. http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1ewgce/the_work_put_into_the_blood_in_the_last_of_us_is/
    • Normalne bych treba tomu zaberu z E3 dema neveril (krev tece po obliceji) ale u ND tomu verim... Uz treba Uncharted 3 melo paradne udelany namočení oblečení a jak postupně schlo...
      • Ronox
        Je tam přiloženej i gif - http://imgur.com/a/nDgIW . Pak jak tam někdo zmiňuje Overgrowth a taky práci s krví. Jo oblečení v Uncharted mě taky hned trklo. Jak tam někdo psal: Dexter found a new job
        • Zrovna dnes ma byt live stream Last of Us dema, snad zase noveho, spolu s Q&A na co se ptali lidi na twitteru... 20:30 zde http://www.youtube.com/user/PlayStationAccess?v=SESclqNrjn8 (snad bude odkaz fungovat)...zajimave je, ze start je za necele 3 hodiny a ted na to kouka 600 lidi *1*
          • Hanzales
            Tyeo díky moc za odkaz! Naštěstí lze ten stream zpětně sledovat po aktuální živé vysílání a z toho, co jsem měl zatím možnost vidět se o to víc na tu hru nemůžu dočkat. Koupit, či nekoupit, o tom žádná. V tom už jsem měl jisto po odehrání všech tří Uncharted. Ovšem od ohlášení mne tato hra stále nepřestává udivovat. Ta jejich spolupráce, hlášky, taktizování, souboje, prostředí, detaily, pohyb.... kurde nedá se to zastavit... :D Možná přeci jen přišetřím na tu Ellie edici. Že bych se alespoň jednou práskl přes kapsu? :) Nikdy jsem žádnou CE nekupoval, ale tady jsou i docela užitečné věci, na to že to stojí 16-tikilo.
            • Hanzales
              Jo jo, u té scénky jsem si taky pořval :) Jinač jsem to tam hodil :) Abych neutrácel do té doby za nic jiného :)
              http://img20.imageshack.us/img20/773/lastofuskauf.png
            • Nejvíce se mi líbilo jak se publikum smálo chlápkovi co to hrál, když docela dostával na zadek a jen tak tak umlátil lovce a když zaběhl za auto Ellie hned: You nailed that guy! Ja si predobjednal Joel edici, ale za 1750 i s postovnym, je to docela dost, ale zase je to jen o 4 stovky drazsi nez normalni edice a je tam docela dost veci...
  • Qwer

Vertical Drop Heroes

Vertical Drop Heroes HD
    https://www.humblebundle.com/gift?key=hnnw4sXDHtM2MAfm

Vertical Drop Heroes HD Halloween DLC
    https://www.humblebundle.com/gift?key=XvbSKfqwVb8mKaDA
  • 27. prosince 2013 získají majitelé PS Plus účtu zdarma tituly RESOGUN, Contrast, GRID 2, Guacamelee!,...

Tak se mi zdá , že nákup PS+ předplatného je tím nejlepším kaufem, co dnes může majitel konzole od Sony udělat. Gird 2 jsem po pravdě nečekal . Škoda že si nelze pzvolit podobnou alternativu pro Steam s podobnými nabídkami na PC ....
    • Já bych Grid 2 teda klidně čekal. Hádám, že to bude těžkej prodejní propadák a tak ze zoufalství berou jakoukoliv nabídku. Což se dalo čekat. No snad ten Contrast bude stát za něco, když už jsem ho předobjednal.
      • Miserius
        Grid 2 je náhodou po dlouhý době pořádná závodní hra, co to plácáš?... Davali tam i AC3, Far Cry 3, ani jedno nebyl prodejni propadak, je to proste uz znama služba
        • Jo, tak to když to hodláte srovnávat se simulátorem vznášedel, parníků a sáněk NFS, tak to potom jo. Ty už do závodních her nepočítám dávno, až na Shift odbočku. A proč Grid 2 - místo prohloubení stájovýho provozu v prvním dílu a nastavování vozidla - teplý fb fanoušci, jízdní model o ničem (aneb Franta rád jezdí bokem), osekaný pohledy a téměř nulový pokrok v modelu poškození oproti prvnímu dílu. A o prodejním propadáku můžu mluvit proto, že už se dal sehnat asi za 12 dolarů, chvíli po vydání a že se ho prodalo na startu o 1/3 méně než prvního dílu. Hry nejdou do slev tak rychle, když se dobře prodávají.
          • ucho
            nejnižší cena Gridu 2, která byla trochu víc na očích, byla zhruba 15 eur. jinak se slevy u něj pohybují spíš u 20 eur a levněji ho tedy koupil málokdo. rychlost poklesu ceny je v porovnání s ostatními hrami vcelku normální.
          • Miserius
            Zakladni problem je ze si mel Grid 2 ukradenej a hral singl kterej je tupej, prava kariera a zabava je v multiplayeru
            • Miserius
              Multiplayer se pořád hraje, nevim jak na pirátsky platformě ale všude jinde praskaj servery návalem... A multiplayer ma regulerni karieru jako jednicka, nez budes hazet rozumy tak to zkus
            • Základní problém je, že hry nekradu, mám jich na Steamu asi 450 *1* Stačí vyzkoušet u známýho, nemusím vyhazovat prachy za kraviny když už te´d těch her mám tolik, že je do důchodu nedohraju. Pokud se tak orientují na multi, tak ani to jim moc nevyšlo, už to na Steamu prakticky nikdo nehraje.
      • GRID 2 nakope s přehledem všechny poslední NFS. Výborná hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit