-
Assassin's Creed Odyssey brzy dostane editor scénářů, kde si budete moct vytvářet vlastní mise.
Hurá, třeba si to zase zahraju a budou tam pro změnu inteligentní zadání sidequestů.
-
Někteří japonští hráči nejsou zcela pokojeni se vzhledem hlavní hrdinky v novém Mirror's Edge.
Faith z ME2 teda vypada paradne, v jednicce se mi taky desne libila, ale tahle co ma byt ve dvojce je taky dost paradni -
Need for Speed nabídne opět možnost projet se v BMW M3 E46.
30 fps lock confirmed -
G2A a je to tady ..
https://twitter.com/devolverdigital/status/466577590606520320 -
-
a když jsem to tady zmiňoval já, když tomu na gamesech dělali reklamu, tak se mi lidi smáli a mínusovali :)
-
-
No G2A to tam docela slušně hasí
-
-
samozřejmě, však nic jiného jim nezbývá, jestli chtějí existovat dál a já věřím, že to zvládnou. navíc většinu klíčů nelze ohledně přeprodávání uhlídat, takže jim to velké problémy nezpůsobí a zákazník na tom dá se říct netratí. ale tak nějak jde o princip. osobně bych se tam asi nebál něco koupit, pokud by mě to vyloženě zaujalo.
-
-
-
-
Dvě pěkný shrnutí MS konference :))
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zwjsYJWrvtE
http://www.youtube.com/watch?v=XlkZNNaYBro -
Konzole PS4 a Xbox One jsou podle EA osmkrát rychlejší než jejich předchůdci.
Hmm spíš výkonější .... aby to ale na těch nadcházejících hrách bylo taky poznat i jinde než v grafice . Přeci jen stávající generace byla pro gamedesign poměrně slabším odvárkem .. -
-
Vzhledem k tomu ze co se tyce vykonu jde jen o grafiku tak kdyby chteli bylo by to znat i na stare generaci takze necekat zazraky *3*
-
-
Naughty Dog se chvástá, že z konzole PS3 vyždíme titulem The Last of Us všechnu sílu.
Tak ci po grafickej stranke to bude uplne best of Sony to neviem... Ale minimalne hra sa to zda byt paradna, takze mi to je vcelku jedno :o) -
Nazdar, momentálně hraji F.E.A.R jedničku a napadlo mě jestli neporadíte nějáké podobnéhry fearu a třeba dead spacu, akční hru s atmosférou a příběhem. Díky
*8* -
-
Underhell
Zahraj si mod na source enginu UNDERHELL pokud te bavi FEAR nebudes litovat opravdu se to vyrovna AAA titulum
Zatim je Prologue a Chapter One ale dá to za 20 hodin hraní *14* -
Condemned: Criminal Origins
-
FEAR extraction point, FEAR Perseus mandate, FEAR 2, trojka stojí za 3,14ču
-
Ty jsi ale frajer, stejně jako já, protože akorát včera jsem to už po několikáté znovu dohrál. Stále jedna z nejlepších FPS s dosud nepřekonanou AI v tomto žánru. *2*
-
-
Vidíš někdy se dá s tebou i souhlasit, AI byla prostě parádní - vojáci co ti zavaří dneska by z toho děti CODU dostaly osypky že cože se krejou co že spolupracují? co to k**** dělají že nenaběhnou pod zbran a kdo vymyslel hřebíkomet jakože cože? ta hra je tjěžká bůů. Zlaté COD kvantita převyšujicí kvalitu.
Ale jo Wolfštajn neměl zlou umělou stagnaci... když už se nevykrila tak aspon se hezky rozprskla *2* -
-
Mě se třeba i na AI líbilo, že si nepřátelé dokázali z věcí kolem udělat krytí (skříňky), neustále se přesouvali, dávali si vědět mojí pozici, reagovali na zapnutou baterku, vykláněli se zpoza rohů (dnes ti skoro v každé COD-like hře nabíhají do crosshairu jak kachničky). Zkrátka si myslím, že na deset let starou hru stále špička a stále nepřekonána v tomhle ohledu. *2*
-
-
Prostě mnohem variabilnější gameplay, dneska hold vítězí kvantita nad kvalitou... do toho ty skluzy taky přidali hned na lepším pocitu z boje souhlas. *4* *3*
-
-
-
-
Alan Wake je pěkně atmosferický a hodně založený na příběhu. Ber kdyžtak ale jen původní hru, ne to stand-alone rozšíření.
-
-
Jop, ten jsem hrál díky Levelu, u nějž byl přiložen.
-
To byla sranda. *3* Taková správná béčková mimochodem to k Fearu moc blízko nemá, spíš bych mu poradil i další díly ale s tím že ten 2-3 se musí brát s nadsázkou. Mimoto pokud nehrál ten Datadisk... ten sem já neozdíl od Fearu dopařil Extraction point se tuším jmenoval. *4*
-
-
-
Microsoft varuje, že hraní uniklé nelegální verze hry Gears of War: Judgment může vést k doživotnímu...
no Nekecejte! Hraní jakékoli nelegálni hry vede k doživotnímmu banu konzole .... -
Teaser trailer na zítřejší hraný trailer Call of Duty: Modern Warfare 3.
Ten hrany trailer je uz Live, celkem sranda http://www.youtube.com/watch?v=zuzaxlddWbk#movie_player *7* -
-
kde se tam vzal ten smajlik nevim..
-