-
Seznam všech potvrzených her, které nebudou chybět na letošní E3.
Nějako mi tam chybí Rockstar Games, jsem doufal že zas padne něco o GTA V.... -
Hele co mi s dvoutýdenním zpožděním přistálo ve schránce. Během dneška naskenuju.
http://i40.tinypic.com/2v1mccx.jpg -
-
Nescháníš spolubydlícího ?:D
-
-
nezapomente si sebou vzit toho tretiho dickosaje si muzete udelat poradnou homojapkohentai party aspon od vas bude na chvilku klid a ne dve ste prispevku za den a kdyz ste u toho praci si take muzete najit
-
-
A hele ho, uz je tady zas, ocasek. Veril bys, ze mi tve prispevky docela chybely? Alespon mame neco dalsiho, cemu se zasmat :)
-
-
vsichni nejsou decka jako ty aby mohli celej den otravovat na netu a myslet na ocasky ty homoklado a pokud se chces zasmat tak zkus zrcadlo ale to uz mate beztak praskly
-
-
Nekdo nam tady papal vtipnou kasi...
-
-
Že na něj vubec reaguješ, škoda energie kterou musíš vynaložit na psaní komentu. :D
-
-
-
-
-
Patrick Soderlund (šéf EA) nevzdá souboj s Call of Duty, dokud jejich titul (Battlefield) nebude na...
GL v prekonavani fenomenu jmenem Counter-Strike -
-
"Nonsentheless".
-
-
Aukční dům v Diablo III funguje, někteří jedinci jsou schopni si koupit předmět (např. štít...
Ještě kdyby fungovala i pro nás :D
250$ za jeden item? retardi... -
Detailně představená mapa k nové Total War hře
https://www.totalwar.com/blog/thrones-campaign-map-reveal -
99 Levels to Hell (GOG, Desura)
https://indiegamestand.com/
opět zajímavá akce, minimální cena dolar. -
Doom včera oslavil plnoletost - první díl vyšel před osmnácti lety.
:) Takže Core je taky dospělé ..... to už ty herní časopisy schovávám dvacet let ? -
Zemřel spoluzakladatel Gearbox Software, Landon Montgomery. Podílel se na prvních Half-Life, Halo: Combat Evolved nebo na Tony Hawk's Pro Skater 3.
landon montgomery - 46 let :(. Asi práce v NVIDII je pekelně náročná.
-
-
Firemní tajemství si odnesou do hrobu ;)
-
-
Demo (recenzenty velmi dobře přijaté) hry Monstaaa! si během tří týdnů stáhlo 11135 majitelů...
koho zajímají hry na telefony, když ma doma počítač, nebo xbox. Možná bych si vyzkoušel demo, ale za nějakou ptákovinu na svoje HTCčko bych neplatil ani korunu.
btw.: to, že je ta hra dobře hodnocená kritiky neznamená automaticky, že je zábavná
( ano provokace ) -
-
Tu otázku myslíš vážně? Na telefonech hraje spousta lidí právě z toho důvodu, že mají potřebu hrát i jinde než jen doma...
-
-
Demo (recenzenty velmi dobře přijaté) hry Monstaaa! si během tří týdnů stáhlo 11135 majitelů...
to mají opravdu takovou potřebu, že jim to hraní nevydrží domů? -
-
Ja teda pro zkraceni dlouhe chvile obcas nejakou hricku taky dam...
-
-
-
Android je fakt pekelne prohnila platforma. Docela to vyvojarum nezavidim...
-
-
XBoneři, pozor na manuální rušení patchování
https://i.4cdn.org/v/src/1387530973454.png . -
-
Já zas myslel že to stáhne jeden patch a poté ho to nainstaluje, ne že to stahuje soubory a rovnou je to cpe někam do adresáře s hrou... *12*
-
-
Jon o, to máš pravdu.. Jestli to stahuje jeden velkej "ZIP" a nebo jestli ten proces přepisování souborů probíha rovnou je otázka.. U PS3 je to určitě tak, že se stahuje jeden velkej "ZIP" a pak se to instaluje, ale je možný, že u nového Xboxu to probíhá rovnou a tam je asi ten zádrhel. Ale jak řikám, nejsem žádnej kodér a prdlajs tomu rozumím, jen laicky dedukuji *3*
-
-
To je ale jejich problém, nikdo normálni přece probíhající patchování nevypíná.. Mě to teda u PS3 nikdy nenapadlo, to vypnout a ještě je tam zřetelně napsáno, že to během procesu nemám vypínat. Proč bych to vůbec dělal? Si chvilku počkám a je to..
-
-
Někdo na lajně si může stěžovat na lagy. Ale to přece je naprosto jedno, je to jen další ukázka dost hloupého designu MS. Neexistuje racionální důvod, proč by se měla po zrušení patchování smazat celá hra.
-
-
Myslím si (nejsem žádnej programátor), že při patchování může docházet k velkým zásahům do souborového systému hry a když se to přeruší, dojde k nefunkčnosti. Proto v tomto případě asi raději všechno smáznou, protože hra by stejně nefungovala.
-
-
I kdyby to tak bylo, všimni si, že na Steamu je tlačítko "verify integrity of game cache", nehledě na to, že měněné soubory se pro tyhle případy dají zálohovat (těch ~40 MB v tomhle případě). Prostě hloupost nad hloupost, si myslím :)
-
-
-
-