-
Humble Bundle Weekly
Týdenní bundle taky není úplně k zahození *4* -
-
joo Hard reset :-) to za to stoji uz jen kvuli tomu
-
-
WoW Infografika
http://media.wow-europe.com/infographic/en/world-of-warcraft-infographic.html
dlouhý a pěkně udělaný statistiky z wowka (nevím jak je to starý, takže se omlouvám, jestli to tu už bylo) -
-
Na konci je napsáno 'Data as of December 2013', takže je to vlastně to nejaktuálnější.
-
-
THQ Nordic (Koch Media) koupil práva na herní sérii TimeSplitters a Second Sight.
Což je super? protože obě to jsou nedoceněné hry... pokračování by nemuselo být zlý nápad když se zachová, jakžtakž kvalita.
-
Zloděj křičí, chyťte zloděje
http://news.branyvnimani.cz/?article_id=11844 Z jiného soudku, ale patří to sem.Věčné lamentoání vydavatelů jak prodělávají... -
Ivory Tower (ve kterém dělá mnoho bývalých členů Eden Games) pracují na duchovním nástupci Test Drive...
pdfko bylo asi odstraneno, co v nem bylo? :) -
-
Podařilo se mi nalézt stránku, kde se tamním redaktorům podařilo vytípnout screen obrazovky s původním dokumentem. Odkaz najdeš v bleskovce.
-
Hmm, tak dokument byl zřejmě odebrán a zahozen do věčných lovišť...
Byl to životopis Sebastiena Alzamora (vedoucího grafiků Test Drive Unlimited) ve kterém informuje o neoznámené závodní hře, na které bude studio Ivory Tower spolupracovat s UbiSoft.
-
-
Vývojáři Iron Front – Liberation 1944 pracují na novém multiplayerovém módu Assassinate The...
Jako ochranář zvířat a vegan říkám, že mi je to úplně fuk. Hra je hra a realita je realita. Naopak se na Iron Front těším, by z toho mohlo vzniknout něco jako WWII online, okorád líp hratelný (nepočítám ultrahardcore hráče, kterým přijde i WWII online hratelný). -
Česká hra na Steamu
Právě vyšla na Steamu (protlačila se přes Greenlight) nová česká hra Defend Your Life!, tak mrkněte, jestli si chcete trochu zapřemýšlet u pěkné td strategie
http://store.steampowered.com/app/357780 -
Runescape letos slavá desáté narozeniny - taková událost se přeci nemůže obejít bez tématicky...
Slavám, slaváš, slaváte. Dem to pořádně oslávat. *2*
Jinak dortík pěknej. Na jednu stranu by mi ho bylo až líto jíst jak hezký a promakaný to je, na druhou mám teď chuť na sladký tak bych ho asi sežral celej *2* -
Jestřábí oko v Grand Slam Tennis 2 by zdržovalo hru, proto se ho vývojáři rozhodli neimplementovat.
... ty we jeste chvilku a "Tennis v Grand slam tennis 3 by zdržoval hru, proto se ho vývojáři rozhodli neimplementovat." ... čekám že CoD bude za chvilku 100% simulátor placení.
*16* -
-
Resident Evil 6, ve kterém na Vás bude čekat 70 tisíc zombie, je ve vývoji již 2 roky.
Řekni mi naco by jsi potřeboval orlí zrak? Kdyť to procersor umí spočítat s naprostou přesností, možná jen pro pocit. -
-
No dobrý to mě může rovnou procesor spočítat jestli jsem vyhrál wimbledon a nakonec mi pustí vítěznej render .. *16*
-
A o tom to je - nechtěli si lajsnout zakomponování nepřesnosti do hry. A ano, chci to tam pro pocit, protože to k tomu tenisu dneska patří.
-
-
-
V Anglii klesla permanentně cena konzole Xbox One na 400 liber. Jako bonus dostanou její majitelé Xbox...
Jak je to s hranim MP na konzolich. Nemusi si clovek kupovat prave ten Xbox live? Tzn, ze jim v zasade davaj Titanfall na mesic + mesicni poplatky pak kazdej dalsi mesic? -
-
To už bylo u x360, že musíš mít xbox live. U ps4 je to teď novinka. Ps+ je myslím něco málo přez 300 na 3 měsíce *3*
-