Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nexus: the jupiter

nějak mě uniklo vydání updatu pro nexus: the jupiter.. http://steamcommunity.com/games/6420/announcements/detail/632001019361721199
    • Lukyz
      Hezký, tohle by možná stálo za to, dát si to ještě jednou *2*
  • Larky

Divinity: Dragon Commander

Už dlouho po sobě s Dragon Commanderem pokukujeme, ale pořád jsem se neodhodlal k jeho koupi. Láká mě RPG část, příběh a samozřejmě drak. Méně už část strategická. Aktuálně je na Steamu ve slevě a tak jsem se chtěl zde přítomných zeptat: Bude mě hra bavit, ikdyž strategiím již dlouho neholduji ? Je strategická složka hry obtížná ? Díky za odpovědi.
    • Veskoslav
      No pokud neholduješ strategiím, tak 50% hry Tě nebude bavit. Sice hra je to skvělá a osobně mě baví, ale pokud jak sám píšeš nemusíš strategie, je to poněkud problém. Strategická část hry hraje významnou roli. A drak? To je spíše takový doplňek bych osobně řekl, Navíc koordinace útoků+drak dává také zabrat. Ale za tu cenu je to podle mě dobrá koupě a za vyzkoušení stojí. Záleží míra "nenávisti" vůči RTS.
    • ja to sice nehrál ale vzhledem k tomu že je to strategie, tak pokud te nebavi strategie, je to docela problem (jen stupidni tiscali to označilo za rpg). ale podle videi je strategicka cast velice prosta. imo ta hra je paskvil ale pokud mas na to chut proč ne.
      mozna te bude bavit, protože mit na neco chut je dobry indikator že te to bavit bude
      • Veskoslav
        Ano Maxíku, nepiš raději. Jsi jako Jack. Sice to sami tvůrci označili za mix od RPG až po RTS, ale spi dál ve své hlouposti;)
      • Larky
        Proč myslíš, že je paskvil ?
        • je to jen muj nazor a asi vidim veci moc černe, takže se tím spíš nerid. myslim si to proto že je to mix vice žánru, pričem ty jednotlivy složky jsou pak pochopitelne zredene a nejde to tak do hloubky. jako že napriklad je tam strategicka čast ale neda se od toho cekat plnohodnotna strategie. proto jsem napsal paskvil, i kdyz jsem to asi prehnal a zly to asi neni.
          • Jack1947
            Maxi, pis dal to je tvoje vec, kazdy ma pravo se vyjadrit svobodne ( aspon tedy by jsme meli byt svobodni no, nebo se tak citit minimalne v psannem projevu ale i mluvenem).

Vesku, vubec neber v potaz... jestli ho jeste neznas ten se bude hadat i o tom ze Vecer je tma.
            Doporuvuji ignorovat, zbytecne mu nehazet burty ono ho to prejde. *3* (Veskoslav - to je proste pripad sam pro sebe...) Maxi bud svuj, a na ostatni nedej. *4* Live Free.
            • Veskoslav
              Jacku, zase sis nevzal prášky? Chápu, že sis našel kamaráda, který je na tom podobně jako ty, ale zase neměj takovou přílišnou radost.
            • Veskoslav
              Jacku, zase sis nevzal prášky? Chápu, že sis našel kamaráda, který je na tom podobně jako ty, ale zase neměj takovou přílišnou radost.
          • Veskoslav
            Hrál jsi to vůbec ty šašku? Co na tom není plnohodnotné? Tvá debilita dosáhla stupně Jack.
            • Jack1947
              Jo, nasel vadi? Co ty stale mas potize s vlastni identitou, doufam ze beres taky pravidelne sve léky, ja jsem optimista a realne to vidim ze s tim jeste pujde neco delat. MUSIS si ale VERIT pak se zadari. *3*
            • nahlášeno, i když nedelám si iluze že bys za to dostal ban. I když bych ti ho mohl vybavit kdybych napsal osobní mail Dobrovskemu ale za to mi nestojíš. hru jsem nehrál ale hráli ji renomovaní recenzenti (angry joe, total bisquit) a taky mám oči.
              jinak tve vystupovaní tady kdyz si clovek posklada jednotlive prispevky jako mozaiku, umoznuje si udelat obrazek o tve osobnosti a vysledek je nelichotivy *4*
  • Výrobce J!NX nabízí limitovanou edici Battlefield 4 hodinky za 300$.

já nerozumět řeši tvého kmene
  • Neoficiálně: Mortal Kombat X obdrží v červnu DLC, které nabídne postavy Predatora a Colonel Al Dillona.

můžu se zeptat kdo je ten Colonel Al Dillona?
    • dobry už vím
    • Ten černý důstojník s knírkem z filmu Predator.
      • ako, nechapem ze tam nedali majora Dutcha Schaefera, malo by to 10x vacsi zmysel
        • Asi by byl Arnold třeba jako dabér moc drahej a Apollo je levnější
  • Joshua

Sacraboar

http://www.indiegala.com/game?game_id=fe683c408b6411e485228b7755d44ee4
  • KaloSaper

Humble Weekly Sale: Telltale Games

Vedle probíhajícího normálního Humble Indie Bundle 8, obsahujícího mj. Hotline Miami a Dear Esther, teď probíhá taky Humble Weekly Sale s epizodníma adventurama od společnosti Telltale Games. Tento balíček obahuje hlavně vysoce ceněnou sérii "The Walking Dead". dále pak sérii Back to the Future (Návrat do budoucnosti) a další známe adventurní série od této společnosti.
    Walking Dead je teda jenom, když dáte více, než je průměr. Ale ten je teď na nějakých 4.20USD, takže ani ne 100Kč. Což je podle mě pakatel.
    Více zde - https://www.humblebundle.com/weekly
    • ucho
      to už jsi třetí, co to sem píše...
    • michals
      Ted jsem Dear Esther dosel a pripadalo mi to jako nejake ukazkove demo neceho, co maji ve vyvoji. Tech par textu co padlo behem hry nic moc. *1*
      • GlaDOS
        Možná by bylo fajn si ty texty taky číst, než to proběhnout jako tech demo.
  • Vogon

Obrázky prostředí z originální verze FFIX dokazují, že hra vůbec nezestárla

Nahoře čtyři obrázky z originální hry, pod tím jeden z emulátoru, a pak je tam celá galerie obrázků ve vysokém rozlišení, které se do hry nedostaly kvůli slabému hw. Ke konci jsou art worky.
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=551612
  • Nejoblíbenější mapou hráčů Battlefield 3 je Operation Metro.

Nejoblibenejsi a proto se skoro nikde nehraje :D Rofl.
    • Odkazovaný článek jsem nečetl, ale předpokládám, že půjde o konzolové verze, protože hledat nepřítele při 24 hráčích na mapu musí být na ostatních mapách asi otrava *1*
      • Oni jsou ty mapy trosku mensi nez na PC. Ja hraju na PS3, ale jen rush kde je 24 hracu akorat. Na PC jsem hral 64 a to bylo mooooc. 24 na mensich mapach nebo 32 na o neco vetsich vyjde temer nastejno. Muj nazor, nejsem konzolovej extremista :)
  • Lukass

Patch Project Cars 3.0

Wow skvely patch pro Project Cars pridava hromadu novinek a veci po kterech hraci volali. Nicmene nejvetsi pecka sou vylepseny efekty deste, z toho spadne celist, nadhera a i moznosti replaye sou konecne uzasny. Tleskam *5*
    • Dekujeme za oceneni, jako na pad celisti ten dest neni, ale proste je dost lepsi, nez byl. Hlavne se ale porad posunuje kupredu nastaveni gum (prihreju si polivcicku .... https://www.youtube.com/watch?v=zDnGARfhKAc) a cela hra/sim jako takovy. Zlepsila se prehlednost server listu, opravily se mrte bugu (samozrejme se nevyhnutelne objevily dalsi), pribyl spectator mode .... je toho moc ... doporucuju zacit navstevovat oficialni forum, pokud vladnes anglictinou aspon trochu.
      • Lukyz
        Já jsem teda úplně z obliga, protože tyhle typy závodů mě neberou, ale celkem mě fascinuje, že kdykoli někde někdo začne debatu Driveclub vs. Project Cars tak se neřeší tratě, jízdní model nebo počet aut, ale vždycky jde na přetřes akorát ten zropadenej déšť *1*

Jinak tady je srovnání deště ve verzích 2.5 a 3.0 *4*
        • Lukass
          Ja to nesrovnavam a pokud hry nejak srovnat pak jedine pres ten dest.
          Xmaeve: Vcera zapnu po tydnu Steam a vidim patch 2.1GB, tak sem hned forum navstivil abych se dozvedel vic a tech zmen je tuna :-) Jako jo, tenhe update me udelal radost.
        • Me fascinuje, ze nekdo vubec resi srovnani Driveclub a pCARS ... ale tak co uz, oboje jsou holt auta *3*
    • Už jsem hrál DriveClub, takže mi čelist tak snado nespadne, problém Project Cars jsou prostě auta. Tak málo aut u zavodní hry je smrtící. Bohužel je to jenom budget, je třeba dále čekat na Gran Turismo 7...
      • Lukass
        No myslim ze Driveclub ma konkurenci co se tyka grafiky deste. Jinak je to tvuj nazor nehodlam se hadat. Zachvilku pridam video. Jeste doplnim ze patch am 2.1 GB.
  • Někoho by mohlo zajímat, že brzo na Switch vychází první Puzzle Quest v remaster verzi (všechny rozšíření a něco navíc). Perla "match 3" her a mnoho desítek hodin zábavy.. Puzzle Quest: The Legend Returns
    • 0011

Díky za tip, jen co dopařím Daemon X Machina se na to vrhnu.

¨Edit: a navíc vychází 31. října kolekce Syberia 1-3 na cartridge

Hrál jsem jenom jedničku takže to beru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit