Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickTheMage

Thorvalla Kickstarter

A je to tu - nedavno to boli slova, dnes uz aj ciny, ehm teda Thorvalla ma svoj Kickstarter a chce od vas poriadnu sumicku. Da jeden milion? Osobne, nie som si tak uplne isty. I ked historia a znacky, ktore stoja za Guidom Henkelom a jeho kolegami je velmi slusna.

Co sa mna tyka? Dalsie tradicne smerovane RPG? Sem s nim. Akurat, teraz sa uz musim skor spoliehat na inych. Penazny zdroj vyschol :((

http://www.kickstarter.com/projects/g3studios/thorvalla-an-rpg-by-guido-henkel
  • Přemýšleli jste o tom, jaká slova se objevují v hudební složce traileru hry The Elder Scrolls...

Přemýšleli jste o tom, jaký by to asi bylo, kdyby uplynul jeden den bez zmíňky o Skyrimu? *2* *6*
    • Se ti divim,ze sis na to jeste nezvyknul.Kdykoli vyjde,nebo ma vyjit velka hra tybu bf3,cod apod,tak se o tom pisou kazdou chvilu novinky.
      • Kdykoli vyjde,nebo ma vyjit velka hra, tak se o tom pisou kazdou chvilu novinky.
        A kdo by to čekal, že jo :D
  • cr8gg

V Battlefield 4 najdete offline mod "Test Range", kde si v klidu můžete otestovat zbraně či vozidla.

to muzu i na prazdnym serveru :D::D
    • Konečně se lidi naučí ovládat vrtulníky *1*
    • Veskoslav
      To se ti ale počítá do statistiky;)
  • Na dohrání The Elder Scrolls V: Skyrim budete potřebovat cca 300 hodin času.

sorry že budu sprostej ale COŽE KUR VA 300 hodin to je teda krutopřísnej náser na současnou průměrnou a i nadprůměrnou herní dobu *8* *8* *8*
    • smejki
      těžko tím myslí hlavní příběhovou linii...
  • Ahoj, jak je to s Humble Bundle, když te%d za 5 dnů vyprší čas od EA, bude automatický jinačí, nebo teba až za 2 týdny? Díky.
    • Miserius
      Téměř vždy je rovnou jinačí... To to tady každej druhej teprve objevil? To jste se připravili o spoustu her
      • 1 Ne znám dlouho 2 Neměl jsem jak koupit, až ted 3 Tyhle hry mě nezaujali, tak se ptam kdy a jaky humble bude---- Rači kdybys mi normálně odpověděl znalče.
        • polopatě:skoro vždy bývá nový a jaký,to nikdy nikdo neví.....spokojen?
        • Miserius
          Normalne jsem ti odpovedel ty trdlo
  • Atlus pracuje na třech doposud neodhalených projektech.

Pokial sa nemylim, tak jeden z nich by mal byt remake Etrian Odyssey 2 (tak ako remakovali jednotku - vid Millenium Girl Untold).

Druhy by mal pravdepodobne mat (aspon) pracovny nazov 'Asraga Adventure Chronicle' - to si teraz prednedavnom v Japonsku Atlus zaregistroval (to by mala byt ta nova IP co sa spomina v clanku).

O tretej sa nevie uplne nic, ale pokial by som mal tipovat tak to bude nejaka SMT hra (Persona asi nie ale vedel by som si predstavit ze pracuju bud na pokracovani main SMT serie, alebo na nejakom novom spinoffe. Aj ked osobne by som chcel Digital Devil Sagu 3 :D)
  • 2. sezóna Game of Thrones od Telltale potvrzena.

Článek obsahuje velké spoilery z 6. epizody takže pozor.
    http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/game-thrones-telltale-season-2-842311

Musím uznat, že jsem překvapen koncem 1. série. O hrách od Telltale se říká, že rozhodnutí nemají vliv. To byla pravda předtím ale s několika konci 2. série TWD a nově událostmi v GoT si myslím, že se začali pořádně snažit. Díval jsem se na YT na videa z 6. epizody a porovnával jsem to s tím co jsem měl já a musím uznat, že ve spoustě věcí jsou rozdíly. Myslím si, že Telltale konečně začnou ty příběhy výrazně větvit a jednotlivá rozhodnutí budou mít vliv.
  • GaradosCZ

E!E

Kdy vychází prototype 2?
    • rancor1223
      Koncem srpna tuším.
  • Zařízení s Tegrou se mohou těšit na The Conduit HD.

uz na wii to byla blbost, sem zvědav jak to dopadne na androidu... *7*
  • Minulý týden jsem zjistil, že je na Android Terraria, což jsem doteď nevěděl a taky jsem zjistil, že je na Android relativně funkční emulátor PS1.

Takže hned jsem si tam hodil Driver 2 a taky GTA 2. Ještě jsem si nastavil v nastavení, aby se mi vždy zobrazilo při spouštění logo Playstationu, když je to výročí. :)

Takže jsem si připomněl PS1 a výročí Playstationu bez větších peněžních ztrát a nemusel si tak kupovat tu spešl PS4. I když je pravda, že by se mi něco takového doma hodilo. *15*
    Ale bez peněz do obchodu ani nelez...
    • jakubc
      Na tom emulátoru jsem dlouho pařil Gran Turismo 2 a super. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit