Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ
    Když bude teď v PS plus ten Bloodborne, jaký by jste řekli že je hlavní rozdíl o proti DS, spíš v mechanikách než v prostředí. (DS jsem hrál jenom jedničku)
    • jsou tam mechaniky regain a insight, regain způsobuje, že útočením způsobuje že se healuješ, regain funguje variabilně, takže ne na každého bosse to 100% platí, insight způsobuje změnu okolí, náročnost bossů a nepřátel. Jsou tam střelné zbraně, které vlastně fungují jako parry, fungují velice dobře, takže parry je tu mnohem přirozenější a intuitivnější než v Dark Souls, nemůžeš se teleportoval z oblastí do oblasti, musíš vždy přes hub, nejsou tam prsteny, skládáš si vlastní runy, nejlepší runy najdeš v dungeonech, musíš hledat kalichy a postupovat dungeony, abys našel nejlepší runy. Je to poměrně jiná hra a jinak se to hraje, ale pokud máš základy z DS, nebudeš problém se chytnout. Náročnost bossů je masakroidní až v DLC, jinak je to tak nějak přejemně náročné.
    • WhySoSad
      A ještě je velkej rozdíl v healování, lahvičky neboli Blood Vials musíš kupovat nebo sbírat, můžeš jich nést max 20 a když umřeš tak se ti po smrti doplní z tvé truhly, pokud tam nějaký máš nasbíraný, pokud ne, tak musíš sbírat Echoes aby si mohl koupit další, na začátku jsem s tím měl celkem problém. Vyčistil jsem celou oblast, umřel u bosse a najednou jsem po oživení měl třeba jen 2 lahvičky a s tím se na bosse nedá, takže sem musel běhat pořád dokola stejnou lokaci abych nafarmil dost peněz. Nic moc.
    • Je to rychlejší. Máš míň zbraní, ale za to jsou mnohem variabilnější, a všechny jsou použitelný až do konce. Začátek je docela tvrdý, ale konec je fakt jednoduchý.
    • WhySoSad
      Mnohem agresivnější co se týče taktiky, musíš mnohem víc útočit, obrana spočívá jen v úskocích. Taky se mnohem víc využívá parry. Celkově je ten pohyb rychlejší.
  • langustyn
    zajímavej rozhovor s Vojtou Novákem nejen o Re-Playi a Operaci Flashpoint...
    http://video.aktualne.cz/dvtv/20-minut-s-martinem-nikdo-me-nepozval-tak-jsem-se-pozval-sam/r~12e1bb44685311e5adcb0025900fea04/
    • Lukyz
      Z čistě herního hlediska je video dost nezajímavý, na to že jde o producenta herního pořadu, tak má 5-7 let staré informace o české firmě ve které dělal a která je mezinárodně známá. Nevím kdy to bylo natočeno, ale o KC toho taky moc nevěděl.

Souhlasil bych max. názorem na Youtubery, ale informační hodnota rozhovoru jako celku je 0.
  • frag.ment

Obrazem: Další porovnání PS3 a PS4 verze GTA V.

Tak velký rozdíl v grafice jsem fakt nečekal a konečně porovnání, které za něco stojí. Postavy, textury a nasvícení je na PS4 o pár tříd jinde.. Zřejmě si to nakonec pod stromeček přecijen koupím podruhé.
  • Viktor_H

EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...

Ježíši, hlavně to neuspěchejte vy vemena, nebo nakonec ztratíte i mojí důvěru. *1* Ač patřím mezi minoritu a mám jejich poslední dva tituly velmi v oblibě, něco mi říká, že z hlediska hráčské komunity DA3 rozhodne o tom, jaký obraz bude celé studio mít...
    • MrSanta
      Já bych se toho zas tak nebál. Celé to je neověřené. Navíc Zaklínač 3, podle mého, dorazí až někdy v roce 2014 a u Dragon Age 3 se jeden čas špitalo o vydání již letos...
      Souhlasím, že Dragon Age 3 "rozhodne" o budoucnosti BioWare.
      • Viktor_H
        Já pravě nechci, aby to vyšlo letos (vím, zní to divně)! *1*
        • MrSanta
          Ale ať to vyjde klidně za měsíc, když to bude šupa *15*. Mě by se to docela na letošní vánoce líbilo, ale i ten březen 2014 dokážu snést.
          PS: Zajímavé, jak spousta lidí nadává na neschopnost BioWare kvůli Dragon Age 2 a u mě to naopak vzbudilo pocit, že je to velmi schopné studio, když dokáže udělat (podle mě) dobré RPG za tak krátkou dobu *8*
          • A proč by mě jako konzumenta mělo zajímat jak dlouho tu hru dělali? Jediný co mě zajímá je kvalita výsledného produktu a je mi v podstatě jestli mi ho dodá nějakej Tonda co na tom dělal v garáži za pár korun nebo slavní BioWare za miliony dolarů. Ohlížet se zpátky a omlouvat to stylem "ale oni na to měli rok" je prosně fanboyismus nic jiného a pokud něco škodí hernímu průmyslu, pak je to právě tohle.
            • MrSanta
              Píšeš pravdu, akorát nevím proč u mého příspěvku. Nepíšu přeci že se má brát ohled na to kdo, jak dlouho a za kolik peněz danou hru vyrobil. Jenom jsem napsal, že za krátkou dobu udělali dobrou hru. To je všechno. Co je na tom fanboyismus?
          • Viktor_H
            Taky to beru takhle. Jenže kolik lidí takhle přemýšlí? Proč se mám spokojit s tímhle, když to mohlo být mnohem lepší? A ono mohlo. Já mám rád DA2 hlavně kvůli novátorskému přístupu k naraci, kvůli jinému pojetí hlavního hrdiny, implementaci parťáků do hlavní linky + interakci mezi sebou samými, a hlavně kvůli výbornému bojovému systému a designu boss fightů. Jestli nemá BW jedny z nejtalentovanějších lidí v byznysu, tak jsem asi splepej a nesvéprávnej... Jenže zároveň uznávám, že z hlediska mnoha dalších aspektů to byl nedodělek, případně redukce... Proč se má fanoušek spokojit s tím, že za 60 dolarů dostal něco, co naplnilo svůj tvůrčí potenciál z poloviny? Je to o tom, jak se na tu "skleničku" díváš, ale cenová kategorie AAA titulu a zároveň tvůrčí podmínky u konkurence (Bethesda, CDProjekt - spousta peněz, roky a roky na vývoj...) mě (a podle reakcí i většinu komunity) nutí vidět tu sklenici spíš z poloviny prázdnou... Z DA2 stříká svěžest a kreativita, a přesto je v mnoha ohledech totálně zazděnej. *16*
            • Faktem je, že v DA2 byli některé opravdu skvélé prvky a nápady, ale většině hráčů to zkazili některé dosti očividné problémy. Jak píšeš jsou tam svěží a kreativní prvky, ale řekněme si to narovinu : ty prvky musí být vidět, v DA2 byli nejvíc naočích právě ty problémy. Hlavně doufám, že DA3 neuspěchají, protože je vidět, že nápady jím nechybí.
  • Celkové náklady na vývoj, marketing a distribuci Heavy Rain stály Sony kolem 40 milionů eur, avšak vyplatilo...

portal 2 na steamu za 3,7e ... ;)
    • on ho ještě někdo nemá? :O
      • Já ho třeba nemám, a pořád si říkám kdy ho koupím.
        *1*
      • Hanzales
        Kamarád ho neměl, tak jsem mu ho poslal :)
  • Hanzales

Bioshock: Retail->Steam

Hell Yo.
    Kdyby byl náhodou někdo ve stejné "situaci" jako já, chtěl přetransfeřit svou Bioshock krabičku do Steamu a zběžne vygooglil, že to nejde, tak jde :)
    http://support.2k.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=318528
    U položky: "The Issue I'm having is" zvolte: "Qustions/Feedback" a pak: "I have a retail copy..."
    Přijde automat odpověď a pak chtějí na jednom fotu papír s napsaným Steam emailem, obalem hry, dvd (pokud je CD s Cz tak i to) a ticket #. Já už to nehrál co jsem vytáhl DVD-Rom z kompu a to už je hodně dlouho :)
  • Zkoušel zde někdo Ghost Recon Phantoms? Váhám, zda to okoštovat, neboť jsem se naposledy pěkně spálil s Warface, a nechci to opakovat. Není to doufám tak frenetická ptákovina? Jednoduše, stojí to za to, nebo budu dál spokojeně žít bez toho?
    • Jack1947
      Spalil ses s Warface? jako je pravda ze to ma bugy ( animace strileni obcas i zbrane, kdyz te srazi se stitem nejde obcas se branit pistoly, Lagy a nesportovni chovani ve Versus ale rekni ktera hra to dneska nema a tady to nestoji na platebnim modelu tolik co jine F2PFPS) no vyslo to na STEAMU tak mozna neni nic jednodussiho nez to stahnout a vyzkouset zdarma sam presvedcit se... asi to tak udelam.

Dik za info Maxi, takto asi zkusim. (zajimave ze jsem az doted o te hre nevidel ani radek a nic neslysel jen GR online... coz nebylo pry nic moc).
    • je to kvalitni taktická záležitost, platební model je dobre nastavenej (platíš hlavne za vizuální doplňky, dobré zbrane se dají odemknout brzy a ty nejdrazší nejsou vyložene OP).
      vytknul bych tomu relativne malé mapy, ktere se časem asi ohrajou. ja to hrál ješte v bete jak blázen a mam skoro všechny 3 povolani na max. levelu takže ti to mužu doporučit
  • Far cry 3

chtěl bych jenom upozornit ty, co ještě nehráli far cry 3, že aktuálně je za necelých 5 eur na steamu (nejnižší cena co kdy byla, zatim vždycky byl za 7,49)
  • Na Kino Svět dávaj seriál Zaklínač, zrovna teď je druhej díl
    • neuvěřitelně komickej seriál *15*
      • jak se jim povedlo spojit Renfri a Ciri když to bylo možná i o 10 let dříve
    • Inquisitor
      To už tam běží celkem dlouho, asi to začali dávat znovu.
      • dávaj jenom dvoj film
  • x_ander

Square Enix si zaregistrovalo internetovou doménu finalfantasyviipc.com.

Registrování domény sice nemusí vůbec nic znamenat, ale remake FF 7, tím spis i pro PC, bych si sakra nechal libit :)
    • Square Enix si zaregistrovalo internetovou doménu finalfantasyviipc.com.

Taky bych nad tím neohrnul nos, dokonce bych byl rád i za další díly final fantasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit