-
Quake Champions Closed Beta
Kdyby si to někdo chtěl zkusit, tak tu dávám do placu 3 klíče do Closed bety. *5*
EHU6-B98B-D7CM-6Q7U-M87M
-
NQX9-E44H-Q6XP-3H2Q-K26D
-
PGH7-A93R-A4DU-4B2U-A32D -
-
AQP7-G64G-N8EK-8G2K-D62X
HQX7-R73F-P7PM-2A9P-M79R
AGR9-F68R-A6KF-2H7N-R38C -
-
Tak Draken už hodně sebral je načase aby taky něco dal, chlapec jeden mazuatej-ušatej *4*
-
-
Pak má mít člověk nějaké jistoty na tomhle světě, když už i Draken klíče dává a nebere.
-
-
Někdo se ti naboural do účtu, že tu sám nabízíš klíče? *1*
-
-
-
Star Citizen na týden zdarma
Star Citizen má týdenní akci Free Flight. Na týden si může kdokoliv zdarma vyzkoušet:
1) Star Citizen Alpha 2.1.2 – výřez mapy kolem planety Crussader, kde naleznete několik stanic, skriptovaných misí, a dostatek míst na prozkoumání.
2) Arena Commander – starší testovací modul pro vesmírný let. Na menších mapách můžete bojovat proti lidem, proti NPC nepřátelům nebo si zkusit závody.
3) Social Module – ukázkou prvního planetárního prostředí pro Star Citizen.
Každý dostane k dispozici lodě Hornet F7C, Auroru LN, Mustang Delta. Upozorňuji, že se hra stále nachází v Alpha stádiu a vývoj stále pokračuje. Počítejte také s tím, že během instalace bude staženo cca 30 GB dat. Založit účet a stáhnout hru si můžete zde:
https://robertsspaceindustries.com/enlist
Pokud si zakládáte nový účet použijte něčí referal kód, obdržíte vstupní bonus ve formě herní měny. Majitel kódu je taktéž odměněn. Pokud takového kolegu nemáte, můj referal kód je STAR-J46J-2QTZ -
-
Star Citizen na týden zdarma
Ještě jedna důležitá novinka. Od 14.2. se budou prodávat hry Star Citizen (MMO) a SQ42 (single player) jako dvě samostatné hry. Pokud Vás tedy Star Citizen oslovil, doporučuji zakoupit hru do tohoto data a ušetřit. Startovní balík obsahující obě jmenované hry, jednu loď (na výběr jsou dvě lodě), hangár, pojištění a herní měnu stojí 54$, viz.:
https://robertsspaceindustries.com/fly-now
P.S. Žádné další nákupy k plnohodnotné hře nejsou potřeba, všechny lodě budou ve hře dostupné za herní měnu a není nutné je kupovat za reálné peníze.
-
-
Thief upustil od XP systému (zkušenostních bodů).
V EM dostávají rozum? *8*
Ale je pravdou, že vzhledem k příběhu, který pro Thiefa chystají, jsou tam XP za zabíjení naprosto mimo mísu.
Tohle není malý spoiler, tak si kdyžtak nekazte zážitek:Jen ve zkratce - Garrett přibere učednici Erin (další WTF krok od EM - vždy to byl přeci totální loner), která v sobě při kradení mj. objeví zálibu v zabíjení. Což se jemu nelíbí a jejich cesty se rozejdou.
Garrett se v minulých dílech snažil zabíjet co nejméně, protože je přeci Master Thief, který zabíjet nepotřebuje, a dělalo to dobře jeho egu. V této hře z něj vývojáři podle dosavadních informací dělají "ufňukánka", který zabíjet nechce právě kvůli Erin, protože si vyčítá její pozdější "smrt". Aneb jak zabít fungující herní charakter... -
Podle zdrojů Gematsu a GamePress se údajně blíží remasterovaná verze Burnout Paradise na PS4 a Xbox One.
Ale ne ! Proč zrovna tenhle mizerný openword díl , který postavil Burnout vzhůru nohama ? Já bych si rád zahrál dvojku , trojku čtyřku ... jenom ne zase proklatý Paradise :/ -
-
Jezdit tam byla chvilková slast.
-
-
Jezdit tam bylo hlavne brzo urputna nuda. Jizdni model byl prisernej i na arkadovy pomery. Porad dokola se clovek honil do omrzeni po stejnejch silnich a ani ty bouracky ve vyskedku nebyly zadna velka slava.
-
-
No vždyť říkám... První dojem skvělej. Hudba, pocit z jízdy, bouračky... Paráda. Ale trvalo to jen chvilku.
-
Paradise lost
No to mne právě dostalo v multiplayeru ... letiště a banda dětí s načítovanýma autama/motorky měli jen masochisti / se tam dokázala půl hodiny navzájem honit (smysl to nemělo , jen se navzájem mydlili ....a asi je to ohromně bavilo :/ No však Online GTA V vypadá většinou naprosto stejně ... hloupě.)
Burnout bez traffic jam miniher a pořádně brzdící dopravy jaksi postrádal správnou šťávu , a byli si toho autoři dobře vědomi , ale abych si kupoval jejich další hru založenou jen na minihře z pravých Burnoutů .... asi by mi tam potom chyběl i ten zbytek :/ .
-
-
-
Moje rec :(
-
-
Swen Vincke: „V herním průmyslu bych nebyl, kdybych v mládí neupirátil několik her.“
Už to tu píše USER47, ale připadá mi to zajímavé, tak se zeptám přímo autora bleskovky: Swen Vincke píše doslova, že jako teenager hrál ilegálně "několik tisíc her". Proč se tady objevuje zpráva, která to redukuje na "několik her"? Je to jenom nepozornost při překladu, nebo chce bleskař zabránit pirátské tsunami, která se dozajista vzedme, když si to čtenáři Games přečtou ve správném znění?*4* -
-
nebo si bleskař zachoval zdravý rozum, protože "několik tisíc her" je tak jako tak slušný kec, který nemůže brát nikdo vážně...
-
-
Až bude probíhat nábor na pozici mého tiskového mluvčího, neváhej se mi ozvat *1*
-
-
Tak z toho, že se bleskovka nezměnila a z reakce na tvého nového tiskového mluvčího jsem snad správně pochopil, že redukce počtu proběhla záměrně, protože jsi předpokládal, že ten vývojář přeháněl a pravdě bude blíž spíš "několik" než "několik tisíc". Pak ti ovšem musím vřele poděkovat, že v bleskovkách uvádíš i zdroje a doufat, že tomu tak bude i nadále.
-
-
I kdyby to byly třeba jen stovky her, pořád to neznamená, že nesprávná citace značí "zachování zdravého rozumu".
-
-
-
Ucho,prosím tě,nevíš co dnes vypukne na gogu?prsí se nějakým speciálem.Díky
-
-
to se brzy dozvíme :)
mohli by zpřístupnit všechny ty daily deals (ale to si spíš nechají na konec) a nebo by to mohla být hra zdarma (k tomu bych se přikláněl) -
-
tak trefil jsem se, jsou to obě věci najednou :D
-
-
Magrunner:dark pulse a docela čerstvá záležitost... kdo nehrál a má rád styl POrtal atp... tak silně doporučuji. *3*
-
-
http://static01.gog.com/upload/forum/2014/06/8556f80d5865027cdde890620e3d6646fdd79484.jpg
podle toho obrázku, co pleskli do fóra a na twitter, kdo ví. vyvolává to ve mně dojem call of cthulhu od bethesdy, ale proč by to oznamovali ve středu netuším :)
-
-
-
Horizon Zero Dawn se dostal k některým hráčům do ruky dva týdny před oficiálním vydáním.
Spoilery:Obtížnosti od Easy po Very Hard otevřené hned od začátku, spousta možných úprav HUDu, žádné PS4 PRO nastavení (zřejmě autodetekce podle monitoru nebo day one patch), foto mód přístupný po zapauzování, ještě bez seznamu trofejí. Obrázek hlavního menu.
Další:Aloy je adoptovaná a je to skutečně android, jak spousta diskutérů na fórech odhadovala. V kódu hry se našla uzamknutá DLC v podobě bonusových robodinosaurů a kolekce oblečení jako třeba lehká adamantiová bikiny zbroj. -
-
K tématu posledního spoileru:
https://www.youtube.com/watch?v=eSiiJ8uvc60
-
-
Pošlete Valve nenásilný signál tím, že si právě teď zahrajete Half-Life 2.
Jeste chybi neco pres 2000 hracu, aby se prekonalo aspon MW2 a dostalo se to do dnesnich top 10 her. To je docela smutne ... -
-
Chcete vědět více o pokračování Half-Life? Pošlete o tom Valve nenásilný signál tím, že...
Platí to i pro epizody? Myslím, že EP 1 jsem jestě nedohrál, tak bych to mohl dnes napravit a zároveň akci podpořit :-)
-
-
Best of
Ahoj,
nevite jestli se chysta i letos vyhlaseni Best of jako minuly rok? -
-
Se divím, že to tady ještě někoho zajímá. Beztak bude nejlepší hrou něco od Ubisoftu, protože společnost zaslala redakci řekněme ... ehm *silný, dráždivý kašel* ehm ... takovou krásnou, hezky nadepsanou tučnou obálku. A nejhorší hrou bude nějaká méně známá (čti slabý marketing) hra, která má skvělý nápad, zpracování apod., ale "nenaplnila potenciál" (či podobný novinářšký kecy...), takže asi tak. *6*
-
-
Martin Bach se na ČT24 rozpovídal o tématu, zda videohry patří na olympiádu.
Jasně, Ubisoft zaměřuje všechny své síly na získání přízně jednoho lokálního, z jejich pohledu východoevropského webu. -
Stejné řeči se tu točí rok co rok jak na větrném mlýně. Don Quijote by z toho měl radost *7*
-
To se nedivim ze Ubisoft nema prachy na QA kdyz musi podplacet vsechny herni novinare...
-
Moc fetuješ. Omez to.
-
-
Neotravuj.
-
-
-
chystá. zaítm neřekli odkdy, ale loni byl první článek 8. ledna
-
-
NFS 2016
Nemuzu si pomoc, ale to NFS vypada dobre.
4k + TXA - 45 fps
http://i1200.photobucket.com/albums/bb340/joker46/NFS16%202016-03-20%2020-08-38-08_zpsi12wqzic.png~original
http://i1200.photobucket.com/albums/bb340/joker46/NFS16%202016-03-20%2020-26-38-99_zps4kk5ux0i.png~original
http://i1200.photobucket.com/albums/bb340/joker46/NFS16%202016-03-20%2020-08-21-75_zpswxsagdyz.png~original -
-
Nojo co s tím když hrát se pořádně na klávesnici ani s myší nedá ... *7* Znáš to,o hoovně?...
-
-
nevim, jako normalni gamer hraju auta na gamepadu.
-
-
Tak já taky hraju hodně her ale tohle je prostě odfláklé graficky i optimilizací ok ale to že se to nedá ovládat a člověk musí zkoušet (bez gamepadu) metody pokusu omylu... to je něco co si měli rozmyslet co tam proboha více jak půlroku dělali ? to fakt šlo jen o tu limitaci fps toje nanejvýš směšné.
-
-
-