-
humble bundle je nahozenej
Můžu se jen zeptat někoho kdo koupil, jestli jsou klíče pro Crusader Kings a Magicku oddělené? -
-
Nejsou, bohužel.
-
-
:) Takže pro tentokrát bobek . Stejně si myslím že Paradox má na kontě větší pecky než to multiplatformní stádo které nahodili do Humble Bundlu . EA i THQ se tedy předvedli víc ...
-
-
-
Koukáte někdo na Highlight Reely od Kotaku? http://www.youtube.com/watch?v=w34diD20KAM
Od ty doby co Leo netočí, tak Kotaku jde na YT do haj-lu, tadyto je jediný pořád co si pořád ještě udržuje kvalitu. -
Skyrim Special Edition
Módy by měly být zcela kompatibilní, takže nebude nutnost vytvářet nové pro tento remaster:) -
-
V čem se SE liší od běžného Skyrimu?
-
Nejhorší je, když strávíš půl dne modováním a testováním, pak si pohraješ a za nějakou dobu se k tomu chceš vrátit, ale už si nepamatuješ co za mody jsi tam přesně dal a zaloha moc nefunguje.
Docela jsem si to tak naposled do*ebal a nechce se mi to moc řešit.
Jaký je mimochodem aktuální stav F4? Uvažuju, že bych si to už koupil. -
-
Tak já měl F4 už v den vydání a jel pěkně. Jako není to Vegas, ale podle mě je to lepší jak 3. díl. Spousta lidí kritizuje ty stavěcí prvky, ale třeba já je mám rád. To si člověk nevybere. Jinak teď spíše zkouším nové módy na grafické pozlátko a přijde mi, že to jde mnohem lépe než u Skyrimu. Jako za sebe bych ti F4 doporučil. Ale počkal bych na akci a kupoval zatím bez SP.
-
-
-
Game Industry Work
Pro ty nerozhodnute malej graph :)
http://www.gamasutra.com/blogs/MartinNerurkar/20120606/171964/Whats_Your_Place_in_the_Games_Industry.php -
-
Level designer... to není špatné.
-
Konzultant :D
-
Bude ze me skvelej kritik! JUPI!
-
"You're sh*t out of luck".. to bylo rychlý.. ale je to sranda. *3*
-
-
Já též!
PS: Všichni, kdo jste hned u první otázky "Do you Like Money?" odpověděli "No", jste lháři a pokrytci. *1* No, ta otázka je stupidně formulovaná. Správně by to měli být "Jsou pro vás peníze na prvním místě?" nebo tak něco, aby vůbec bylo možné upřímně odpovědět "No"... -
-
ta otázka je formulována dobře. Mezi 'mít rád' a 'mít na prvním místě' není významově podstatný rozdíl a k tomu. že všichni jsou lháři a pokrytci- v téhle společnosti jsou i slušní lidé, které peníze spíš otravují (získávání, uchovávání, přerozdělování na to co mají skutečně rádi).
-
-
"Mezi 'mít rád' a 'mít na prvním místě' není významově podstatný rozdíl" - já tam ve významu tedy vidím rozdíl obrovský. Peníze symbolizují svobodu a umožňují zajištění nejen materiálního blaha, ale (bohužel) často i duševního. Vzdělání, fyzické aktivity, pomoc druhým (dobročinnost ve větším měřítku obecně) - na valnou většinu aktivit jsou peníze potřeba. Tvrdit, že nemám rád peníze (tedy to, co se za nimi ukrývá, nepředpokládám, že by měl někdo normální rád ty papírky), je prostě hloupost, resp. není absolutně nic negativního na tom mít kladný vztah ke komoditě, jež mi umožňuje seberealizaci. To, co chtěl tvůrce téhle prkotiny otázkou naznačit, je má-li někdo peníze na prvním místě, což významově může představovat lidi, kteří je nevnímají jako komoditu pro seberealizaci, ale mají je jako prostředek pro zbytečný a snad až nemorální přehnaný luxus, honění si ega, povyšování se, elitářství apod. Takže si stojím za svým a stále vidím mezi oběma významy velikou propast. Že jsou všichni, co odpověděli "No" pokrytci a lháři bylo myšleno v nadsázce, proto ten smajlík...
-
-
Mně by to moc nepomohlo. *15*
-
-
-
-
call of duty po japonsku..
http://www.youtube.com/watch?v=Z4XqDdeisgU
*1* *1* aneb japonci to meli vzdycky trosku jinak *15* -
-
To chci.To je lepší než Call of Duty *1*
-
No jo , hratelnost je dost podobná ;)
-
-
Steam
Na steamu je další sleva kde za nehorázně směšnou částku seženete Hydrophobii. 32 Kč je fakt výsměch. -
Call of Duty: Advanced Warfare Reveal Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=_AEtujWvKEc
BTW ten (pravděpodobně) hlavní záporák mi přijde dost povědomý, nevíte o koho jde? -
-
Muzwe tam bejt 100x vic vybuchu, padajicich aut z mostu (BF4 echm... echm) a vice futuristicko ne moc daleke budoucnostni vyzbroje ale nezakryje to nikdy kratkou - stale kratsi herni dobu, minimum inovaci a plytky multiplajer. Srajda se srajdou pojde hlavne ze to ma novY "Hot" nazv tentokrate MOdern vymenilo za Advanced ty pyco.
*11* Takze tak tak... dekuji nechci jinak dedula Spacek celkem brej nato ze mu brzo bude 60. *4*
Jenze dobry zaporaci, lepsi hru ani omylem neudelaji. *4* -
Vypada to rovnako hnusne ako posledne CoD. Kdepak soudruzi udelali chybu? *1*
-
Lhal bych, kdyby řekl, že to na mě neudělalo dojem, ale zaroveň jsem i zklamaný. Dřív bylo všechno WW2, donedávna současnost a teď přichází období bojů budoucnosti? Navíc mi to v až příliš připomíná Black Ops 2, což je pro mě sice nejlepší CoD od 4. dílu, ale raději bych změnu. Když se nebojí alternativní budoucnosti, dělalo by jim takový problém vytvořit fiktivní historii?
-
Ale jo, musím říct, že ten trailer je povedenej. Jen je škoda, že to není k jiné hře kde by byla naděje na SP gameplay pro lidi co chtějí aspoň trošku zapojit mozkovnu.
-
-
a čím je povedenej? jak tam zase všechno vybuchuje, stavby se bortí, auta padají z mostu, vojáci skáčou a to vše na pozadí kliš pribehu, že amerika je zase jednou v ohrození. ješte chybel padající mrakdrap *4*
ale jo, kevin spacey to zahrál dobre, nenadarmo má oscara že jo
-
-
Kevin Spacey
-
-
FIFA 12 demo
http://www.easports.cz/fifa12/demo -
Kdyz zakazujete diskuse k inzercim, nikdo vam nemuze napsat, ze mate v clanku chybu ("do 19.dubna")
Taky by bylo asi dobry napsat, jak presne to s tema listkama bude..??
"Listky pro dva do kina. 2D verze" :D hmmmmmmmmmmm
Kdybyste doplnili rozumny info (aspon co se tyce moznosti uplatneni - mista, data, ...), mozna by si i nekdo zasoutezil :P
Souteze jsou sice hezky, ale tohle mi prislo fakt az vtipny, asi by se nekdo mel placnout do cela (snad ne ja :)
Je to soutez primo s Falconem, tak by se asi daly predpokladat dost siroky moznosti, ale sakra.... takhle dulezitou vec si domyslet..? Ts ts tsssss -
-
Tohle je vec inzerenta, my s tim bohuzel nic nenadelame.
-
Díky za info, předávám výš *5*
-
Lístky už jsou dávno rozdaný kamarádům tohle je jen pračka *3*
-
-
Takto si zalétáte na dracích v The Elder Scrolls V: Skyrim díky DLC Dragonborn.
Od začátku se mi nechtělo věřit že by lítání udělali plně ovladatelný a je to tady. Pěknej podvůdek.