Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223

Podvodný Steam mail

Dnes mi přišel mail od "Steamu", že si mám zaktualizovat údaje na Steamu. Už jen proto, že prošel spamfiltrem na Gmailu (což je docela úspěch) jsem ho považoval za pravý a málem vyplnil. Podle dalších adres se zdá že se šel především na české maily tak si dejte bacha.
    • zase ten spamfilter na gmaili nieje az take terno, moj brat pred mesiacom vyhral(zase) 1 milion eur. text bol samozrejme v lamanej slovencine
      • Mě většinou hodí do spamu vyžádanou poštu, protože mi spam nechodí (1-2 měsíčně), ale na Outlook mail mi chodily zprávy, že jsem vyhrál jednou 3 miliony liber, pak 5 milion $, 2 miliony €. A tak důležité zprávy mi hodí do spamu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Humble Weekly Bundle : Leading Ladies

Cat Lady + Defender's Quest + Lilly Looking Through + Ms. Splosion Man za dolar.
    To je celkem solidní nabídka, minimálně Cat Lady a Defender's Ques za to stojí.

https://www.humblebundle.com/weekly
    • Draken69CZ
      Já to koupil je kvůli Lilly Looking Through
    • ucho
      Defenders Quest zrovna hraju a můžu doporučit. prvotřídní je tam i New Game+, kdy to můžete jet znovu, ale je to vlastně celé jiné + něco navíc.
  • Malleth

Flame in the flood

Po dlouhý době kickstarterm na kterej sem přispěl
    https://www.kickstarter.com/projects/molassesflood/the-flame-in-the-flood
  • Erien
    Giana Sisters: Twisted Dreams https://www.humblebundle.com/gift?key=23RTzCFa7nGYHUKh
    • Děkuji.
      • Erien
        nz :)
  • Risen 2 na Greenmangaming

Nevím zda li to už někde bylo ale je to dobrý návrh na bleskovku, na Greenmangaming je akce Digital Download Festival, během této akce je možní si před objednat Risen 2 s 20% slevou, stačí to do voucheru zadat PROMO-FESTI-VAL20
  • GlaDOS

Ken Levine BAFTA

Kdo má zájem a čas, ať se mrkne na Kenovu přednášku a QA. Trvá to skoro dvě hodiny, ale je to taky hodně zajímavé. Přednášková část je o Infinite, hlavně o Elizabeth, jejím charakteru a AI. Rozhovor se pak dotkne samotného Levina a jeho mládí, System Shocku, Bioshocku, Irrational Games,...

http://www.youtube.com/watch?v=Efv9Mgwk8SU
  • oktavius66

Nový Medievil (PS4)

Co byste řekli novému dílu Medievil, který by byl exkluzivně pro PS4 ? Možná někteří místní asi neví o co jde, ale ti co měli PS1 by vědět měli, když šlo o jednu z nejlepších her své doby... Dnes vyšlo pár obrázků a dva gify. Někdo tvrdí, že jde o Fake, ale já bych tomu osobně i věřil. Spoustě lidem tato dávná značka zůstala v hlavě a nebylo by vůbec špatné něco takového znovu realizovat.
    Tady je odkaz na Gify: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=pripravuje-sony-novy-medievil-pro-playstation-4-183967

Pokud chcete vidět nějaké obrázky doporučuji hledat Googlem. Osobně jsem našel asi 4. Pokaždé na jiné lokaci.

EDIT: Tak bohužel se ukázalo, že jde o Fake. Zase se nějaký Zm*d baví tím, že natěší spousty lidí a pak je z toho prd. Pověsit takové !
    • Inquisitor
      No v jaký hře si můžeš sundat hlavu, nasadit na ruku a poslat na průzkum? :D Tuhle hru jsem na PSX miloval.
    • Tak to by bylo boží! Ještě doopravdy oživte Legacy of Kain, třeba exkluzivně pro PS4 a zítra letím do obchodu :D.
      • oktavius66
        No kdyby oznámili ještě i nový Syphon Filter, tak není co řešit. Jasná koupě na 120%.
        • Ronox
          No a Square by mohl oznámit, že do FF týmu se vrací Uematsu a Sakaguchi a byl by to asi nejlepší den v herní historii :D ... jo a ještě Konami by mohlo dostat rozum a vývojáři Tekkena vrátit původní skin Yoshimitsua a zrušit tu hrůzu, kterou teď oznámili.
  • rancor1223

Chystá se na nás nový Deus Ex s podtitulem The Fall?

Kéž by *14*
  • Keyz

Welcome to the Ubisoft Club !

https://www.youtube.com/watch?v=PE3J9wvz16w

*15*
    • Chim
      Takhle nějak si představuju herní peklo *1*
    • ringmancz
      něco jako má steam, ale trochu propracovanější
    • ucho
      paráda. přesně tohle na herním trhu chybělo. s tím udělají díru do světa a peníze se jen pohrnou.
    • 0:17 WTF? Dělají to, co si myslím, že dělají? *1*
      • Keyz
        Využití konzolového ovladače na další způsobu *15*
        Asi proto tam jsou ty vibrace
  • dworkin

Že RDR 2 vyšlo s parodií na HDR a je na PS4 Pro divně rozmazané jsem už několikrát do diskusí psal. V listopadu 2018 R* slibovali patch. Máme začátek února a po patchi ani vidu, ani slechu. To HDR spravit ve smyslu zprovoznit nejde, protože engine hry ho vůbec nepodporuje a tudíž jeho existence v options je jen klamavá reklama. Ale to rozmazání, ať už za něj může checkerboard rendering nebo použitá technika antialiasingu, spravit podle všeho jde. A náprava furt nikde, po takové době... Pomaličku už si říkám, jestli s tím vůbec plánují něco udělat. S dalším problémem RDR 2, tedy input lagem, se dá relativně vypořádat správným nastavením dead zone na ovladači, ale zjistil jsem zajímavý poznatek: Nainstaloval jsme GTA V a už vím, že R* dobré ovládání prostě neumějí, protože je to tam ta samá šílenost jako v RDR 2, akorát nejde spravit skoro vůbec, a to tam udělali speciální patch, který do options přidal nastavení dead zone apod. Jízda jakýmkoliv dopravním prostředkem kromě lodi ;) je pro mě příšernej zážitek. A jako bonbonek ještě při nastavení surround 5.1 nejde zvuk do středového repra, na což si lidi stěžovali už před lety a furt to nefunguje. :D Pohrávám si s myšlenkou na ně prostě podat žalobu a všechny tyhle věci chtít spravit, protože po takovejch letech a milonech patchů tohle prodávat zákazníkům je ostuda.

• x_ander

Betu The Division 2 byste podle rad Ubisoftu měli restartovat každé dvě až tři hodiny, abyste se vyhnuli pádům hry.

:-D

• radim.zaty

Na tu žalobu si počkám. Dworkin vs Rockstar :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit