Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Průvodce hrou The Elder Scrolls V: Skyrim má neuvěřitelných 656 stran a přes půl milionu slov.

Ty bláho, to je čtení ja měsíc :-) ..bude to i česká verze?
  • Goat Simulator DLC

Vypada to ze se chysta nove DLC k teto popravde unikatni hre - http://cdr.cz/clanek/zprava-mohhamad-sex-simulator-2015
    • Jack1947
      Já se ani nedivím, dokázali prodat úplnou blbost tak ted vydělají na DLC... *7* Joo tenká je hranice...
      • Presne! Dokazali prodat uplnou blbost a ted nas jeste stahnou o prachy na jejich DLC. Horis vydridusi jak EA. I kdyz zase na druhou stranu to DLC obsahuje water sports a scat play takze to za tu cenu neni az tak strasny.
    • MickeyMutant
      Do DLC k tomuhle DLC prý chystají i devítiletá děvčata.
    • *15* To zas bude mrtvol...
  • Hratelná plná verze Assassins Creed: Brotherhood se už válí na internetu, na DRM ochranu tak nakonec...

Bude taky v UbiSoftu deprese jak v EA? Každopádně já se těším na pátek na tu svoji originálku.. *1*
  • ringmancz

Square Enix přemýšlí nad možnostmi vývoje Final Fantasy XIII Trilogy pro Xbox One a PS4.

když chtějí dělat remaky, tak to nemají lepší hry na předělávání? kdyby raději líp předělali tu sedmičku
  • Společnost PDP plánuje vydat zařízení, které dokáže zcela nabít Xbox One ovladač do 60 vteřin.

To by bylo vtipné, kdyby to stálo více než druhý ovladač...
    • jelikoz xone gamepad ma 2 AAcka a jeden z nich ma zhruba 2000mAh tak aby se dal nabit za 60 sec tak to bude potrebovat 3.2V a 120A ! coz je kravina
      tzn. tam bude tipuju 10x 3.2V lipol s menicem nasazena do slotu pro 2 AA a k tomu 400W nabijecka s chlazenim
      cena jednoho gamepadu ? to pridej :P
      • Draken69CZ
        Probůh jak jsi přišel na ty čísla? *8*
        • PreidaQ
          Baterie 2000 mAh ~ 120 Amin, což znamená pro jednu minutu 120 A. Dále ze vzorce pro výkon (P = U*I) spočítal, že pro 3 V a 120 A vychází výkon 360 W. Přidávám nepatrnou poznámku, že se jedná o učivo základní školy.
          • to se mozna učí, a taky teorie relativity ale kdo tomu rozumí. deti se možna nabifli vzorec a pak to rychle zapomenou
        • Tilwaen
    • Heh, anebo jednoduše koupit druhý nabíjecí baterky.
  • IGN GOTY 2015

A Undertale vyhrálo další ocenění za hru roku.

http://www.ign.com/wikis/best-of-2015/PC_Game_of_the_Year

To aby zdejší hateři pomalu hledali větev a lano pro oběšení.
    • Heh, no jestli tohle je teda to nejlepší, co PC nabízí, tak jsem rád, že jsem si ty konzole koupil (i když je fakt, že už pár let nevěřím platformě, co dává GOTY ceny Gone Home)...
  • Miserius

Mrkněte jaký stroj budete potřebovat pro Max Payne 3. Plná hra nabídne téměř 4 hodiny filmečků....

4 hodiny videí? No super, tak i kdyby ta hra byla průměrně dlouhá tak u toho prodřepim i tak dlouho :)
  • Simulátor lodí

Jako zkušený kapitán výletních lodí bych ocenil nějaký simulátor řízení lodí.Jsou vlaky,autobusy,proč nejsou lodě?Kdyby někdo tady chtěl nějakou takovou hru udělal,můžu se podělit o své kvalitní zkušenosti.
    • Miserius
      Prijit domu z prace a zacit simulovat ze jsem v praci? *8* *8*
      • Ještě by to chtělo simulátor,kde bych si nacvičil zbabělý útěk z lodi před posádkou.Ještě nikdy jsem to neudělal...
        • Miserius
          Tak to by jim mohl zase delat poradce Vas italsky kolega :D
    • Divotvurce
      A co tohle:
      http://www.shipsim.com/
      Nevím, jak moc je to realistické, ale aspoň něco.
    • Realistické havárie lodí?
    • No, nevim nevim jestli by někdo měl zájem o tvoje ''zkušenosti'' Francesco *1*
  • MrSanta

Aliens: Colonial Marines E3 demo

Průchod E3 dema Aliens: Colonial Marines je na YouTube kanále Gearboxu. Randyho komentář je neobvykle střídmý. Zde odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=-EOlzCrVFvs&feature=feedu. Jestli to tu už bylo, tak sorry.
    PS: než tu začne někdo pitchovat, tak pro jistotu zdůrazním Work in progress
    • MishKonn
      Wow...nejprve nastoupila velká nostalgie, při spatření těch lokací a místností z Aliens...ale ten gameplay, grafika a animace, to je výsměch...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit