-
Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Game of the Year Edition
GFW7C-5PEH3-033M9 -
-
Děkuji *4*
-
-
Modern Warfare (Steam)
http://www.amazon.com/gp/product/B00BFZERV2/ref=s9_al_ft_g367_ir014?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0NARD5HF6FG9GTYRJD8P&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1498359982&pf_rd_i=1000716161
celkem zajímavá cena... -
-
Copak cena, ta je za tři blockbustery normální, ale co "Download Size 3 KB" u prvního MW?
-
-
Najděte v interaktivním videu skrytý obsah systému PlayStation a zapojte se tak do hry, kde můžete získat členství ve službě PlayStation Plus.
Lidi, hraji to interaktivní video a z 54 odhalených trofejí mám 53. Číslo 31 nemohu vůbec najít, projíždím to v tom úseku snad snímek po snímku a jezdim myší kousek po kousku pořád dokola. Měl nekdo z Vás větší stesti a nasel ho? To clenství psplus by se zdarma hodilo na vyzkoušení:).. -
-
napoprvé 34, napodruhé 44, zkušební verzi na 14 dnů jsem dostal, ale co s tím :D to počítám dostane každej.
-
-
Díky moc za poslaný kod, ale ani tenhle nejde zadat, což je velice zvláštní. Ale snaha se cení, takže díky *4* ..
-
-
Tak jsem si přečetl podmínky soutěže, aby bylo možné kod uplatnit, tak se musí zadat informace o platební kartě, tz. že po skončení trial verze se bude automaticky strhavat za kazdy mesic clenstvi částka z karty, (pokud se po skonceni karta nezruší).. Další výhry jsou i 3 měsíční, ale ty už jsou vybrány... a pak také 12ti měsíční, ale musí se dosáhnout 100% výsledku a je to jen pro prvních 50 hráčů, což už nejspíš bude taky pryč..
-
-
-
Tak jsem ho stejně nenašel a i tak jsem za těch 53 získaných dostal 14ti denní členství zdarma, aktivovat si jej můžu kdykoliv zadáním kodu který jsem dostal...
-
-
14-denni dostane kazdej, jde pouzit pokud nemas zrovna bezici PS+ clenstvi... Tenhle 14 denni trial je i v PS Store
-
-
No je to zvláštní, ale ten kod mi tam nejde uplatnit.... a to jsem to zrovna zkoušel na účet na kterém ještě PS+ členství nikdy nebylo aktivní... Snad to pujde pozdeji, nebo je podmínkou mít aktivní i účet na kreditní kartu, vím že tak je to v případě toho co je nabízeno všem na PS+.
-
-
Píše mi to že kód již nemůže být zadán protože mu byla vypršena platnost nebo je neplatný.
-
-
zkus tento: MHHF-3TNB-EER6
-
-
-
-
-
-
Pre-load Red Dead Redemption 2 pro PC spuštěn... Už to tahám :-) https://imgur.com/a/lo0TuNs
-
-
Jede ti to aspon 20fps?
-
-
Jak by vypadala Bayonetta v západním stylu?!
Myslim si to jenom já, nebo to vypadá mnohem líp? -
-
dojem
Dovolim si nesouhlasit. Mně se líbí o dost víc jak je....přijde mi o dost stylovější...a že jsem se na ni nakoukal hezkejch pár hodin:)) -
Mě se teda líbí víc taková jaká je. Alespoň nevypadá tuctově a člověk si ji nesplete.
-
Jj vypadá to jak ženská, tu hentai hnusku by nepochcal ani pes.
-
Musim s tebou souhlasit... ten image ucitelky matematiky mi nesedi ani trochu...
-
Bohužel, musim s tebou v tomto případě nesouhlasit. Jestli si hrála hru, víš o čem mluvim.
-
-
Treyarch si v DLC Annihilation do Call of Duty udělalo srandu z vlastní chyby, která se vyskytla...
Já myslím, že tvůj Avatar mluví za vše. Jinak souhlasím s prvním komentářem.
-
-
-
Sony plánuje tento týden oznámit nějakou fascinující hru.
Jasný Tenchu na PS 4 *14* *14* *14* -
-
Nebo The Getaway 3. Kéž by.
-
-
Ty krávo, to bych zapařil jak sviň... Ta hra mi dost chybí *13*- Mně už se hrozně líbil i první díl, díky tomu feelingu a jak to bylo hustě udělaný.
-
-
-
Indie Royale
Zdravím. Nevím jestli o tom dneska budete psát, ale radši to připomenu. Za 8 hodin (v 17:00) se začne prodávat druhý Indie Royale. Za tu cenu, to musí snad každý pořídit. http://www.indieroyale.com/ -
-
Mimochodem, Humble Voxatron Bundle pridal dalsich 5 her. Pokud tedy zaplatite vic jak prumernych $5.18, dostanete: BLOCKS THAT MATTER, VOXATRON, THE BINDING OF ISAAC, GISH, JASPER'S JOURNEYS, ZEN PUZZLE GARDEN and CHOCOLATE CASTLE.
To je vyborna nabidka, nenechte ji uplavat. Uz jen 4 dny a 12 hodin! -
-
Ja koupil ten prvni a nakonec jediny co jsem z toho hral byl Cortex Command :D
-
-
Já je koupil všechny, snad jen jeden jsem nestihl myslím. Ale vždycky se mi líbí ty hry, co tam dávají. Dávají tam celkem kvalitní indie hry *2*
Ale jinak, jsem fakt zvědavý na ty dnešní hry v Indie Royalu, protože minule, když dali Gemini Rue a Sanctum do jednoho bandlu a já to chytil za pouhé dvě eura, tak to je mazec *1*
Uvidíme v pět *5* -
-
Mne nejvic stve ze jsem propasl Frozen Synapse bundle :( Ale co se da delat. Jinak ... Indie Royal ty hry nema multiplatformni, nebo ano? Ja mam HIB rad prave proto, ze hry ktere vypousti se daji zahrat i na Macu.
-
-
Jo to nevím, mají tam ale u většiny napsáno Windows, Desura a Steam, možná...
-
-
-
-
Humble jsem si koupil hned jak vyšel, tak ještě že jsi napsal, nevěděl jsem, že tam přidali další dvě :) Díky moc, hned je lepší nálada. *1*
-
-
Co dvě, přidali tam dokonce 4 nové *1* Blbě jsem to pochopil. Tak ještě lepší *15*
-
-
Vlastne je jich pet, pokud mne pocty nesali :)
-
-
Tak mne pocty sali. Nejak jsem se prepocital. Nove hry v bundlu jsou fakt 4.
-
-
-
-
-
Nemusi... Gemini Rue koupene mam a zbytek me nezajima...
-
-
To kde je Gemini Rue je minulý Indie Royale *3*
Jaké hry tam budou dnes, to se dozvíš až v 5 hodin. -
-
No tak to jsem teda zvedavej :D
-
-
-
-
Na PSN se brzy objeví i Parasite Eve 2 a The 3rd Birthday.
U nás první Parasite Eve ještě nevyšel :-( -
-
Detail
A proto ...... Tohle si nenechte ujít ;)
-
-
Convoy
http://store.steampowered.com/app/318230/
Hraje to někdo? vypadá to jako FTL v poušti. -
Trackmania2 Canyon
Tak už jen dva dny.
http://www.youtube.com/watch?v=3sB4uuXBG44
(nezpomeňte přepnout na 1080p :) ) -
-
Ne-é, odešla mi grafika a nemám to na čem hrát :(
-