-
Dead State, hraje to niekto? ake z toho mate pocity?
-
-
Taky by mě zajímaly dojmy někoho, kdo to hrál. Koncept je super, z popisu to taky vypadá dobře, ale zároveň boj (a jeho animace) vypadá na videích hrozně béčkově. Kdyby akční složka byla propracovaná alespoň jako třeba u Expeditions Conquistador, tak bych do toho šel.
-
-
Insurgency
https://www.humblebundle.com/?gift=NRaK2HUbuHhVYkDD -
-
Sebráno, díky.
-
-
Obrazem: Takto by vypadalo The Last of Us, Call of Juarez, Stalker: Clear Sky a Counter-Strike v CryEngine...
TLOU vypada mnohem líp v ty stylizaci ve ktery je... zato CoJ je výborný! -
League of Legends
Zdarec,byl by někdo ochotnej a doporučil mi co nejlevnější notebok k hraní LoL ? Zní to hloupě,já vím *15* Požadoval bych aby mi hra běžela na stálých 35-45 Fps. *4* Díky. -
-
Prakticky všechny do 10 000.
-
-
jenze do 10 000 jsou taky predevsim doprodeje a prerostly netbooky...
ja bych se orientoval podle toho, at to ma aspon dedikovanou grafickou kartu
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
at se tam da hrat i neco jinyho nez lol, okolo 12000 se da neco takovyho poridit, a ten rozdil za 2000 je dosti zasadni, to neni 20% vykonu navic proti integrovany grafice, ale podstatne vic)
-
-
-
EA neplánuje vydávat nový Battlefield každý rok.
Dekujeme ze nehodla vydavat kazdy rok!!!! -
Akční RPG Dust: An Elysian Tail míři po X360 a PC také na PS4, kde nabídne rozlišení 1080p při 60fps.
Docela se bavím u této posedlosti dnešní konzolové doby kdy se vývojář musí vytahovat že jeho hra skoro v roce 2015 umí 1080p a občas i 60fps *1* -
-
Zajímalo by mě kde jsi chytil že se vytahují, mě příde že spíše oznamují.
To rovnou můžeš napsat "EA se vytahuje že připravují noví díl Battlefieldů", nebo "Playstation se vytahuje že byl terčem DDOS útoků".
Aneb kdo chce psa bít, hůl si vždy najde . . . -
-
To si piš, že to PS4 a Xbox One považuji za něco extra a chlubí se tím, Sony na tom postavila u Killzone kampaň například.
-
-
To není pravda, že se tím chluběj...
-
-
Není pravda? Xbox One se začal chlubit, že Diablo III pojede v 60 fps při fullHD a to je fakt. S tím nic nenaděláš. Co na tom, že to na pc běželo už před 2 lety. Killzone na PS4 byl v rámci reklamní kampaně také postaven na tom, že nabídne novou generaci zážitku při fullHD a 60 fps. Teď také čelí žalobám za MP, který v tomto slíbeném neběží.
-
-
Diablo 3 je megatitul a kdyby měl PS4 lepší startovní parametry, byl by to pro Microsoft další políček jejich nové konzoli. Lidé, kteří se ještě nerozhodli, kterou konzoli koupí, tak mohli s větší pravděpodobností sáhnout po PS4 a to si Microsoft nemohl dovolit. Proto když se jim podařilo zlepšit optimalizaci, tak to holt museli dát všem vědět. To není chlubení, to je nutný marketing, aby vyrovnali krok s konkurencí... to, že to vyzdvihnul jako něco, co pomalu umí jen konzole, sis teď hloupě vymyslel a čteš až moc věcí mezi řádky...
-
A Killzone? A i to Diablo III je prostě chlubení, nic víc. 900 nebo 1080 už není zase takový rozdíl, aby to museli vykřikovat do světa, upravovovat parametry atd. Je to jenom marketingový tah, který Microsoft využil a o tom je tu řeč. Jak Sony, tak Microsoft vyzdvihují 1080 a 60 fps jako něco skvělého, co pomalu umí jenom konzole. A taky to tak prezentují. Neustále omýlají v jakém to pojede rozlišení atd.
-
přirovnání trochu mimo, protože D3 mělo jet na XO původně 900p, samozřejmě že pak radostně oznamovali, že bude vše jinak a že tyto parametry budou shodné s PS4 verzí...
-
-
Nekteri pomatenci si dokonce mysli, ze nizsi rozliseni a fps je lepsi. A hadaji se do krve na internetu. A pak breci. Vid kenny.
-
-
Problém je, Václave, že to co píšeš jsem nikdy netvrdil. Tvrdil jsem pouze to, že bych to podle vás mejma slepejma očima celkem těžko rozeznával. Ale to už je pasé, tedy tahádka, co tu na toto téma proběhla *3*
-
Víš se pise s mekkym i, asi je to slozite pochopit. Ale jinak dobry. To jak sedis daleko od televize nehraje vubec roli. Jakou vymluvu mas na ty fps?
-
Výš, je poměrně velký rozdíl mezi "menší FPS a rozlišení je lepší" a "jelikož jsi 3 metry od televize, menší FPS a rozlišení není tak výrazné, jako když se tiskneš 5 cm od monitoru"
Ale to je asi složité pochopit . . .
-
-
-
-
-
a 16 barev nebo kolik to podle screenu ma, ty omalovanky *5*
-
-
50% hráčů Star Wars: The Old Republic denně navštěvuje válečné PvP zóny (tzv. Warzones).
A to je dobře, nebo špatně? -
-
:-)
Já to říkal! -
Warren Spector (Epic Mickey) se obává, že náklady na vývoj her pro next-gen konzole budou příliš...
Těžko říct, jelikož jsem tu hru nehrál, tak nevím jestli se počet zvýšil nebo snížil. -
Nemáš vlastní hlavu? *4*
-
-
Potvrzeno: Gamepad konzole WiiU dokáže zobrazit stereoskopické 3D.
Prošel jsem odkazovaný článek a buď něco uniká mě nebo autorovi, protože Inficolor 3D umí každá barevná obrazovka *1* -
Srovnání grafiky staré a nové verze Ryse.
Dobré je , že oproti staré verzy vypadá o hodně lépe. Navíc bez LOD bude postavy vypadat skvěle v davových scénách. Navíc 85 tisíc polygon je stále více , než kterákoliv jiná hra nabízí. Spíš mě zajímá , jak se Crytek popere s přiběhem a QTE na který si spousta lidí stěžovala. -
Lords of The Fallen
Nevíte náhodou, kde to sehnat levněji, než za 32$? Nebo máte pozitivní zkušenosti s aktivováním klíčů přes ruskou VPN? 420,- na G2A je opravdu lákavých. -
-
a 32 dolarů ti příjde jako hodně? Zadarmo bys to nechtěl?
-
-
Ano. V mojí situaci mi to přijde hodně. Na hry jsem letos vynaložil dost peněz a ještě budu muset zaplatit spoustu jiných věcí. Takže když můžu, snažím se ušetřit.
-
-
Když na to nemáš, tak to nehraj....
-
tak ještě pár měsíců počkej.
-
-
To těžko, tedy aspon né bez cracku. 32dolarů málo není.
-
-
Bratrovi jsem takhle kupoval Wargame: RD a zatim v pořádku, takže bych se toho asi neobával.
-