Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nové screeny z Project Cars přichází společně s nepotěšující zprávou, že plná hra vyjde až v přítím...

Hmmm Xbox 360, Playstation 3 .... to už vypadá , že to nebude poslední odklad :(
    C.A.R.S. forever newer ....
  • Že ani jedna Kane & Lynch hry nebyla žádná pecka? Eidosu to nevadí, hlavně když se dobře prodává....

Wtf jednička byla pecka jak svině, akorát dvojka trochu fail.. :)
  • Dragon Age III na Frostbite2 enginu!
    http://blog.bioware.com/2012/09/17/a-bl ... quisition/
    • PS3Hrac
      a dopadne to jako s Generalsem např.F2P model.
      • rancor1223
        Ježiš jenom to ne... *7*
    • rancor1223
      Ať to dělají na čem chtějí, hlavně ať se to povede. Engine je to poslední co mě o Dragon Age trápí...
  • Interface PS3 verze Final Fantasy XIV se bude od PC verze lišit.

To mi nepřijde moc překvapivé.

Jinak osobně bych tu rád viděl nějaký článek o FF XIV 2.0, až se kolem toho něco nového objeví.

Je to podle mě celkem unikátní případ zacházení s pokaženou hrou.
    A rád bych k tomu i komentoval. *15*
  • Syberia Bundle za 1€ STEAM

Dnes na Steamu jsou oba díly téhle super adventury za 1.09€
    • Draken69CZ
      Pecková hra snad se dočkáme i trojky, jinak už je to 10 let od druhého dílu docela to letí.
  • Veskoslav
    Za sebe můžu říct, že hra je pecka. Strašně jsem se bál, že absence předmětů a sdílené zkušenosti bude hrůza. Ale systém map, úkolů a hrdinové mě vyvedl z omylu. Prostě není to už jenom prubni TOP, bot lajnu, middle a jede se na base. Pokud člověk neplní úkoly na mapě a hlavně nespolupracuje, vždycky prohraje. Další věc, co mě "vyděsila" byla cena hrdinů. Kdy stojí od 2000 do 10 000. Ale každý týden máte k dispozici 7 hrdinů (ze začátku 5 hrdinů, na levelu 12 už 7 hrdinů). Každý hrdina, který dosáhne levelu 5 (což je cca 6-10 her), dostanete za tohoto hrdinu 500. Za jakoukoliv hru proti NPC získáváte 10 zlata. Proti hráčům pak 20 za prohru, 30 za výhru. Denní úkoly jsou od 100 do 1000 zlaťáků/den. Většinou se jedná, že musíte hrát tolik a tolik her, za hrdinu z toho a toho univerza atd. Za 3 měsíce jsem si dokázal nakoupit 14 hrdinů+týdenní kolotoč. Pro srovnání v LoL si na nejdražšího hrdinu (6300) vydělám za cca 40 her a to musím hrát klasickou 5 vs 5 na klasické mapě, kde mám průměr 45 minut. Na nejdražšího hrdinu v Heroes to je 500 her, pokud všechny prohrajete a hrajete proti hráčům. Každý hra je tak 15-25 minut. Všem milovníkům tohoto žánru vřele doporučuji se zaregistrovat. Je to jiné než Dota 2 či LoL a podle mě je skvělým doplněním. A rozhodně to není tak lehká hra, jak si mnozí myslí:) Je jenom jiná.
    • Hledám partaka na hots... Nemůžu nějak najít dost ceskejch hráčů na ts komunikaci :-)
    • No teda nechapu moc tve pocty s cenami hrdinu, kdyz mas 20g za prohru a nejdrazsi hrdina stoji 10k, tak je to 500 her, ne 50. Sice to ty questy nejak zkrouhnou, ale vzasade jestli je to takhle, tak jsou goldy za odehrane hry uplne k nicemu.

Kazdopadne k smotne hre, urcite to vyzkousim protoze je to neco noveho, ale jak to ma sdilene zkusenosti a zadne predmety, tak to bude desne zaviset od tymu. Pokud budes mit nejakeho nooba, tak proste od prvni jeho smrti se to bude postupne vic a vic valit a neni moc moznost nejakeho comebacku. Protoze proste mate vsichni stejne zkusenosti a zadne predmety. Neni proste moznost carry.

Ale tak hru samotnou nemam (snad se dostanu do bety, nekdy vlednu ?) tak se mozna desne mylim, ale zatim to na me pusobilo spis takhle.
      • Ja taky predpokladam, ze se ty ceny asi upravi, protoze jsem cetl, ze uz dalsi wipe nebude, tak asi nechteji aby nekdo mel vsechny hrdiny nafarmene pred spustenim.

To carry jsem myslel, proste nafeedovanou postavu co v late game pokosi sam cely team. Coz tady z principu byt nemuze, jak nejsou itemy. To by ta postava pak byla OP uz od zacatku. Ale tak, jak rikam, nehral jsem to tak se mozna mylim.
        • Jo tak pokud potahnes cely tym, tak ziskas rychleji vylepseni schopnosti, takze teoreticky to jde, ale ne v takove mire jak jsi napsal. Pokud mas dobry tym, tak klidne i o 3-4 levely naskok nad druhym tymem a obcas to je hodne znat:-)
      • Veskoslav
        Mas pravdu, 500 her. Osobne mam jenom jednoho, zbytek za 2000, 4000 a 7000. A kupodivu cena nesnizuje daneho hrdinu. Dneska 3 hry a celkove 30+2*20+300. Coz je takovy prumer. Nejvic jsem udelal za den: 14 her po 30, dva hrdinove po 500 a daily quest za 500:-) Jinak se maji ceny snizit, vcetne tech za realne penize.

Jinak carry a spol. stale jsou. A spoluhrace vybiraji podle toho, jak mas staty ve hrach:-)
  • Dark Souls

Dark Souls chce už téměř 90 000 lidí! http://www.rockpapershotgun.com/2012/01/06/the-quest-for-dark-souls-on-pc/
    • MishKonn
      Je mi to docela jedno, protože mám PS3, ale podpis jsem přidal :)
  • Cahir
    http://twofoldsilence.diogenes-lamp.info/2012/07/art-and-appreciation_19.html

Zajímavý článek od Joshe Sawyera, tvůrce Fallout: NV

EDIT: Pro redakci: Hoši, myslím, že by to stálo za článek, pod kterým by mohla vzniknout podmětná diskuze...
  • Nelíbí
  • SalemCZ

Pro Evolution Soccer 2016 myClub

Zkoušel někdo z vás toho PESa FtP? co si o tom myslíte?
    • já bych to taky rád věděl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit