Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • drasta

Pokec o hrach

Podte kuci, pokecame o hrach. Co ted parite? Jak vas to bavi? Nejaky doporuceni na zajimavy nebo min znamy hry?
    • Z těch méně známých bych doporučil Beam Breakers, Ghost Master a Startopia. Ghosta jsem zrovna dohrál a bylo to neuvěřitelně zábavné.
      Ještě hraju Sunless Sea, kde mi před dvěma dny zemřela postava, takže hraju za následníka. A nedoporučuju plout za okraj mapy :D
      V Dirt Rally se učím Pikes Peak a taky přemýšlím, že se vrátím k Cities: Skylines, když tam jsou ty evropský budovy.
    • kostejnesmrtelny
      Dohrál jsem teď Invisible Inc. Celkem zábavný, ale i přesto docela zklamání, tenhle trend procedurálně generovanejch úrovní na úkor skutečnýho obsahu mi začíná lézt krkem. Základní "kampaň" má v průměru deset misí, přičemž každá se dá uhrát za pět až patnáct minut. Pak si to můžeš zahrát znovu s tím, že objekty a místnosti budou rozmístěný jinak. Pěkně děkuju. Tohle vyvíjeli dva roky?
    • Chim
      Kerbal space program - sice zabugovaný ale neuvěřitelně zábavný prográmek
      Darkest dungeon - hra je stále v early accessu ale určitě stojí za vyzkoušení
      This war of mine - sice dohráno už asi milionkrát ale i tak si ji občas rád zapnu i teď
      Divinity original sin - pořád to odkládám ale velmi brzy se na ni zase vrhnu
    • WhySoSad
      Já to nepochopím, konečně se tu bavíme o hraní a všechno je to omínusovaný, to je fakt škoda slov...
      • Co je tak skvělého na tom, že tu pár cizích lidí napíše pár názvů her?
        • Mno napriklad nekdo kdo shani co by si mohl zkusit narazi na neco co neznal a co zde bude doporuceno....
      • homeles8
        Mě vůbec nebere zaklínač. Ale nedal jsem mínus tomu, kdo ho hraje. Dokonce jsem ke všem jeho článkům nenapsal ani jeden koment. A jsem rád že vyšel, protože ti co ho hrají a baví,tak mají radost, a o tom to je. Nechápu to nadávání na hry... A ještě víc nechápu mínus, nebo blbý kecy tomu, kdo hraje hru, která zrovna vás nechytla. *9*
        • To jsi vazne napsal moc krasne!

...skoda ze te ted musim nenavidet za to ze te nebere zaklinac a dat ti vsude minusy :D
      • Draken69CZ
        To je to poslední co má cenu řešit, děti no *13* Jinak já jsem se pustil do prvního Zaklínače a pomalu sjíždím ty lepší hry na PS3
    • homeles8
      Po vydané češtine hraju Divinity Original Sin, je to opravdu dobrá hra. Potom mě chytlo Dirt Rally, i když to ještě není vydaný, lepší novodobý Rally závody nejsou a dlouho nebudou. Jinak pořád GTA online, když máš kamarády, jedna z nejlepších onlinovek. Pak občas DayZ, ale to bylo v minulým patchi nehratelný, dneska opět aktualizace, tak se na to podívám.
    • Veskoslav
      Z3 a Dota 2.
    • Magister_Peditum
      Zaklínače 3. *15*
    • ucho
      předevčírem jsem dohrál God of War HD, včera jsem začal hrát Sherlock Holmes: Crimes & Punishments. za mě dobrý :) ale teda ten Sherlock je zatím jen taková jednoduchá rutina.
    • Teď mě zase celkem chytla Shootmania Storm (je zadáče myslím do září), takže tam si vždycky dám pár zápasů. Jinak jsem odehrál další epizodu Game of Thrones a Life is Strange a teď už se jenom těším domů na Zaklínače.
      Také mohu rozodně doporučit MMO The Secret World, což je jediný MMO, který jsem kdy hrál delší dobu, než jen pár hodin. Kdyžtak na G2A se dá sehnat za 3 kila, takže to je rozhodně fajn nabídka a nejsou nutné další poplatky.
      No, a díky předplatnému LEVELu taky zvažuju koupi N3DS XL (za 4 litry neber to), protože co jsem koukal na nabídku her, tak ta je velmi dobrá a od 2011 se tam objevily kvanta skvělých her.
    • Morraw
      Přemýšlím nad něčím Lovecraftovským - Darkness Within, Eldritch, Last Door, Sunless Sea, Clockwork Empires..
      Ale zítra to jistí Serpent in the Staglands a netrpělivě vyhlížím pondělí -> Hatred.
    • Joshua
      Zkusil sem hrat poslednyho Thief-a a nejak mne to nebavi, prvni dva dily sou neprekonany. Dale ze starych restu prochazim Area 51, docela dobry az na checkpointy. Hraji taky od Alawaru Mušketýři: Victoriina pouť. Posledne sem presel Hamilton's Great Adventure, je to skvela hra az na to ze mi v prubehu hrani spadla do widli asi stokrat...
    • Doplnil jsem si knihovničku Alpha Protocolem za dolar a je to super!
    • parim první tah shogun 2 TW - není to špatný ale nic moc
      pak mam rozehrané endless space - ješte jsem se do toho nedostal, je to pomerne komplikovane pro nováčka tak uvidím jestli mne to bude bavit. zatim se mi to líbí
      mimo to sleduju sem tam lets playe na YT - prave ted hlavne o serii total war attila a rome 2
    • Jack1947
      Chystám se na Keeper dlc a GOT 4...
    • raz za cas skusam alfu Warhammer online, komunita sa to snazi dat naspat do kopy
      3ti krat som zacal Pillars of Eternity, mam za sebou 2.misiu v The Thing a raz za cas si dam Shogun total war. a uz by som mohol konecne dokoncit Drakensang 2
  • Zase nedodělek a úlitba konzolím. Ach jo

Tak první ohlasy hráčů.. Konzolovka zjednodušená pro blbečky. Dokonce chybí nutnost jídla, vody a spánku, jak to bylo v tom survival režimu v New Vegas, což byla věc, která mě osobně velice oslovila a držela ve hře a dávala zapomenout na některé přiblbé nebo repetetivní questy. Sice asi bude existovat mód, který byl i pro Skyrim, ale je to krok zpět, jestli to je pravda.
    • Počkám si na podrobný popis v recenzích a jestli to bude tak, jak to zatím z reakcí vypadá, tak dám F4 na dlouho k ledu. Dohraju v klidu Dead state, který je proti F4 RPG skvost, stáhnu pár módů, budou-li a tak kolem vánoc tomu dám možná šanci.
      • homeles8

Logic

Nebo si to kup, a napiš negativní recenzi na steam a zachráníš nějakého random člověka tobě podobnýmu od zbytečnýho nákupu.
      • Lukass
        No kamo v recenzich se o skutecnech kvalitach hry nedoctes, tady to dostane 9/10 a vsude jinde pod 8 nepudou.
        Cti recenze na Steamu, nejlepsi zpusob udelat si nazor na hru je od skutecnech hracu.
        • Veskoslav
          Tak Steam je na nějakých 81% pro:)
          • Tak 81% na steamu je teda hodně velká bída...
            Jenom pro srovnání pár Bethesda her: Morrowind 95%, Oblivion 95%, Skyrim 91%, Fallout 3 GOTY 84%, Fallout 3 83%, Fallout New Vegas 96%
    • Tak je to pravda + jakékoliv RPG prvky osekány kost

Viz ohlasy hráčů na metacritic se shodují - je to spíš postapo FarCry. Fuj. Nečekal jsem od Bethesdy zázraky, ale pád z už jednoduchého RPG systému ala Skyrim ještě mnohem níž, to je pro mě nepříjemné překvapení..
  • Lara Croft GO

Výborná gameska co by si zasloužila větší prodeje, třeba se ji dočkáme na počítači. Hrál to někdo?

https://www.youtube.com/watch?v=_xGNdcSIO24
    • kennyB
      Dobrý video, hru si vyzkouším *3*
    • Chim
      Dobrá práce *3* Pokračuj.
    • Draken69CZ
      Nedávno jsem na to koukal ve storu ve Win10 a po tvém videu jsem si to pořídil za těch pár šprdlíků, video v poho nenech se odradit.
      • Díky

Díky, nenechám se odradit, momentálně je na kanále několik recenzí deskových her na tablety a budou přibývat věci z jiných sfér. Kluci s games mě trochu naštvali, že neudělali a asi nikdy neudělají oslavu narozenin instalatéra Maria (slaví 30 let) a fakt si to zaslouží (tak i o tom uvažuji).

K ostatním - chápu, že sem reklama nepatří, ale dost lídí si tu stěžuje, že moc lidi nedělá videorecenze - tak jsem Vám chtěl ukázat, že to jde. Sice to jsou jen recenze na mobily, ale i tak se tam najdou solidní kousky třeba z PC, či konzolí. Samozřejmě bych k nim dár udělal i videa. S hlasem nic neudělám a omlouvám se, jestli jsem někoho pohoršil.
        • Příště na rovinu napiš, že odkazuješ vlastní videorecenzi. Skrytou reklamu nemá rád nikdo. Recka jinak v pohodě.
          • Omlouva

Omlouvám se, máš pravdu příště to uvedu.

Díky všem za liky a za odběry - hra je dokonce jmenována na hru roku 2015 v kategorii mobily/handheldy v Game Awards 2015.
    • Máš strašně přiteplenej hlas. A tu reklamu si příště nech od cesty.
    • Jack1947
      To at si nechají na mobilu *3*
  • Keyz

Dragon Age Inquisition : Port Report

https://www.youtube.com/watch?v=lu0XRSTRayo&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ
  • kkING

Neco pro fandy Diabla 2, kteri jeste nevideli, neznaji, nemaji tuseni jako ja: https://www.youtube.com/watch?v=tmPdJCLd_Z8 a trosku facka pres drzku Blizzardu za mobilni i skutecne Diablo 3, ktere mam opravdu rad.

gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=QQw_Ax_aFqo&t=

• PCMR

Tenhle mod je diskotéka. Všechno strašně přepálený a předimenzovaný. S D2 to už nemá nic společné.

• triptich

vďaka za tip. nemal som o tom ani šajn.

• Malleth

Scany dvanáctistránkového preview Dark Souls II z časopisu EDGE.

Vývojáři chtěj do Dark Souls 2 implementovat vehicly a poravčí, který si pro vás přijdou, když uděláte něco špatnýho.
    Ty ale v podstatě byly i v prvním díle. Jen to dělali hráči.
    • Právě jsem dočetl, co se ze scanů přečíst dalo.
      Stále zůstávám v panikařícím davu. V celém interview ani zmínka o soubojích nebo náročnosti. Všude jenom chvála nové grafiky, oslava nového vizuálního pojetí, konejšivá slova o nižší obtížnosti a přívětivější tváři pro všechny.
      • Malleth
        Jako taky se bojim že to zjednodušej až moc ale trochu průhlednosti ta hra potřebuje. Bylo tam hodně věcí který se v podstatě nedali zjistit jinak něž z fór nebo wiki. Budu jen rád když ve hře bude dost hintů abych si ty souvislosti odvodil sám.
        O soubojích tam jen psali že je vylepšej. Že ten director má zkušenosti z akčních her. Doufám že tam nepřidaj nějaký (pro japonský rubačky typický) šílený comba, air juggly, hit multipliery apod.
        To by ale museli bejt hodně blbý. Fanoušci by je stáhli z kůže.
        • Vsichni asi vime, co 'HINT' v 'modernich' hrach znamena. Obri ruka vodici te hernim svetem, na coz nemuzu rict nic jineho nez: "NE! DIKY!" A kdyz jsme u tech rukou, tak prave pod nima hra vznika a dvojka bude delana rukama docela jinyma nez Dark Souls, coz projektu v mych ocich moc krve do zil neprileva. Navic jakakoli verze formulace 'zjednodusovani' je mi v tomhle pripade velmi, velmi proti srsti. Snad znacka, ktera mi tak prirostla k hernimu srdicku nebude rozudpana v ramci myslenek sireni znacky mezi vetsi, a vic casual publikum.
          • Malleth
            Myslim že máš na to až moc extrémní pohled. Hint nemusí bejt hned formou gps a Dark Souls ani Demons Souls nejsou jako většina moderních her. To je jasný jak nám, tak vývojářům, takže bych se nebál že by udělali něco drastickýho.
            • Jasne, je asi predcasny strachovat se, ale min hardcore pojeti me bude mrzet. A pribeh bych nerad dostal ve forme polopatickych dialogu, jasnych instrukcich, jasnych profilacich atd. Na Dark Souls me bavili prave NPC's, ktery ti okamzite nevyklopili svoje motivace, mluvili s tebou v podstate v hadankach, neco pred tebou skryvali a velka cast herniho zazitku byla jen na tobe. A o to by myslim byla skoda prijit. Na druhou stranu ma DS svoje rezervy, grafika uzivatelskyho rozhrani, mapa (to uz jsme v diskuzi resili), nejakej denik shrnujici cos zatim ve hre zazil... We shall see.
  • Čaw, poradí někdo dobrý server na DayZ (Standalone)
    • WhySoSad
      Hledej, hledej, všechny jsou prakticky stejný, spíš bych zkusil zadat do filtru CZ ať můžeš hrát s našincama :)
      • a +- idealní počet lidí? Upřednostním víc než míň ale jako nováček nevím, kolik lidí se hodí na rozlohu mapy =D
        • WhySoSad
          Tak záleží co chceš, pokud chceš hledat gear tak prázdnější servery, pokud interakci, akci tak plný
  • Duke Nukem posílá čtenářům Games malý dáreček, pokud jej chcete získat, poslechněte si náš...

Half-Life? Co to má společnýho jako se střlečkou Killzone? Ste divný.
  • Keyz

Nový update od WH (informace o fyzických odměnách)

https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts/749535

Vypadá to skvěle! Žádné plastové hnusy.
    • michelangelocz
      Rozhodne to vypada na poctivou praci. Navic mi to pripomnelo, ze o neco podobnyho se snazil marketing ke druhym Dark Souls (na jejich FB to najdete). Jenze zbroj i stity vyrobeny v ramci ty kampane vypadaly fakt blbe – autenticita nikde, zohybany a znytovany prefabrikovany plechy, s (pres zevlacky udelany sablony) nasprejovanymi motivy – H N U S.
  • God-of-War

Dark Souls 2 ma prvni hodnoceni.

Hra si odnesla 90%. Jde o nejtezsi RPG ktere kdy bylo vydano. Dale vychvalujou grafiku, rozlehlost, vyladene herni mechanismy a jeste tezsi nepratele. *4*
    • tak u rpg je snad nejdulezitejsi pribeh, nelinearni postup a projekce vlastniho ja do uveritelnyho a propracovanyho univerza ne?
    • Miserius
      Heeej... ja uz chci hrat taky! *10* Takle nas provokovat 3 tydny pred vydanim *1*
      • frag.ment
        To mě teprve čeká jednička. Zátím jsem si prošel jen začátek, abych se podíval o co de a dál na to zatím nějak nebyl čas :-( Takže k dvojce se dostanu asi až tak za 2 roky :-)
      • God-of-War
        Jen si utri tu slinu a pekne si pockej. *1*
    • kennyB
      Tak to zní dobře *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit