Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ceny BAFTA 2013 již znají své vítěze. Hrou roku byl vyhlášen Dishonored. Šampiony dalších kategorií...

No tak kdyz se koukam na ty tabulky s poradim,tak si rikam,ze by mozna meli hodnoceni her povesit na hrebik. LOLu tam bylo dost,ale nejvetsi perlicka Vas ceka az po nascrollovani uplne dolu. Dark Souls v kategorii Best Strategy :D :D :D
    • Ceny BAFTA 2013 již znají své vítěze. Hrou roku byl vyhlášen Dishonored. Šampiony dalších kategorií...

Nejde jen o Dark Souls, ale co tam dělá Diablo III?
    • docela výsměch *5*
  • Divotvurce

V obřím městě hry Watch Dogs budou jezdit auta rychlostí až 290 kilometrů za hodinu.

Doufám, že tím myslí i NPC auta. Aby to nedopadlo jak v jiných hrách, kde jezdí pomalu.
  • Malleth

Bungie unikly informace a koncept arty k chystané hře Destiny.

Vypadá to výborně. Trochu mi to připomíná Nausicaa of The Valley of The Wind on Miyazakiho.
    Doufám že to nebude jen tupá koridorovka. To zassazení si říká o nějakou hodně explorativní hru.
  • Johnny
    Ted sem koukal na stary gameplay zaklínače, a nepřijde mi to jiný než to co mi běží doma v PC
    • Tak máš asi něco s očima.
  • ucho

Interstellar Marines

http://store.steampowered.com/app/236370/?snr=1_4_4__tab-NewReleasesFilteredDLC

musím říct, že hoši jsou vytrvalí...
  • pozeram ze tento mesiac ma vyjst W40k Dark Millennium?
    co je na tom pravdy?
  • Vyšlo, Vyjde

KU*VA nechcete už nááááhodou bejt trošku solidní WEB kterej neprobírá jen PÍ*OVINY a trošku opravit, nebo se soustředit na kategorii: "Vyjde a Vyšlo" ? zrovna včera (2.4.) vyšlo Star Wars: Battlefront III (zrušeno) a polovina z psaného jsou samý kraviny....
    • Vyšlo vyjde

Súhlasím tú sekciu mám rád, len by to chcelo častejšiu aktualizáciu.
      • braveman
        V dnešní době padají předběžná data vydání jednotlivých titulů častěji než česká vláda, tudíž udržovat to zcela aktualizované není nejsnadnější. Minulý měsíc byl novými hrami nabitý, přesto nevěřím, že by v březnovém seznamu byla nějaká blbost. Duben by měl být v tuto chvíli také relativně v pohodě. Až bude čas, mrknu i na ty vzdálenější měsíce...
  • ringmancz

DriveClub PS+ furt nejde

lidi možná dostanou nějakou kompenzaci. to teda nechápu, jak to mohla Sony takhle pohnojit
    http://www.playstationlifestyle.net/2014/10/13/driveclub-dev-considering-compensation-still-no-driveclub-playstation-plus-edition-release-date/
    • ucho
      jako pohnojili to solidně, ale nechápu, za co ta kompenzace...
      osobně jsem uvažoval celkem o koupi, ta tisícovka zní ok, ale odrazují mě dvě věci:
      1) season pass, takže ze mě budou chtít tak jako tak tahat další peníze
      2) AI je celkem agresivní, co jsem viděl na videích, klidně tě vyšoupne ze silnice
  • Miserius

Beyond

Zase, nejsem si jistej jestli to tady uz nebylo, ale tady je v spatny kvalite gameplay Beyond.
    http://www.youtube.com/watch?v=YHiVxNEJYAA
  • genki.sudo

Máte pocit, že jsou nové hry drahé? Počkejte měsíc a nebudou. Aktuální průzkum naznačuje,...

Jj, som minulý rok kupoval Witcher 2 asi 2-3 mesiace po vydaní zhruba za 300 kč z GOG-u.. Mňam.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit