-
Survarium
http://survarium.com/en/news/survarium-access-declared-open
v pátek bude 24h běžet OBT -
-
Diky za info, takto zkusim uz odzacatku to moc realne nevidim. Treba to takove zle az tak nebude no.
-
Tuhle hru jsem nějak nesledoval, ale neřikalo se, že to bude multiplayerovej nástupce Stalkera? Páč teď jsem koukal na nějaký video na YT a vypadá to prostě na vobyčejnou střílečku po vzoru CoD.
-
-
Jo, je to celkem zklamání Ale chci to alespoň vyzkoušet.
Problém že mnohem věrnější nástupce, STALKER Online je vlastně ruský indie projekt a jako takový velice těžko shání finance. Nicméně hraje se velice slušně, a je to ten pravý depresivní survival :)
-
-
-
To bylo smazáno, nebo dán i ten ban?
-
Maroc Telecom, největší poskytoval internetového připojení v Maroku, zablokoval online hraní.
To vás pánbůh trestá, že se nemodlíte. -
Video: Otázky a odpovědi od vývojáře DriveClub včetně záběrů z PS4 verze hry.
Né že by se plánovala jiná verze *1* -
Green Man Gaming
Na Green Man Gaming je akce 25% na hry, stačí zadat do voucheru GMG25-EVFWS-4Z4ZN a je to, je možné že to nepůjde u všech nicméně třeba takové Dishonored koupit s 25% slevou jde. Platí to do pátku. -
Counter Strike
Nezačala teď nějaká open beta na Global Offensive? Jak je jinak možný že bych tu betu dostal, když sice předchozí díly vlastním, ale nahráno mám tak hodinu a půl dohromady. -
-
Mě ted taky přišla . A jediný co zažívám je frustrace :D
Hraju na casual serverech ale mám takovej blbej pocit že tam moc casual hráčů nechodí. -
pche ja mam stovky hodin v source a nic me nedali *16*
-
-
Já mám asi 30 minut v CS:S a CS:GO betu jsem dostal před měsícem.
-
-
mě už několikrát přišel kod na betu, ale odkaz odkazoval na rukej steam a že se tam musim přihlásit, tak sem tomu moc nevěřil... a už přišel několikrát za několik měsíců..
-
-
Mě beta přišla do Steam inventáře a hra se mi objevila v seznamu mých her.
Tomu jsem celkem věřil. *4*
-
-
-
-
-
Star citizen
vyšel Arena Command, bylo by možná vhodné to uvést, alespoň do bleskovek. -
-
A je to super, na pre-alphu stabilné, zábavné, nádherné :D :D
Nelutujem tých pár dní odkladu koli blockerom. -
-
Super já teprve tahám. a nakonec to zpoždění nebylo ani tak hrozné.
-
-
-
Že by se přinejmenším něco alespoň rýslovalo? (do budoucna minimálně)
(Source2)
http://www.guru3d.com/news-story/valve-source-2-has-launched-%28apparently%29.html
(mrkněte na video vevnitř, vše brát samozřejmě s rezervou, ale leccož to naznačuje) ;) -
-
tak oni by mohli třeba začít prodávát hry ns Source 2, až v bundlu s stím jejich Controlerem
-
To víš že jo, HL3 už mají jen čekaj na nákej ten správnej čas... času je dost.
-
-
Určitě na něm po dlouhou dobu pracovali a vše nasvědčuje tomu, že bude nakonec třeba vše importovat do Source2 engine, ale jak říkám, vše brát lehce s nadhledem ;o)
-
-
Mají jednu výhodu, což jinde nemaj. Nepotřebují žádné pojebané PR bla bla kampaně aby se hra dostala do majnštrýmu a kurna vždyt oni ten majnštrým ani nechtěj - vědi že těch pár fanoušků tu hru vyhlíží a jsou čim dál tím netrpělivější a tak proč je ještě chvíly nepodusit.
Rozhodně lepší než tahle svinárna s ostatníma hrama, kdy se prodá spíš kampan a hra už jen díky tomu. Nevěřím tomu že bez masivní mediální masáže by se hry neprodali. ( toje zas na jinou diskuzi no). -
-
Nepotřebují PR masáž, neboť jim jí obstarají fanoušci sami. Čím víc to budou tajit, tím víc se budou lidé těšit a fabulovat. Pak hra (engine) nakonec vyjde a překvapení je na světě. A Valve? Oni přeci nikomu nic neslibovali... Uvidíme na gemescomu, tam by už mohli něco malého vypustit do éteru.
-
-
Akorat si tak rikam, ze ta hra tomu hypu za ty roky (ac ze strany hracu a ne tvurcu) nemuze nikdy dostat. Fanousci si vysnili, ze to bude obrovska pecka. Tuhle pozici Valve moc nezavidim uprimne.
Ale treba prekvapi a ta hra bude opravdu pecka. Casu na to meli dost ostatne.
-
-
-
-
-
-
Otázka pro znalce
Z minulosti si vybavuji jednu starou hru, ale zaboha si nemůžu vzpomenout na název, tak snad někdo poradí. Ale moc indicií nemám :D
- klikací adventura (mám za to, že tam není vidět postava, ale tím si nejsem jistý)
- prostředí bylo tuším složené z digitalizovaných fotek, tedy snaha o reálné prostředí, stejně tak případné postavy, co tam vystupovali
- vybavuji si jakýsi dům, kde se dělalo něco hadicí, možná na nějakém ostrově, možná se tam cestovalo i nějak časem nebo nějak se tam cestovalo, ještě si vybavuji nějakého šamana. bylo to světlé prostředí.
no bude zázrak, jestli z tohodle popisu někdo něco pozná -
-
Tak bude to Lost in Time... (jak jsem si vzpomněl na něco s časem, bylo prakticky vyhráno)
-
-
-
ne, tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=VStJtTCdVNA
-
-
Myslíš Phantasmagoria ne interaktivní film od Sierra...
-
-
Nechcete někdo na Steamu slevový kupon 25 % na Total War: Attila?