Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příští číslo Game Informer přinese třicet stran informací o Infamous Second Son.

Ne, fakt ne. Nebude to 30 stran o Infamous, ale 30 stran o všem možném okolo PS4, např. dualshock 4, killzone a nebo již zmíněný Infamous ;)
  • God-of-War

Casey Hudson (Bioware):Mass Effect 4 je krásné, zábavné, ambiciozní a Mass Effectové.

*8*
  • Veskoslav
  • dworkin

25. června vyjde na všech platformách královská edice hry Kingdom Come, která obsáhne všechna DLC, plakát, soundtrack, dva dokumenty na disku a sošku Terezy.

A backeři ji dostanou zcela zadarmo, jako kompenzaci za slíbené a nedodané odměny na Kickstarteru... že?

• x_ander

Nebreč furt. Pod každou zprávou nebo článkem o KCD píšeš to samé.

• dworkin

A budu psát dál. Tohle nesmí zapadnout a nezapadne.

• risa2000

I zkoušels napsat do Warhorse, aby ti ty věci poslali, nebo to nějak nahradili? Osobně jsem backnul jen digitální edici, takže mi nic nechybí, ale kdybych na tom byl jak ty, asi bych se místo spamování každé zmínky o KCD pokusil domluvit s WH.

• Pan_Klobouk

Zkousels koukat na fora Warhorse? V case od vydani az do ted? ;) Warhorsakum je to jedno, neodpovidaji a kdyz, tak dotcene. Jakoze co ty lidi po nas vlastne chteji?

• risa2000

Nemyslel jsem psát do f´óra, ale přímo do WH na podporu.

• Pan_Klobouk

Reakce na příspěvek:

A tam sedej jiny lidi? ;) Warhorsakum je to jedno, vsem a komplet. Pokud dokazali vzkazat tem, kterym nedodali slibene mece, jen sorry, mece uz nejsou a nebudou, tezko to bude s dalsima odmenama jine. Konecne o tom dworkin pise.

• MP

S prominutím, ale běžte už s pachterem do prdele! *12*
    • Podle mne to ten člověk sám nemyslí vážně *3* Ale řekl bych, že svými výroky vždy pobaví... Pokud snad ještě někoho nervuje, tak to abych před ty jeho výroky dával ještě poznámku /humorné okénko/ *2*
  • montatatana

V tomto roce dorazí na PS3 Star Wars 1313.

Říká kdo? V diskuzi na te FB strance se jeji autori omlouvaji za vyvolani povyku a jen chteli znovupripomenout obrazky :)
    • braveman
      Díky za info. Za chvilku vyjde aktualizovaná bleskovka, že šlo o mylnou informaci.
  • Máte pocit, že jsou nové hry drahé? Počkejte měsíc a nebudou. Aktuální průzkum naznačuje,...

Jo, nema cenu hry kupovat hned. Take vetsinou cekam, pokud to neni hra, kterou extra chci!
  • mozna by bylo dobre napsat, ze na GOG je velika promo sleva, tituly za 5.99 stoji 2.99 a tituly za 9.99 stoji 4.99. :-)
    • ucho
      je zbytečné to sem psát dvakrát:
      http://games.tiscali.cz/oznameni/gog-nabizi-klasicke-hry-za-pusu-a-empire-earth-zdarma-57874
      • ou, pardon, omlouvam se, nevsiml jsem si teto novinky, nicmene to alespon stoji za vyveseni:D
  • PS 4 datum vydání

Ahoj,

kdyby to někdo přehlédl, tak stejně podivným způsobem, jakým bylo ohlášeno datum vydání konzole v ČR na 29. listopadu, tak tato zpráva byla i dementována jako mylná.
    • God-of-War
      Musim Te opravit. Opravdu ro vyjde pred vanocemi. Mam to potvrzene od znameho, co pracuje Bile Mysi, ze to opravdu bude pred koncem roku. Pravidelne odesilaji Sony vsechny objednavky( a je jich prej kurevsky dost) a ty jim to potvrdili, ze to fakt bude. Psal to tu i nejaky diskutujici, ze to ma taky potvrzene.

Sorry za pripadne chyby. Datluju za chodu nemam cas to kontrolovat.
      • Čímž jsi mě neopravil, protože já neříkám, že PS4 nevyjde letos, ale jen to, že původní zpráva mluvící o 29.listopadu byla označena za mylnou. :-)
        • God-of-War
          To je vlastně fakt.. sorry *1*
      • Ronox
        Ano pokud stihnou výrobu, kdy naplní požadované kvóty pro ostatní země, tak ano stihne se to, ale zatím to není 100%, protože čísla o výrobě jsou stále jen odhadem. Začátkem listopadu by to, ale mělo být potvrzeno pro všechny země, kdo a kdy ji dostane.
      • Kdo ti to potvrdil?
    • Miserius
      Řekli že to neni oficiální, ne že to je mylný
      • Nesouhlasím:

"SONY CZ / SK Omlouvám se, jednalo se o chybnou informaci. Za vzniklý omyl se omlouvám."
        • Miserius
          Aha, tak to už jsem nečetl... Mě je to celkem jedno, počkám tak půl roku, snad to pak bude levnější a snad se vyhnu tý vyrce konzolí co kazdej pulo rok umíraj...
  • Inquisitor

EU IV

Kód na 50% slevu na dlc Common Sense, kdo by měl zájem. Teď jsem to kupoval a vychází to na 211 Kč. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153323746683697

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit