Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cheaty v GTA V se vrací v podobě rychlého namačkání jednotlivých tlačítek. Super! V GTA IV jsem sice cheaty nepoužíval, ale prý se muselo najet do mobilu a tam to teprve naklikat. http://go.ign.com/165d7pX
    • Miserius
      J, vytocil jsi vzdy jakoby neajky telefonni cislo v GTA 4
      • Si tam budu házet neustále cheat na sníh. A taky jsem zvědavej na "Explosive Melee Attacks". :D
        • Miserius
          Já taky sníh *1* Jen doufám že to fakt zítra dorazí, ČP moc nevěřim
          • Taky doufám, že se mi zítra z Alzy (ano, tam nakupuji hry) ozvou, abych si ji mohl konečně vyzvednout a skočit si ještě hned vedle na kebab.
            • Miserius
              V Alze mi napsali ze nezarucujou ze to bude na pobocce hned v den vydani, tak jsem radsi šíhnul po jinym obchodě. Já to ale chtěl na jednu z jejich poboček kam to musí odvést...
  • Warhammer

Ahoj, vím, že to sem nepatří, ale potřebuji pomoct. Jaký je nejlepší díl z Warhammeru 40.k jedničky? Mám na steamu všechny díly a nevím jaký si vybrat *9*
    • p.s.
      ale pokud te zajima kampan tak nekdo rika že dark crusade melo lepší
      • Pokud te zajima jen SP kampan, tak nejlepsi byla v puvodni hre a navazjue na ni myslim dow2 retribution. Pak je k tomu samostatne jeste winter assault, ktery je z pohledu imperial guard a ma samostatny pribeh.
    • to myslíš dawn of war? nejlepší je soulstorm, proste čím pozdejší, tím mas víc frakcí a jednotek
  • Ferdis2

Revolution

článok o nerealizovanom 3PS/RPG Revolution od Cauldronu i s pekným videom:
    http://www.sector.sk/preview/29921/cauldron-a-jedna-herna-revolution.htm
  • EA se chvástá, že jejich Battlefield 3 bude nejlepší hrou tohoto roku. Na to, že máme teprve...

Ked porovnam BC2 a CoDcka minuly rok tak ani sa im necudujem...
  • Kravicka

Neoficiálně: Microsoft pracuje na systému "Kariéry" pro Xbox One. Odměnou za splněné úkoly budou zkušenostní body, prestižní ranky a bedny s doplňky pro vašeho avatara.

Lootboxy pro xbox system ?
    • Presne tohle jsem na konzoli potreboval, da to hrani uplne jiny rozmer.
  • Není to hra, ale člověku, co streamuje, by se to teoreticky mohlo někdy hodit.

FaceRig Classic
    BMMCM-3X8MB-044B3

Jinak je to v posledním Humble Bundle za nula nic...
  • steam

Medieval II: Total War Collection, Viking: Battle for Asgard, & Shogun: Total War Collection

EB9DY-P0PWL-RZF76
    • Lukass
      Diky
  • Záběry ze zrušeného(?) SW First Assault

http://www.zing.cz/novinky/16020/gameplay-zabery-ze-star-wars-first-assault
  • Microsoft koupil studio Double Fine Productions, tvůrce Psychonauts 2.

Tak to na Linuxovou verzi můžu asi zapomenout co?

• SalemCZ

Tak otázka je jak velkou budou mít svobodu a před pár lety si lidi říkali že můžou zapomenout i na Steama. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit