-
Sony: „Hraní na PS3 je jen třešničkou na dortu této platformy a proto by se ji nemělo říkat...
Tak jako multimedialni platforma by se mi Sony PS3 vazne nevyplatila. V konecnem dusledku by se mi neskutecne prodrazila. PS3 je z konzoli nejvetsi zrout energie.
Spotreba ~183W (BR 194W) pri prehravani videa - to je hodne drsne oproti 8-15W u AV zarizeni, ~152W u prumerneho PC a ~139W u XBOX360.
PS3 v XMB spotrebuje 160W, coz je zase vice nez jine systemy.
Wii je na tom nejlepe - nedostane se pres 18W, ale zase nema takovy vykon. -
Legend of Grimrock video
Beta trailer na skvěle vypadající dungeon Legend of Grimrock. Přes 3 minuty záběrů z hraní.
http://www.youtube.com/watch?v=Ep97ba_uWXM&feature=feedu -
Na příští rok se chystá remasterovaná verze Dead or Alive 5 pro Xbox One a PS4.
Uff, uz som zacinal mat strach, ze dalsi rok uz nebudu remastery a este by nedajboze vysli nejake nove hry... -
Zvěsti praví, že připravovaný filmový reboot Mortal Kombat, bude o zaměstnanci supermarketu,...
Hmmm Kano z Albertu...to bude ale bijak :D -
Právě vyšlo X4: Foundations. Co jsem zatím tak různě koukal na názory po netu, tak to zatím vypadá na klasický zbědovaný Egosoftí launch.
-
Připravovaný Gothic 1 remake.
-
-
přehlédl jsem to v záplavě aktuálních zpráv, nebo se o tom na games zase nepíše?
-
Vypadá to náramně. Jenom doufám, že ponechají původní mechaniky a nedojde k tzv. zpřístupnění dnešním hráčům. Když to dobře dopadne, můžou se vrhnout na dvojku a to teprve bude.:)
-
-
Moc bych nedoufal, stačí si přečíst co tam píšou:
"In 2019 the series became part of THQ Nordic and being fans of the original games we began thinking and experimenting with what could be done. While exploring we realized Gothic is still iconic but simply remaking it wouldn‘t work.Therefore we tried a new approach: re-imagining the whole thing."
-
-
Tak to nezní dobře. Ale to je právě to co dělá Gothic čím je. Pokud z toho zůstane jenom zasazení a název, tak to ať si strčí tam, kam slunce nesvítí.
-
-
Nebo si prostě zahrajte tu ukázku na Steamu 😀
Výtky mám, ale jinak veskrze pozitivní dojmy a pokud opravdu při vývoji plné hry dají na feedback fanoušků, mohlo by to dobře dopadnout. Rozhodně je třeba se oprostit od myšlenky, že to bude Gothic 1:1 v nové grafice.
-
-
Já to nespustim.:) Ale datum vydání tam mají 21, takže času mají dost. Nemusí to být 1:1 já se jenom bojim toho dnešního zjednodušování. Protože ten pozvolný vývoj postavy z nýmanda na geroje je na tom to nejlepší.
-
-
-
-
-
-
Bleskovky
Když už je řeč o zajímavých Bundlech, tak Bundle Star se opět vyšvihl a vytvořil vcelku zajímavý soubor 6 her za 3,59 €. Pro milovníky tahových strategií je tady Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut a pro blázny pak Goat Simulator či I am bread.
https://www.bundlestars.com/en/bundle/indie-legends-6-bundle
Blizzard nezklamal a vypustil další skvělé video ze světa Overwatch. Tentokrát se podíváme na osud jedné čínské vědkyně.
https://www.youtube.com/watch?v=8tjcm_kI0n0
A poslední Bleskovkou pro dnešní den je samozřejmě podrobný popis nového hrdiny do Heroes of the Storm. Pána rozkladu Kel’Thuzada
https://www.youtube.com/watch?v=Uv35ukl8c-w -
-
Nemáš prosím informace o Tennis World Tour, které tam má taky být?
-
-
Ahoj,
každý rok jezdím na Gamescom, letos sice nejsem, ale poprosil jsem kamarády, ať se poptají ohledně té hry.
Co já osobně vím, tak 30 hratelných postav, rok 2018 a dělají na tom lidí, co měli zkušenosti se Top Spinem. -
-
Díky, budu ti vděčný za každou konkrétní informaci. Při oznámení psali, že budou na Gamescomu a furt nikde žádná zmínka, nechápu to.
-
-
Tak letos je myslím až do 26., takže mají ještě docela dost času a pokud nemají vlastní stánek, tak je to pak problém.
-
-
-
-
otázka č.1: ty sa doma a v práci tak pekelne nudíš, alebo máš len toľko času, aby si ťahal toľko info, ktoré sem dávaš? nič v zlom, ale valíš to ako lavína :)
otázka č.2: koľko mrkiev ti platia na deň? alebo je to od správy? :D :D
a na záver pochvala za skvelú a záslužnú prácu. -
-
1. Tak "nudím". V práci má polovina firmy svoje kuřpauzy, kdy chodí čadit ven i na více než 15 minut. Takže si dělám taky pauzy. A doma? Ono záleží, dneska "musím" napsat článek na Edna, protože to už hezkých pár dnů odkládám, takže jsem byl u pc, tak proč nehodit zajímavosti, o kterých vím, že se tady objeví nejdřív zítra.
2. No zatím jsme se nedomluvili, ale chtěl bych tak tři kostky másla/za celý den příspěvků *1*
Děkuji, přesto to beru jako doplnění bleskaře než něco extra:)
-
-
-
MAFIA 2 v Československu 1967
Moje práce, tento mód nikdy nevyjde, tak alespoň obrázky a video. Schválně, kdo uhádne, kterou budovou jsem se inspiroval, když jsem modeloval model budovy ukázané ve videu.
https://imgur.com/AcQ0N3x
https://youtu.be/_15bWkTHnuE?t=1m23s
-
-
Fakt moc pekna prace!
Jediny co mi vrta hlavou je jestli Skodovka nema trochu mensi predni svetla nez by mela mit?
-
-
Je to možné.
-
-
A nebo se ti to zdá, kvůli tomu, že se jedná o starší verzi Embéčka, kde byl předek auta trochu jiný než u těch pozdějších.
-
-
-
Hezké no, proč zrovna 1967 ? , škoda že to nikdy nevýjde a taky docela škoda že to je v enginu Mafia 2 tam ta destrukce nebyla nic moc.
-
-
Mám pocit, že v roce 1967 všechna vyobrazená auta již existovala a šedesátá léta mám rád. Destrukce není tak důležitá jako jízdní model a ten je v Mafii 2 zábavný.
-
-
Mafia 1 je stále o pár tříd výše. Nicméně je to jedno když nedojde beztak k realizaci. Chvílema ale mi ta grafika přišla horší než z Mafia1 než jsem se zaměřil na postavu a hle byl to VIto🙂
-
-
Tak to jsi slepý.
-
-
Spíše jde o ten model , navíc to bylo jen než vystoupil z auta.
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak to jsi asi slepý. Ten model má 40 000 polygonů, průměrné auto v Mafii 2 má jen 6000.
-
-
-
-
-
-
-
Moc pěkný, dotáhnout to byla by to pecka.
-
Jestli si to dělal ty tak dobrý, si k tomu hoď paypal a třeba to pak i doděláš :D
-
-
Pochybuju. Mé jméno, které používám mimo Games.cz je T3mas1, můj PayPal je veřejný u mého profilu na GTA5-mods.com. Za celé ty roku dělání módů jsem dostal jen jediný donate o hodnotě 10 dolarů, to mě sice hodně potěšilo, ale od té doby jsem nic nevydělal, spíš naopak jsem poslal zase já jinému moderovi donate, abych ho podpořil. O donate bych mohl teoreticky prosit už teď třeba za konverty aut, co jsem už vydal (program ke konvertování stojí měsíčně peníze - kvůli tomu asi přestanu hlavně dělat konverty do Mafia 2), nebo jiné mé módy (Motorfield), ale vím, že mi stejně nikdo nedonatne. Modely aut modelovali nadšenci, nebo lidi, co se tím živí. Já jsem po nich pátral a potom je konvertoval, což nebylo vůbec jednoduché, protože konvert do Mafie 2 je omezenější než třeba do GTA. Konkrétně Embéčko je možné zakoupit na internetu za asi 100 dolarů. Kvůli tomu, že model má svou prodejní hodnotu, nemůžu jej v žádné formě volně šířit. Není to špatný model, ale hodně, opravdu hodně jsem věcí jsem na něm musel dodělávat. Domodelovat podvozek, kufr, vyplnit škvíry v karoserii, vyřešit bugy a zajistit, aby vše dobře vypadalo i ve hře a i vlastně fungovalo. Podobně to bylo s tzv. Škodou Octavií (kterou lze na rozdíl od Embéčka stáhnout). Model Octavie je ze hry My Summer Car. Model Tatry je zase od nadšence, který jej volně sdílel s komunitou hráčů už před lety pro hru GTA Vice City, auto překonvertoval do Mafie 2 původně agens, ale bohužel to moc neřešil a nedostatky modelu ignoroval, u modelu chyběly vnitřní strany oken, byly špatně nanesené textury apod. S agensem jsem se domluvil, že jeho konvert opravím a vylepším a výsledek je možné vidět na obrázku. Novou aktualizovanou verzi Tatry je také možné stáhnout. Co se týče modelu budovy vyobrazené ve videu, tak to je model, který jsem modeloval já od nuly, kdy jsem si dělal i textury. Způsob vložení objektu do scény hry jsem popsal ve svém příspěvku na MafiaScene.
-
-
No zdá se že nemáš dostatek sebevědomí nebo neznáš hodnotu vlastní ( no dobře upravené práce)? nicméně by se snad šlo s původním autorem nějak domluvit když on ten model zdá se neudělal úplně nejlépe.
Možná to chce více si věřit a pak taky k něčemu dojde ? nevím... minimálně vidět že ze strany pár uživatelů games by jistý zájem byl. ( podle mě nejen jich)
-
-
-
-
Dishonored: The Brigmore Witches
Zdarec, nevyměnil by tu někdo kód na DLC Dishonored: The Knife Of Dunwall za kód na DLC Brigmore Witches, omylem sem koupil Knife of Dunwall již dříve na steamu, ale zapomněl jsem na to, a dnes mi přišlo kompilace prvních 2 DLC od JRC :-D -
-
Myšleno, že já předám kód na The Knife of Dunwall za Brigmore Witches :-D
-