-
Shogun 2: Total War přejmenováno na Total War: Shogun 2.
Nevím, co zjistili marketingoví analytici, když se na změně domlouvali, ale pro mě osobně tedy změna k horšímu. Asi síla zvyku. -
Homefront 2 má být tou nejlepší hrou od Crytek. Jestli tvůrci nekecají se dozvíme až za dva...
Já bych řekl, že kecaj. *5* -
-
Po tom co predvedli s Crysis 2 jim to vazne neverim.
-
-
Homefront 2 má být tou nejlepší hrou od Crytek. Jestli tvůrci nekecají se dozvíme až za dva...
Jo, asi tak, maji porad velkohuba prohlaseni, jak nam vypadnou bulvy, jaka to bude mega bomba a hra, ktera temer nema konkurenci *3*
-
-
Uvidíme, co z nich vyleze.
-
-
Lucasfilm zařízl fanouškovství remaster Star Wars: Knights of the Old Republic
tak hold Disney asi musí jít na ruku EA, za doby Lucase by se to nestalo, Lucas si vážil fanoušků.
je to tenhle remaster https://games.tiscali.cz/knights-of-the-old-republic-apeiron-17747
-
-
Pochopitelné, nicméně pokud by to vylo zadarmo tak nevim proč by to mělo vadit
Je mi ale jasný že EA nechce aby jim nějaky neznamy fanouškovský "studio" ukázalo jak se to má dělat :D
-
na jednej strane chápem, že fanúšikovia sa snažia niečo také stvoriť na vlastnú päsť. na strane druhej... aj autor má právo si svoje dielo chrániť. už keď robia blbý fanpreklad hry, tak sa snažia komunikovať so štúdiom/vydavaeľom. holt, autorské práva sú autorské práva. sám som v zamestnaní často na strane "poškodeného" a teda celkom chápem tieto kroky so strany majiteľov značiek. akokoľvek banálne a hlúpe sa to zdá.
-
-
Mohli by to nechat je dokončit, mohli, protože takhle nikdo/nikdy nic nebude moci udělat. Protože EA to vždy zakáže tfujf. Jinde jsou rádi že někdo snaží dělat něco s jejich hrami pro fanoušky.
-
-
to už je druhá vec. súhlasím, že vždy sa dá nejak rozumne dohodnúť, ak je snaha na oboch stranách. ak sami nič s hrou neplánujú, tak takýto záujem fanúšikov by im mohol prísť vhod. ako vždy je tu ale:
1. nevidím do vnútorného nastavenia a plánov firmy, 2. netuším či a aká komunikácia prebehla medzi fanúšikmi a firmou, 3. neviem, aké sú podmienky pri autorských právach v konkrétnom prípade (môže kľudne byť, že ich nesmú poskytnúť tretím stranám. podmienka v kúpnej zmluve)
v skratke, figu o tom viem. rozhodnutie sa mi tiež nepáči, jedna z naj vecí na PC hraní je práve možnosť modov, ale chápem, že sú firmy, ktoré sa s touto myšlienkou nestotožňujú. je to škoda.
-
-
Přitom si sami kazí vlastní reputaci... vlastní ihnorancí 😐
Oni by se asi nijak jinak s EA/Lucasarts nedohodli ( spíše s EA potažmo DISNEY už zbývá jen aby DISNEY začalo naplno fušovat do her a bude vymalováno)
-
-
to to ti rozporovať nebudem, vidím to nápodobne. o to viac, že sa jedná o veľké firmy, ktoré by nemali mať problém spolupracovať s komunitou a dozorovať ju. ale možno práve to je dôvod, prečo to nerobia. veľký moloch, v rámci ktorého sa ľahko stierajú detaily.
každopádne k meritu veci: plne chápem, prečo takéto "fan" projekty zariezajú, no vôbec sa s tým nestotožňujem.
k disneymu - do hier vstúpia. majú pod sebou obrovské značky, neuveriteľné množstvo kapitálu, je to len otázka času. nemusí to byť hneď zlé. je to otázka prístupu a reťaze vývojár<->manažér<->akcionár.
-
Disney by muselo koupit nějaký studio, hry jsou jediný území kde zklamali. Her se teď bojí.
-
-
-
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak naopak mi přijde že chtěj zas dělat ty hry, koupili Campo Santo, dělaj sice ten Artefact, ale spíš jsem slyšel že by je koupil Microsoft, což by asi Valve moc nepomohlo.
-
-
Reakce na příspěvek:
DISNEY = Možnost nějakej her ale na Halflife, Left4dead a jiné bych hned zapoměl... spíše něco vlastního těžko říct jak/co...
Micro$oft = Konec, ty hry co by dělali by stáli úplně za pytel, bez nápadu a nikdo by je nekupoval + by integrovali tu obludnost do Steamu ? takhle mají ještě svou důstojnost ale mrkvostem by oni definitivně přišly.
-
-
Reakce na příspěvek:
Možná by díky Disneymu zvnikl už nějaký ten film na kterým už před pár lety měl dělal JJ
-
-
-
-
-
-
-
-
1) holt
2) stalo by se to i za Lucase
3) s tímhle EA nemusí mít nic společnýho, Disney si je schopný si právně ohlídat svou značku samo
4) tvůrci si mohli zjistit, jestli by jim podobná záležitost prošla ještě předtím, než s vývojem vůbec začli
-
Nikdy, absolutně nikdy mi nebude líto trdel, co si myslí, že můžou používat cizí značku ve svých remasterech, fanouškovských hrách apod. a pak budou na twitteru ještě brečet, že zlá společnost jim to zakázala.
Ta značka jim neatří, nikdy nepatřila a nikdy nebude. Tak nechápu, proč někdo ztrácí čas s děláním něčeho takového, místo aby si udělal vlastní hru s vlastním světem, kterou jim nikdo nezakáže děat. Pokud by to nebyla s*ačka, tak by na tom pak i něco vydělali.
-
patrně jím tak ušetřili spoustu času. stejně by to nedotáhli do konce. to, že udělají prostředí v jiném enginu, ještě neznamená, že na tom dokážou vystavět stejnou hru.
-
Nenažranci fuj🤮
-
Hele to se dalo čekat, divím se že to nezaříznuli dřív, Lucas by mu to zaříznul stopro taky a o tom jak si váží fanoušků by ti Sean Astin (herec co hrál Sama Křepelku) řekl docela nepěkné věci. Já nikdy nepochopím proč lidi začnou dělat na projektu slavné značky bez licence aniž by se byť zeptali vlastníka a zahodí několik let práce. Kdyby se pustil do vlastního projektu, nebo to aspoň hodně změnil (název hry assety atd.) tak by teďka nesplakal nad výdělkem. To samé nedávno remake Metroida 2, naprostá nepoučitelnost, připomíná mi to definici šílenství z jedné nejmenované hry od ubisoftu kterou nemám rád.
-
-
Tomb Raider - nový PR materiál
Crystal Dynamics právě vypustil nový deník, tentokrát na téma zvuků a hudebního podkresu. Přímo na YouTube je alibisticky nastavena věková hranice, nicméně video lze nezávisle na věku diváka bez potíží shlédnout přímo na oficiálním TR fóru.
http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=131086&page=2 -
Co nás čeká a nemine v zítřejší (14.3.2012) aktualizaci PS Store?
Bylo by dobre vzdycky psat, ze jde o AMERICKOU aktualizaci :)
Evropska je pokazde trosku jina (nekdy podstatne). -
-
http://blog.eu.playstation.com/2012/03/07/heads-up-game-store-update-7th-march-2012/
-
-
Co nás čeká a nemine v zítřejší (14.3.2012) aktualizaci PS Store?
Ten je z minuleho tydne. Na blogu se prave objevuje v den aktualizace - ve stredu. Americke PSN se aktualizuje v utery. -
-
Z minuleho tydne...ale je skoro stejnej s dnesnim usa updatem ne?
-
-
-
-
Volition (Saints Row): Limity současné generace konzolí rozvijí naši kreativitu.
Heh, tak teda poprosím Voliton aby spravili niečo ako Saints Row na Nintendo NES. Podľa tohoto ich výroku by to mala byť teda najkreatívnejšia hra histórie -
-
To by pak asi vzniklo neco jako Retro City Rampage :)
-
-
Volition (Saints Row): Limity současné generace konzolí rozvijí naši kreativitu.
Nice : Len tú kreativitu tam akosi extra nevidím. Aj teraz keď kukám gameplay z SR3, tak teda môžem tam skočiť civilovi na hrb, po knockoute prostitútky si víťazne ľahnúť na chodník, prípadne si s prostitútkou zatancovať na ulici, alebo za ničenie mesta tankom dostávať cash. Fakt mega kreativita *1* Kam sa hrabe nejaký Portal, Shadow of the Colossus, či Machinarium *1*
Kreativita sa dá uplatniť na akejkoľvek platforme, len práve ona bude tým hardvérom limitovaná. Na PS1 by fyzika ako v Half-Life 2 bežala asi ťažko, takže kreatívne nápady spojené s fyzikou by nešli. A tak je to vždy. Maliar môže prejaviť svoju kreativitu na A4 formáte, ale na A0 formáte môže ísť ďalej do detailov, namalovať toho viac, lepšie, prepracovanejšie, pompéznejšie. Ktovie aký nový revolučný gameplay založený na prvkoch ktoré napr. PS3/X360 nezvládnu by dokázali vývojové štúdiá vytvoriť ak by nemali k dispozícii len ten pomyselný výkres formátu A4. *4*
-
-
sry za double post
-
-
Fergus Urquhart a Ray Muzyka DICE 2013
O budoucnosti RPG... Někoho to asi nepotěší: http://www.youtube.com/watch?v=n330vRSLZuk -
-
mám kickstarter, jsem v pohodě. Zatím. A budu úplně v klidu, až se potvrdí, že Fargo není břídil ^_^
-
-
Výběr mých nejoblíbenějších komentářů (ten poslední je nejchytřejší...):
"RIP Bioware/Obisdian"
"Cunts!"
"Ray you are the son of Satan, all that talk of new business models, social gaming, monetization, gamer behavior patterns, I guess EA really did a number of your soul huh."
"In reality they just showed up, to contest each other on who had the ugliest shirt!" -
-
jo, strašný shitstorm. Jako když Fargo promluvil o "social feature" pro Wasteland 2
-
-
-
Po takových ohavnostech jako ME3 a DA2 nebo SWtOR, tak silně pochybuju, že kdokoliv se zdravým úsudkem bude stále mít jakejkoliv zájem o RPG z Ameriky.
-
-
Dvě hry z tebou jmenovaných jsou kanadské... A zájem nepochybně bude, čísla hovoří jasně. Ale nepochybně bude kvůli stále většímu důrazu na online prvky oheň na střeše...
-
-
Promiň, měl jsem na mysli prostě z toho regionu. No jo, ach ta čísla. Ta jsou skličující. Já bych řekl, že oheň na střeše bude kvůli tomu, že některé společnosti jaksi snižují kvalitu her. Prostě ve všech směrech. Když už jsem jmenoval, tak stačí shlédnout posun DA2 oproti DA:O a je to jasné.
-
-
Kvalita tebou jmenovaných her je velmi subjektivní záležitost. Co je však objektivní, jsou očekávané reakce určité skupiny hráčské komunity na stále významnější roli online prvků v RPG žánru (a her obecně).
-
-
-
-
-
Je tady nekdo komu prisla grafika Assasins Creed Odysey nic moc, ja obcas moc nepobiram co vidim.
-
-
Nic moc? :-D Já teda nemám žádné dělo (gtx 970 a i5), ale i tak to byla krása...
-
-
Jenže on to hraje na PS4, ACO jsem ještě nehrál, ale Origins vypadali nádherně a to mám obdobnou sestavu, možná lepší CPU ale jenom z označení i5 to nepoznám. Mám i7 4790K a doteď nemám důvod měnit, uvažoval jsem o lepší grafice, ale nechce se mi dávat 10 k kvůli stabilnějšímu frameratu, 970 je pořád dobrá karta pokud člověk hraje na 1080p.
-
-
Origins sem hral na pc jeste nez me kleklo a pak i na konzoli, tam v podstate nebyl rozdil trosku ostrejsi textury a pochopitelne lepsi stiny. . Pocitam ze v Odysey to nebude moc jiny, ted uz sem se dostal dal a je to lepsi, ale lokace Fokida se me moc nelibila.
-
-
-
Je to to samé jako Origins ne takže je pořádně propracovaná aspon na pc 😉 Na HDR televizi, ještě lepší i když HDR ve hře se mi spustit nedařilo.
-
-
The Order Gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=0lkcOghYFHM -
-
Ne že bych měl PS4, ale snad to se takhle sekat nebude i ve finální verzi *8*
-
Já První
Hlavní postava vypadá jako Lemmy :) -
Az na ty trhane animace defakto to samy co jsme uz videli, akorat krom hudby uz je konecne slyset i zvuk ze hry... ono taky je treba si polozit otazku... koridorovost nojo ale otevrene "areny" a jine svety patri nekam trochu inam...
Koridor sam o sobe spatny neni ( staci kdyz vas nenuti jit jednou nalajnovanou cestou plnou "ddechberoucich skriptu" a skriptu obecne... jo to je tezke) ale tak co druhej dil (jestli bude)
uz bude zase o necem jinym, prece 2x do stejne reky spadnout nejde nebo ano? -
-
CoD do "stejné řeky" padá už kolik let, tak sám vidíš, že to jde :-)
-
-
V tom pripade herni scena by byla az moc zdegenerovana cod je proste vyjimka tem to bude vychazet porad... jenze nove hry by takhle rychle zapadnout nemeli.
-
-
Cist tve komentare, to je fakt zazitek. *1*
-
Taky patříš ,,inam,,
-
-
je na tom aj nieco pozitivne - pri tejto chorobnej snahe o filmovost sa jej skor ci neskor prejedia i masy.
-
Tak krasne vypadajici hra a pritom to opravdu vypada jako prevlecenej COD. Neni to skoda?
-
Tomu říkam ukázkovej koridor, to by se i COD mohlo učit :-D
-
-
Navíc to má podle pohledu velice malé FOV.
To dává tomu koridoru hloubku *3* -
-
Vsak vyssie FOV by to pri 1080 neutiahlo :)
-
-
Taky jsem si rikal, ze slovo linearni strilecka dosahla naprosto novyho rozmeru, blahova nadeje je, ze je to treba jenom kousek hry...
-
-
-
HB Monthly
Humble Bundle představuje nový koncept měsíčního předplatného. Prostě za zhruba 300,- dostanete měsíčně ranec her. Je tam zmínka, že by tam neměly být hry z předchozích bundlů. Co na to říkáte ? Ne všechny bundly jsou zajímavé, ale i tak jsou 3/4 mých her na steamu právě z HB balíků.
Vidím to tak, že touhle cestou by se ke mně mohly dostat zajímavé indie hry. Více na:
https://www.humblebundle.com/monthly -
-
To jako ted zaplatim 12€ a nevim dopredu, jake hry dostanu? Skvelej napad *1*
-
-
klasický předplatný
-
-
Dodal bych, že pokud to stihnete do 6., tak dostane Legend of Grimrock 2 jako bonus.
Jinak nevím, uvidí se podle toho jaký hry tam budou. Mě kdysi HB navnadil Origin bundlem, kde byl Crysis 2, Dead Space 1, 3 a spousta dalších, pak Indie bundly s Guacamelee, Bastion, Fez, FTL, Mark of the Ninja... ale pak? Něco málo jsem si sem tam vzal, ale už víc jak rok mě nic nezaujalo, a pak se začaly i některý hry opakovat. Knihovna by se akorát plnila hrama, který stejně nakonec ani nezapnu.
Když už, tak spíš nakupuju v tom jejich Storu. Někdy tam mívaj dobrý nabídky jako třeba teď naposled hry od Telltale. S 85% slevou jsem neododolal nevzít si Tales from the Borderlands, Game of Thrones a The Wolf Among Us.
-