Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Czech_NoOb
    Oblíbený song prasátka Pepiny.

https://www.youtube.com/watch?t=16&v=XxY63ZKtyn4
    • Miluju to video!
  • Black_Hand
    no... tak torment uz by ted mohl byt ve skoro nejlepsi mozne sestave: http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera/posts/434472 . chris avellone za $3.5M... coz by nemel byt problem.
    • Jak je vidno, tak Kickstarter projekty nejvíc rýžují na nostalgii hráčů - nejvíc dostávají samé předělávky a pokračování starých vykopávek, protože tenkrát hráčům bylo 10-15 let, většina her byla "božích" a ve vzpomínkách je to ještě "božejší". Jsem zvědavej na hodnocení nějaké velkého projektu z kickstartetru (třeba Wastelad 2) a to hlavně od někoho, kdo není ovlivněn touto nostalgickou vlnou.
      • Jsem zvědavej na hodnocení nějaké velkého projektu z kickstartetru (třeba Wastelad 2) a to hlavně od někoho, kdo není ovlivněn touto nostalgickou vlnou.
        ..dost mozne,ze tych ktorych spominas, sa ani nedostanu zo zaciatku, pretoze tam nebudu sipky kde ma hrac ist + vyskakovacie akcne tlacitka, ktore treba stlacat *4*
  • Shigeru Miyamoto: WiiU je natolik odlišené, že bude nějakou dobu trvat, než lidé pochopí jeho opravdovou...

No tak to jen doufejme , že Nintendu nevyschnou penízky na dotace a pobídky pro tvůrce , kteří by přinesli konečně opravdu zajímavý obsah ....
  • Project Sonic 2017 přinese novou postavu.

Ja myslim ze nova postava je presne co Sonic potrebuje! To a mozna nejakou dobrou hru...
    • Tilwaen
      Místo toho pravděpodobně dostane hraný-CGI film.
  • První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.

Kdyby se ještě věnovali i tomu aby člověk mohl zapojit klávesnici s myší. Vím že jsou externí věcičky díky kterých to lze, ale ty mají dost prodlevu a nefungují na všem.
    • PS3 to umí (bez nějakých prapodivností), vývojáři nedbají.
      • Metal Gear Rising Revengeance dohrajete přibližně za pět a půl hodiny.

Ohledně PS3 - přemýšlím o koupi a chtěl bych se zeptat zda je online hraní zdarma, protože na xboxu se za něj platí že?
        • To je výborná otázka, na kterou se ptá tak málo lidí. Ale jo, je to jak píše P. King.
        • Ano PS Store a Multiplayer je zdarma narozdíl od Gold verze Xbox360
          • Twisted Metal a Twisted Metal: Black míří na (americké) PSN.

Díky moc za odpověď
          • michelangelo
            'Xbox live' mam jen na Windows Phonu a pote, co jsem zjistil, ze za kazdou kravinu typu znema IDtagu, psani zprav pratelum atd., se musi platit, mi slouzi uz jen jako slozka ve ktery jsou hry. Pojem 'user friendly' mikrosoftu asi nic nerika.
  • victor

28. března dojde k vypnutí online služeb pro hru Gran Turismo 6.

Sakra .... asi si ji ještě párkrát zapnu , aby se mi dotáhnul obsah co jsem doposud neměl a pomalu si budeme zvykat , že jediné živé GT už bude ten pure online sport :/
  • Ubisoft: Pokud vám padá Assassin's Creed Unity z hlavního menu, odstraňte si všechny herní kontakty.

Asasína jsem si předbojednal ve sběratelské edici, ale zatím jsem to ani nerozbalil. Počkám si, až to ti lemplové nějak opraví. Ach jo, kam to ten herní průmysl spěje??? *16*
    • Prodej to.
      • Vždyť mu to nikdo nekoupí.
  • rancor1223
    Jak tu někdo sháněl Arma 2 Combined Operations tak je na Steamu ve Flash sales s 50% slevou. Osobně jsem čekal větší slevu, ale lepší než nic, že? Na DayZ bych Armu ale už nekupoval, nejpozději v lednu vyjde alfa DayZ SA.
    • Díky za upozornění, počkám si tady na Standalone DayZ. *3*
      • rancor1223
        Je vtipné sledovat jak najednou přestal růst počet nových hráčů v DayZ (na dayzmod.com je počítadlo). Od oznámení SA se nezvýšilo snad ani o 50k nových hráčů. Předtím to bylo skoro 50k týdně. *1*
        Původně měl SA vyjít do konce roku, ale Rocket se k datu vydání nechce vyjadřovat, takže se předpokládá, že to odloží na leden. Pravděpodobně by se to do konce roku nestihlo pouze kvůli uveřejnění na Steamu, které asi pár dní trvá.
  • ucho

steam

steam překvapil, to jsem hodně dlouho neviděl :)
    • Já mám pořád 503, tak žádný spoilery :P
      • ucho
        no to jsem tím myslel :D
        • Aha *15* . Minule to bylo snad stejné. Každopádně první den nešla stáhnout žádná hra, aspoň ne z těch serverů, které jsem zkoušel.
          • ucho
            beztak žádnej summer sale není a strhalo to vydání Toki Tori 2 :)
            • karty budou i za hlasovani *5*
            • ringmancz
              už sem viděl že tam je. navíc udělali i karty za nakupování. asi budou rekordní tržby letos
    • On to někdo vidí, co se tam děje? :D Já mám furt Half Life za pakatel a občas mi to ještě narve Alice...
    • Myslis tim, ze jejich servery jsou? jako kazdy rok? opet pretizene?
  • ringmancz

Neoficiálně: Od 21. dubna 17:00 do 5:00 následujícího dne proběhne plánovaná údržba PSN. Očekávejte omezený provoz služby.

je to oficiálně a bude to od 18:50 od 0:50 našeho času
    • braveman
      Díky za informaci, upravím.
    • Miserius
      A pokud byl člověk nedávno připojenej tak se nic nestane, bude normálně moct hrát multiplayer...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit