-
Nějak jsem to tu nenašel, tak se kdyžtak omlouvám, jestli už to někdo psal.. na Originu je Dead Space 1 zadarmo. -
-
děkuji ti, dobrá vílo, zrovna mám chuť se večer bát.. akorát s rychlostí mého připojení si zahraju až zítra, sakra *16*
-
-
Treyarch: „Frosbite 2.0 je ohromující, ale náš engine po updatování zvládne to samé.“
Su to dementi presne ako ich hra. -
starsie Warhammer hry na gog.com v zlave, kto ma slinu, nech rychlo kupuje! :)
-
Sony stále podezřívá Anonymous z toho, že cíleně spolupracovali s hackery, kteří odcizili osobní...
Jakékoliv nabourání serverů Sony by mělo za následek jejich odstávku a Anonymous takový útok plánovali... I kdyby za tím útokem nestáli (má to cenu vůbec řešit, když do té skupiny může vstoupit kdokoliv?), cíl měli podobný. Navíc jakýkoliv útok na infrastrukturu jakékoliv firmy odnese vždy hlavně zákazník (například propad akcií znamená utahování opasků - nic dobrého pro zákazníka). -
Na Steamu se z ničeho nic objevila Agony ve verzi UNRATED. Necenzurovaná verze se 31. října přeci jen dočká vydání.
Pokud to celé radikálně nepřekopou (jako že ne), tak z toho další odhalené pohlavní orgány, pár přefiknutých sukub a kupa rozdrcených batolecích lebek dobrou hru stejně neudělá. -
-
Aspoň to konečně bude pravá, nefalšovaná píčovina.
-
Hrát to po třetí nebudu jen kvůli tomu abych viděl se obnažujícího démona nebo sukubu 🤮
-
-
Ty ukradneš fakt každou ptákovinu 😂
-
-
Spíše už to mám jak vy s humble stáhnu a pak už nemám sílu hrát... ale někdy je vyjímky a INDIE blbina je nakonec docela ucházejicí 😀
-
-
-
-
Origin klíče
Sims 3 Starter Pack - GV8Y-3DJC-93FS-GYAP
Medal of Honor - 8KRH-YVFH-N34B-H5DE-LNP8
Burnout Paradise: The Ultimate Box - 2R99-M32H-5Q9S-EBPL-VT8Q
Mirror's Edge - AMWN-AKGP-QW7U-5ZKG-5QWB
Crysis 2 Maximum Edition - 6QXX-UBV7-W3XE-SJJZ-CND8
Dead Space - A3PP-5QEP-DJRG-J326-WNCW
Neodolal jsem a koupil jsem taky, takže Crysis 2 vracím :) -
-
A tady jsem si sprostě ukradl Sims 3 a konečně si založím rodinu a budu mít přátelé. Heh, děkuju moc. :)
-
Vzal jsem Mirrors edge. Jinak Crysis 2 a MOH je pryč. Díky moc
-
-
Sony podala žalobu na GeoHota, fail0verflow a vůbec všechny kteří hackovali PS3.
No PS3 je v pytli totálně. Sony by měla dlabat na nějaký pirátsví a spíš řešit cheatery, s tímhle si každý dá trofejí na PSN kolik se mu zamane (dokonce si nejspíš může vytvářet trofeje vlastní) ... stejně tak žebříčky ve hrách. Stejně tak teď nebude problém jakoukoli hru hacknout pro nekonečné náboje/životy atd atd atd.
Jediná šance je vydat novou konzoli, nedivil bych se kdyby byla do roka a do dne ... beze srandy. Což by asi k nové konzoli donutilo i MS a pro majetnější spoluhráče by to mohlo být i výhodné. Novou konzoli budou samozřejmě jinak vydávat až když grafika bude úplně neúnosná (viz. PS2) ... proč by taky ne když je každá konzole pro ně ztrávová ... hlavně vyrejžovat co nejvíc na předražených hrách.
EDIT: nemluvě o tom že teď každý jouda může stáhnout hru z warezu, cracknout, podepsat klíčem od sony, vypálit, nalepit etiketu a jít to prodávat na nákou tržnici ... by mě zajímalo jak bude sony banovat lidi co si nevědomky koupily zpirátěnou verzi někde přes aukro -
3D Realms to zase dokazal...
http://www.metacritic.com/game/pc/bombshell?ref=hp -
-
Ta desítková uživatelská recenze je stejně nejfundovanější. Obávám se ale, že bude od vývojářů.
-
-
Vyšťourané cover arty XBLA her odhalily kromě Star Wars First Assault i Double Dragon II.
Zase sem se dostal na konec internetu *13* -
-
To je ta hra co se hrála dřív na těch starých konzolích které měla SEGA? Jestli jo, tak to je šupa... si pamatuju, že na tu konzoli se tady na Jihu Moravy nedala koupit žádná hra :( naštěstí otec dělal u silničářů v Praze, tak mi občas dovezl nějakou tu pecku *1*
-
Internet rozšířen *3*
Díky za info
-
-
Za mod, který udělá Battlefield 3 barevnější, Vám hrozí ban.
neni to uplne spravne :) ten mod hru neobarvuje, ale odstranuje barevny filtry -
-
Ale bez těch šedejch filtrů to je barevnější *4*
-