-
Zatímco vývojáři z Volition se vidina anti-bazarové ochrany v dalším Xboxu moc líbí, CD Projekt...
blizsi nazor mi je: fok the DRM -
Tak na konzolich jede Falout 4 dvacet FPS ale presto hra dostava 8 az 9.
Ja vim recenze je subjektivni :-D subjektivni podle toho kdo vic zaplati, je to smesny.
Uplne trnu jak dopadne jedina hra ktera me jeste letos zajima Just Cause 3. Nadeji zustava zw dvojka byla optimalizovana perfektne, tak snad se to povede i ve trojce. -
-
Že současné konzole mají mizerný hw ví každý, zarážející spíš je, že to padá i u takto graficky přinejlepším průměrně, spíš podprůměrně vypadající hry.
-
-
Takhle vypadá první reálné setkání dvou lidí, kteří se před pěti lety setkali v Halo 3, před...
Taky moznost... jak pro koho... -
V brzké době / na letošní výstavě E3 nebude po novém Xboxu ani vidu ani slechu. Tento rok je...
Takže když vemu v potaz to, že ps a xbox vyjdou v přibližně stejnej moment a ms teď ohlásili no xbox on e3 this year, znamená to, že minimálně rok a půl se hry zase nikam neposunou. Pamatuju si, jak to kdysi jelo dopředu a každá nová hra vypadala líp a líp. Dneska si, až na pár výjimek, který se odprostěj od vytváření konzolovejch portů, člověk zahraje furt ty stejně vypadající hry a vývoj je v nedohlednu. Na hov*o situace.. -
-
Důležité je, že se pro to už (pravděpodobně) vyvíjejí hry, takže kdy to oznámí oficiálně není až tak podstatné. Osobně neočekávám, že by to vyšlo v dohledné době i vzhledem k několikaletému vývojovému cyklu většiny her.
-
-
To jo, ale když to vemu tak, že to pravděpodobně ohlásej na E3, tak nejdřív v roce 2013 (pokdu bude:) a protože to pravděpodobně neohlásej 3 měsíce před releasem, tak to bude nejdřív na konci roku 2013 a to možná ještě fandim.
Mě už prostě ty konzolový porty nebavěj a s*re mě že se vývoj celkem zastavil. -
-
Počky na Wii U.
Objevily se zvěsti, že ho Nintendo upravuje, aby na něm jel UE4.
A spousta Českých PC hráčů(tm) si nadělala so kalhot už z těch nových UE3 videí, co teprv UE4.
-
-
-
-
Mate tu nekdo osobni zkusenost s TrackIR ?
-
-
To sice ne, ale mám dobrou zkušenost s homemade klipem s 3 diodama + PS Eye kamera + FaceTrackNoIR.
-
Nekupuj to... za ty prachy je to silena blbost. Ne ze by to nefungovalo ale casto to divne (nebo vubec) bere kdyz se divas dolu nebo nahoru a chces se pri tom rozhlizet.
Ten jejich nesmysl s IR ledkama je navic z krehkyho plastu kterej se rozpada kdyz se na nej jen krive podivas.
Za 5 tisic co to tady stoji je to fakt totalni nesmysl.
Okulus se blizi a ten ma trackovani zvladnuty opravdu skvele!
-
-
Carmageddon: Reincarnation - Public Beta
Dnes vyšla beta Carmageddon: Reincarnation. -
Assassin's Creed V se nebude odehrávat ve feudálním Japonsku. Nové spekulace poukazují na průmyslovou revoluci či...
4ku AC jsem dohrál a kupodivu mě i docela bavila (hra roku určitě ne), ale pokud se v 5tém dílu nějak výrazněji nezmění gameplay, tak nevim nevim... -
Hlavní kampaň Far Cry 4 vás zaměstná na 15 až 60 hodin.
Hlavní kampaň Far Cry 4 vás zaměstná na 15 až 60 hodin.
Dokončit úplně celé Far Cry 4 zabere 35 hodin.
Tak co z toho je pravda? :) -
-
Ani jedno.
-
-
Obálka 217. čisla magazínu Play slibuje nové informace o Dead Space 3, PSV verzi GTA V a 50 šokujících...
V článku magazínu je napsaný že pokud by gta v bylo pro psv tak ne hned na začátku, ale je spíš pravděpodobnější, že vyjde nějaký samostatný díl speciálně pro PSV. -
-
Diky za upresnujici info
-
-
Tak to číslo už jaksi vyšlo, takže ho můžeš zkusit sehnat.
Jinak PLAY je skvělý časopis. Nebo minimálně býval - vlastním totiž všech 12 českých čísel (vyšlo jich jen 12 u nás) a jsou super.
EDDIT: upraveno
-
-
-
V Elite: Dangerous nalezen mimozemský artefakt :)
http://www.pcgamer.com/elite-dangerous-community-analyses-mysterious-unknown-artefact/