-
Pořádná hra
Jaká dobrá Ačková hra teď má v nejbližší době vyjít ? Napadá mě jen Thief ... a pak až někdy na jaře Watch Dogs/GTA 5 ? Jinak nic? Zaklínač 3 prý až červen... zzzzzzzz -
-
Červen? *15* Ta hra nemusí ani tento rok vyjít.
edit: Tak chybka..Výjde tento rok, ale né v červnu :D
-Do you have a release date for Wild Hunt?
-Not yet, but we'll be announcing it soon.
-But it will be this year itself right?
-Yes, in 2014
zdroj: ing -
-
tak
malověrný :) -
-
Ani ne. Já si přeju aby to vyšlo tento rok. Jsem docela závislý na knížkách o Geraltovi a i hrách *1* Neví někdo jestli tam bude i Oxenfurt?
-
-
Netuším, ale čtenáři ho určitě ocení.
-
-
-
-
-
Potvrzeno: Členové PS Plus programu obdrží 29. ledna zdarma hry Outlast (od 5.2.), Bioshock Infinite, Metro...
Potvrzeno: Členové PS Plus programu obdrží 29. ledna zdarma hry Outlast (od 5.2.), Bioshock Infinite, Metro...
a to si můžu stahnout jenom jednu hru a budu ji mít na pořád nebo jenom na měsíc,nebo si můžu stahnout všechny hry co pišou -
-
PS+ hry muzes hrat jen kdyz predplacis a jen ty hry, ktery sis aktivoval.
Modelova situace: Kdyz si poridis PS+ na jeden mesic a stahnes si herni nabidku toho mesice a pak predplacet prestanes, treba na pul roku – tak behem toho pul roku nemas pravo nabyty hry hrat. Ale jakmile predplacet zase zacnes, nic ti v jejich hrani uz nebrani.
To plati pro hry zadarmo. Hry ktery si koupis s PS+ slevou, muzes pozdeji hrat i bez predplatneho. -
Můžeš si je stáhnout všechny. Služba PlayStation Plus nabízí hry každý měsíc bez příplatků, které ti po dobu tvého členství zůstanou. Pokud si hru stihneš "pořídit" předtím, než vyprší akce ke stažení zdarma, zůstává Ti i po vypršení této akce.
-
můžeš si stáhnout všechny, na PS4 i PS3 i PS Vitu a budeš je mít tak dlouho, dokud budeš členem PS+.
edit: pro upřesnění: můžeš si "koupit" všechny za 0,- a stáhnout si je pak kdykoli, dokud budeš členem... -
-
PS plus
okey díky *4*
-
-
-
Oficiální web Crysis slibuje nějaké nové oznámení, spekuluje se o remasteru prvního dílu.
První díl žádný remaster nepotřebuje, i dneska je to jedna z nejhezčích a nejlíp ozvučených her, kterou si člověk může zahrát. I hratelnost má zcela moderní, ovládání je v pohodě... co tam chtějí remasterovat?
-
-
BUDe to remaster, fakt okurková sezona tohleto 🤮
-
ano, ale je to příšeně optimalizovaný. Ani na R5 3600 a RX5700 mi to prakticky nejede pořádně na ULTRA detaily. Asi nejaka chyba ve hře která nezná novější HW nebo nevim.
-
-
To potom pouze Crysis2,3 se povedlo dobře zoptimlizovat. Warhead ale to bylo vytržené z kontextu... už bY to chtělo nějakej ten GAME EVOLUTION😐
-
Ale to je v poradku, vzdycky rikali, ze tohle nastaveni je tam az pro budouci hardware. Jeste proste nejsme dost v budocnosti, to je cely. ;)
-
Hra z roku 2007 není optimalizovaná na moderní hardware? No... já nevím, no. Mně to nějak nepřekvapuje. :)
-
-
mě to taky nepřekvapuje moc, ale jak byl dřív ten Hon za tím co rozjede Crysis na Ultra? no ocividně nic když ta hra toho není schopná. Nicméně Je spousta starých her ktery maji na dnesním HW 300fps... jen crysis proste neni schopen. Dá ho do modernějšího enginu, lepší modely a textury a bude to topovka
-
-
-
tak Crytek teraz podporuje raytracing u obidvoch vyrobcoch gpu. hned je dovod vydat remaster
-
Přidají pár blbinek, to co dobře fungovalo se pokazí. No hlavně, že se to bude znovu prodávat za plnou cenu.:)
-
Oficiální web Crysis slibuje nějaké nové oznámení, spekuluje se o remasteru prvního dílu.
Souhlas, málokterá hra i dnes vypadá tak dobře jako Crysis.
-
-
nesouhlasim, na dnesni dobu slabe textury a nízkopolygonové modely. Nicméně i přesto to pořád vypadá OK
-
-
Ja myslim ze na 13 let starou hru je to porad sakra dobry :D
-
-
-
-
Mrkněte, jaké hry naleznete v letním výprodeji na STEAMu. Akce začíná od 12. července.
To toho moc není O-o -
-
Jsou to jen kolekce/packy, jak to chceš nazývat.
Budou tam i samostatný hry samozřejmě, protože je nesmyslný, aby tam R* ani Ubi neměl jednu hru. -
Steam akce
Jedná se o "sample" tedy se jedná o ukázku některých her, který tam budou. -
-
Pro jistotu jsem bleskovku poupravil, aby bylo jasné, že jde o neúplný seznam.
btw: v níže uvedeném odkazu jsem našel pravděpodobný rozpis her dalších balíčků:
http://forums.steamgames.com/forums/showpost.php?p=31545923&postcount=18266 -
Přihlouplý dotaz- jak dlouho asi tak ta akce trvá? (Protože se tým MaB:NW vymlová na vydání Module system na konec akce) Odhadl jsem z loňska a toho spodního listu na 11 dnů- je to správně?
-
-
Do 23.7.2012
-
-
Mrkněte, jaké hry naleznete v letním výprodeji na STEAMu. Akce začíná od 12. července.
díky
-
-
-
Aha.Děkuji.
-
-
-
Race Injection Steam Key: WQLTL-P5DYD-JVW89
-
-
dik:)
-
-
Princ Harry by nejraději zakázal Fortnite.
Battle Royal
-
-
BR není špatný koncept. Ale Fortnite je s***ka
-
-
Já to spíš myslel jako prince a Battle Royal
-
-
-
Final Fantasy Versus XIII možná dostane na japonském trhu jiný název.
Jen aby to taky někdy vyšlo -
A je to tady!
http://youtu.be/JdPyK1fI6Dw -
-
Ten záběr na zem se mi moc nelíbil, ten pohyb v závěru na koni mi přišel trochu zvláštní. Výběr hudby dobrej. Jako teaser dobrý a jsem rád, že je zase nějaká minizmínka o hře. Těším se na další, tohle mě neuspokojilo ani trochu :)
-
-
taky sem chtel napsat ze ty animace trosku kously do oka, ale na druhou stranu je videt by to mohl byt opravdovej neupravenej ingame zaber- treba me tolik polygonu na blbyho havrana urcice dostacuje, jen tu v detailu ale vypadal proste blbe..
-
-
havran mi přišel ok. ještě by mě zajímalo, co tam v závěru střílí ze země. vylétnou tam 2x nebo 3x takové záblesky směrem nahoru.
-
-
to bude spis efekt nejakych "bordel" castic vznasejicich se ve vetru a kamera tim jen projizdi
-
-
mas pravdu na tech jejich strankach to je videt lip. bude to z toho ohne- kamera projizdi kopec kourem a ohnisko bude holt mimo zaber a mi si muzeme vychutnat tyhle graficky featurky ktery pouzivaj ;)
-
nene, něco tam lítá. je to i na stránce hry, kde je kamera statická. takhle to připomíná nějakej horkej popel, tedy že někde v blízkosti něco hoří. jen zrovna na té cestě do kopce nic v blízkosti nehoří, tak nevím. no třeba to někdo vysvětlí.
-
-
-
-
-
-
Ghost Recon: Wildlands Open Beta
CEO Ubisoftu Yves Guillemo oznámil, že plánují spustit otevřenou betu připravovaného Ghost Recon: Wildlands. Přesně datum oznámeno nebylo, ale pravděpodobně půjde o Q1 2017, jelikož samotná hra má vyjít již 7. března.
zdroj -
Naughty Dog letos zaměstnalo minimálně sedm nových vývojářů vývojářů.
... Takže 14? -
-
Když už je tu dneska ovladač ovladače, tak proč ne taky vývojář vývojáře.
-
-
To je chyba nemělo bejt - vývojář vývojářů?
-
-
Máš pravdu, Jacku, takhle to konečně dává smysl.
-
-
-
ne, 7, ale makají každej za dva.
-