Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xbox One WILL NOT Initially WORK in any country outside of the 21 Listed Here

Nevím jesti už to tady bylo ale i tak to sem nahodím.

https://pay.reddit.com/r/Games/comments/1g898f/this_comes_directly_from_xboxs_twitter_its/
    • Pinkamena
      Tak hoši...o Xbox One asi nemá už cenu moct mluvit když to u nás nepůjde. :P Samozřejmě že to bude nějak na rok, ale stejně. Je to docela velkej hnus.
  • Comgad všem hráčům Zaklínače 2 vzkazuje: "Právě jsme dostali z CDP Red zprávu, že na příští...

Jako hráč, který invert používá je to dobrá zpráva, ale na druhou stranu po těch X hodinách kdy jsem si zvykal to hrát bez něj ho tam už asi nevyužiju :<
    Spiš by mě potěšilo kdyby přidali zobrazování severu na minimapě.
  • Activision Blizzard zřejmě nehodlá nic podnikat se značkou Starcraft.

To vlastně není špatná zpráva. Aspoň nic nezkazí. Vzhledem k tomu že Blizz nevydal dobrou hru už kdovíjak dlouho.

Teď by si ještě mohli managoři říct že jim to moc nevyděláva a vypnout servery. V patchi přidat TCP/IP lan a vydat hru DRM-FREE, třeba na GoGu 😉

• Space Pirates and Zombies

Vyměním Space Pirates and Zombies za Dungeon Defenders nebo Renegade Ops + přihodím 33% slevu...

Kdyby měl někdo jiný hry, tak taky můžete psát návrhy :D
    • ale tu slevu jen k Renegade Ops :D
  • saburo

zavodni hra

caute,
    chtel bych poradit (doufam, ze nebudu lyncovan za to, ze to sazim sem :-) );
    rad bych si zahral nejakou dobrou zavodni hru z nedavne doby (2008 -> dnes), ktera by se pojetim co nejvic podobala starym dilu NFS, tzn. trate v prirode, v horach, nebo na venkove...zavody proti skupine protivniku. aby to nebyla vylozena arkada, kdy v 300 km/h davate smykem kolmou zatacku a podobny blbosti. kdyby nekdo mel nejakej tip, tak sem s nim :-)
    • Ronox
      Dirty nejsou špatný stejně jako NFS Hot Pursuit ten poslední taky docela šel. Nejvíc mě ale stále baví GRID 1 spolu s tím módem, který dává pryč ten šílenej bloom a tlumí přepálený barvy.
    • Tilwaen
      Jen na PC?

Protože na konzolích to jistí GT / Forza.
      • BookerDeWitt
        Teď jsem to chtěl napsat. Přesně jeho popis sedí na poslední díl Forzy. Forza: Horizon (Xbox 360). Hra se odehrává v Coloradu (lesy, kaňony, venkov). Jízdní model je realistický, ale dá se i poupravit na arcádovější styl, takže svůj způsob závodění si tu najde každý. Ve hře se dočká i nějakého toho příběhu, který ale není vůbec důležitý a klidně ho může ignorovat.
    • Veskoslav
      Mě napadá Race Injection.
    • ringmancz
      Dirt 1 a 3, ale tam zase jezdíš sám, pokud to není rallycross

ještě mě napadl Test Drive Unlimited, spíš teda jednička, ale když překousneš Sims složku, tak i dvojka. nebo Race Injection co bylo v Levelu
      • saburo
        test drive unlimited uz jsem mel v merku, jen me docela zklamalo vseobecne nizky hodnoceni...mozna se jeste mrknu na nejakej gameplay. diky ;-)
        • Killzone: Shadow Fall zvládne najednou až 24 nepřátel s vlastní umělou inteligencí, při navýšení začne...

Rozhodně to zkus, nejlepší open-world závodní hra jakou jsem hrál, navíc se skvělou nabídkou aut (myslím že kolem 90 včetně veteránů a rarit, jaké v nějakém NFS nenajdeš).
        • ucho
          test drive unlimited je naprosto v pohodě. možná ti to ze začátku přijde trochu divný, ale jak se ti to ovládání dostane do rukou, je to naprostá pohoda. jestli jsi to nehrál, tak doporučuju.
          • Jack1947
            Arkáda. Bez modelu pozkozeni, pravda zas tak hrozny to nebylo no.
    • Jack1947
      ...Nic ? *7* http://www.cdh.cz/zebricky/zavodni/hry/ neco tu, Co google ? To uz jsou dneska lidi tak liny googlit uch ouvej. *7*
      • saburo
        ty frajirku, proc myslis ze pisu na diskuzi? zajima me osobni nazor hracu, ne recenzentu. samozrejme, ze jsem projel vsemozny clanky, ale jednoduse me zajimaji nazory ostatnich...dyz nemas co rict, tak nic nerikej, resp. nepis.
        • Jack1947
          Oh, takze jsem ti vubec neporadil hmm... ja nevim ono toho totiz moc neni. Most wanted, Run je srajda Hot pursuit 2 taky nic moc, tak nevim at hledam nic "dobreho" neni pockej na Rivals... *7*
          • on se ptá na nový hry pak proč sem taháš Hot pursuit 2?
            • Jack1947
              Nechytrac, kazdy normalni clovek si da dohromady ze HP nove. Tak jsem napsal 2 no... svet zustal stat.
  • Kravicka

Bojovník Jon Jones na dvou obrázcích z EA Sports UFC.

Predpokladam ze podle EA to taky PC neutahne, jako NHL a FIFA s Ignite enginem.
    • njn, ea argumentuje pro ucho konzolistovo, do prumernych pc pocitaj i miliardy ciste kancelarskych, aby mohli tvrdit, ze jich to vetsina neutahne *5*
      • Jack1947
        K cemu bojovy jediny realny sport by byl na pc ? To je jako rict Tekken a DOA ,VIrtua fighter ze pc neutahne. Kdo by to proboha chtel. Nebo WWE *15* UFC, osobne rad moc nemam radsi wrestling UFC je spise simulator boje a ne o cire zabave.
        • vlastik.plaminek
          UFC je nejlepší ve dvou, protože AI trpí Zangief syndromem a spamuje jeden útok dokola (aspoň teda v 2010, u '13 jsem se s kariérou ani neobtěžoval).
  • Sony kritizuje vydávání her exkluzivně pro jednu platformu a radí, aby plné hry byly pro všechny...

Tomu se mi ani verit nechce, ze by konecne nekdo se sony/MS prisel s takovym skvelym napadem, samozrejme naprosto nerealizovatelnym, protoze potomuz by nebyly potreba dve konzole (nintendo zamerne vynechavam :-) )
    • Pro nas jako zakazniky by to vsak bylo idealni.
      Exklusivity jsou dobre akorat pro vyrobce konzole,pro hrace je to akorat otrava,pokud zrovna nevlastni vsechny hlavni herni platformy.
      Stejne mi prijde,ze je cimdal vice her multiplatformnich a tech pro jedinu platformu je cim dal mene.
  • Assassin's Creed IV Black Flag Aveline Figurehead DLC si mohou členové PS Plus programu vyzkoušet po...

na WiiU ve full HD tak naco nextgen

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4WkcX3V_5As
  • LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného lovce. (+ homepage)

Co je akční adventura ?
    • MishKonn
      Myslím, že nejlepší příklad bude Uncharted.
    • např. Assassin's Creed
      • To se mi ulevilo.
    • Chomaco
      Penumbra
  • Joshua

Nikopol: Secrets of the Immortals

8359I-4C63F-78BRQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit