-
SNIPER GHOST WARRIOR 3 BETA
9GZVC-8HQ93-H2N36
Y5IJY-5WRXD-KZ5C5
GLB39-PHQTN-8IC3K
The Beta will be available to play on February 3-5, 2017 on PC platform (Steam). -
E3 2018 demoverze hry Cyberpunk 2077 běžela v rozlišení 1080p při 30fps.
Hm, jestli vypulírovaná E3 ukázka na GTX 1080Ti jela 1080p/30 FPS, tak to vypadá, že si konzolisti na současné generaci nejspíš nezahrajou. Nebo lépe řečeno, že si nezahraje nikdo, protože i přes ujišťování vývojářů Cyberpunk 2077 vyjde až na příští generaci. Tedy asi 2021. -
-
aj cyberpunk pojde v DX9? poliaci toto tazko nezvladaju
-
Ale jo, konzolisti si zahrajou. Na (nestabilních) 30 FPS jsou už dávno zvyklí.
-
-
To spíš pcčkáři , konzolisti by tak hráli sotva v jednom fps😯😬
-
-
Kde jsi prisel na to fullHD pri 30fps prosimte ?
-
-
včerejší bleskovka
-
-
Díky, vůbec jsem si jí nevšiml. 😎
-
-
-
-
Mass Effect 3 pouze s Originem
http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/8975536
Další hra, co si nezahraju. -
-
Taky by to někdo mohl dát do bleskovek, pro někoho to je dealbreaker. ^^
-
To je ten origin tak hroznej?
-
-
Mno pokud ti nevadi,ze ti EA muze z tveho uctu smaznout hru,kterou si 2 roky nespustil a podobne perlicky,tak to neni tak zle *1* .
-
-
Herní konzole na americkém trhu zdaleka nebyly v posledním prosinci takovým hitem, jako rok předtím.
aaale prosim te :D:D.. to si zas nekde neco cetl..
V Eule je jasne psany, ze ti po 2 letech neaktivity muzou zrusit ucet, ne, ze ti smazou hry -.- ..
Ovsem abychom to videli ze strany bozskeho steamu, tak ten ma v eule napsany, ze ti ucet muzou zrusit kdykoliv.. Samozrejme, ze to ze srandy delat nebudou, ale hledat kraviny tam, kde nejsou, je libovka.. -
-
Na Steam píší, že ti úřet mohou zrušit. Na Originu píší (psali, už by to tam být nemělo, asi) že ti ten účet zruší po 2 letech bez koupení nebo stažení hry (o přihlašování nebo hraní ani slovo).
A takových to tvrdých blbostí namířených proti jejich zákazníkům je tam hodně. Ostatní (většinou) firmy mají alespoň trochu ctnosti a ochraňují jen samy sebe před žalobami (hlavně v USA). -
A po vlne kritiky z euly velmi rychle odstranili "for marketing purposes".
Rikej si co chces,ale pristup EA k hracum nepatri mezi ty hezke priklady.
Pocinaje banovanim uctu na jejich forech za kritiku,ktera jim byla proti srsti az po pochybne eula formulace.
Radsi budu verit spolecnosti jako je Valve,ktera si svych zakazniku vazi,nez spolecnostem jako EA,Activision a jim podobnym. -
http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/24/eas-origin-eula-proves-even-more-sinister/ Kdyz uz srovnavas steam a origin......
-
-
-
Origin a Battlelog. Hry kupuju jen na Steamu, Origin se zatim zrovna nepredvedl a battlelog je prostrednicek od EA.
-
-
Origin je nedomyšlenej, holt je to ještě mladá služba, ale už to nepadá jako nazačátku, takže s tím teď žádný problémy neřeším. Ale další hry na tom rozhodně kupovat neplánuju :) Naopak Battlelog je věc výborná a je to strašně pohodlný, líbilo by se mi to u každý multiplayerový hry.
-
-
Takto by vypadalo Mario Kart, kdyby byl titul přenesen do prostředí Battlefield 3.
Jen to ne!
-
-
lol?
origin ani prez den nevidim, zere malo pameti a je na liste vole vpravo....
Battlelog, me prijde po mojim prvotnim zhnuseni jako naprosto dokonalej vytvor, nemusim mit zaplou hru, jen dam pripojit a sem v klidu ve winech, hra se sama otevre az se pripojim na server, mam tam chat s kamosema, statistiky, prehled serveru atd atd... community forum... jediny co blbne je ukladani serveru nekdy.. jinak je to super :) -
-
To uz nikdo nevidi, lidi maj jen plnou hubu kecu, jak je to hrozny atp., pritom to nikdy sami nezkusili..
Battlelog je vyborna vec a ostatne jako u vetsiny takovejhle produktu po pruvodni nespokojenosti a nadavkach jsem hodne spokojenej..
A viz vyse.. Ano, dl to resetovalo v ranych fazich programu.. Uz je to DAVNO fixly..
-
-
Už si čtu list "Why Origin sucks so hard" s tohle mě docela dostalo
"You have to download at once
Pausing/stopping forces to
restart at 0"
To musí bejt sranda když si vezmu kolik místa zabíraj dnešní hry :D
-
-
-
Hmm, jak zajímavé.
No, BF3 ho taky mělo a lidi se po něm mohli zbláznit. A taky se zbláznili.
Ale zase BF3 je multiplayer střílečka. ME3 je singleplayer konverzační střílečka s naroubovaným multiplayer, kde pirát o nic moc nepřijde.
Jó, bylo by pikantní, kdyby prodeje stáli za nic a EA by se probudilo, ale to se asi nestane. -
-
EA by se neprobudilo,ale svedlo by to opet na ty zle piraty,tak jako vzdy.
-
S Originem to myslím vyřeším jednoduše... Skidrow, Reloaded atp. to jistí... Originálku si koupím, ale tu věc nechci použít ani za zlatý prase...
-
bohužel je to tak, většina lidí tohle nakonec zkousne a podřídí se, když mají jen dvě možnosti: hrát nebo nehrát...
-
-
Již brzy budete mít možnost zahrát si skrze iPad s prasaty. Tím nemyslíme otočení rolí v Angry...
Dejme jim čas ....
-
-
-
-
Nostradamus: The Last Prophecy
E9GA3-V28Y0-0327Z -
OverClocked Remix vydalo zdarma album z remixovanými skladbami z herní série Deus Ex.
Z REMIXOVANYMI ?!?!?!? "Z" ?!?! -
-
Ať z toho Z nechytneš infarkt.
-
-
Na HumbleBundle se už nedá platit pomocí Google wallet
tak ja už si prd koupim teďka, heslo na paypal sem zapoměl a už si nevzpomeu ani na druhou bezešnostní otázku... *16* -
-
paypal to jisti
-
-
Neoficiálně: Bandai Namco pracuje na Super Smash Bros. pro Nintendo Switch.
Ta hra už je nějakou dobu oznámená, povaha tweetu spíš naznačovala, že nepůjde o port, ale o novou hru, což by byla nová informace. -
Deset nejstahovanějších věcí z PSN v měsíci říjnu 2011.
Krev, krev, pálka, krev, krev, krev, krev, pálka, krev, krev. Hezky. Je vidět, že obliba sportu stoupá. -
-
moc hezky napsany *1*
-
Mimochodem jde teda samozrejme o srpen. Kdyz uz se seknete s "August", tak snad vite jak jdou po sobe mesice...?
Bleskarova bytost zkratka presahuje cas i prostor ; D -
-
A to teprve počkej včera!
-
-
-
Podle dabérky Clementine z The Walking Dead: The Final Season vyjde už jen druhá epizoda poslední sezóny. To by mohlo znamenat ukončení série bez závěrečného rozuzlení.
To by mě slušně řečeno už NASRALI do vyšin! 😈🤮
-
-
Kdybys to kupoval a newarezil, třeba by nemuseli zavřít.
-
-
Kdyby si Jack postupně nakoupil celou sérii, tak by za ni třeba na Steamu utratil něco přes 2 500 korun. Myslíš, že by to stačilo, aby se Telltale udrželo nad vodou?
-
-
Včerejší tvrzení dabérky Clementine se nepotvrdilo. Telltale hledá řešení, jak dokončit zbylé epizody The Walking Dead: The Final Season. Pomoc jim nabídlo několik partnerů.
Myslím, že pointu toho mého příspěvku chápeš, ne? Proč chytat za slovo, kór u Jacka?
-
-
Protože spojuješ následek s nesouvisející příčinou.
-
-
Takže nechápeš. Nevadí. Třeba se chytne sám Jack 😀
-
-
Reakce na příspěvek:
Spojuješ Jackovo pirátství, případně pirátství všeobecně, s koncem Telltale Games. Co je na tom k nepochopení? Jen ti píšu, že to spolu nesouvisí. Falešná příčina a následek.
-
-
-
Reakce na příspěvek:
To já bych to zas rád dořešil, když přede mnou někdo takhle záludně schovává neexistující pointu.
-
-
Reakce na příspěvek:
Video: Sledujte záznam mise s Master Chiefem ve Forza Horizon 4.
No když jsi to ty. Pointa samozřejmě byla rýpnout si do Jacka. Nic jiného. Myslím, že každému uvažujícímu člověku je jasné, že jeden pirát vývojářské studio nepoloží, a to opravdu ani nebyla pointa mého komentu. Ta byla spíš v tom, že Jack je tady známý pirát, který uwarezí i hru, která je v nějaké akci nabízena zadarmo. A za takové situace mi přišla hodně drzá a arogantní jeho reakce, že ho "nasrali do výšin" tím, že tu sérii nedodělají, když za to nikdy nedal ani korunu. Stačí takto?
-
-
Reakce na příspěvek:
Stačí. Bohužel jsi to vyjádřil větou, která moc smyslu nedávala. Proto jsem reagoval.
-
-
-
-
-
-
Korunka ke korunce, to si řekne plno lidí že "kvůli mě přece nezkrachují" no a vono jo 😂
-
-
No jistě, co je na tom špatného koupil bych si spoustu her ale tohle asi ne, určitě zkrachují kvůli 5% pirátů tady v evropě heheh.
-
A vono ne. Když se teď koukám na množství nelegálních stáhnutí série TWD, tak nevidím nejmenší důvod, proč by za jejich neúspěchem měli vězet zrovna piráti. Daná čísla jsou spíš průměrná. A pokud vím, tak v téhle souvislosti ani podobný důvod nebo spíš záminku dosud nikdo nevyslovil. Naopak jsem slyšel spekulace o úplně jiných příčinách.
-
-
To spíš byla reakce na to že Jack sám nějakou firmu nevytrhne. Jinak ty hry co dělali byl votřes překvapuje mě že to vydrželi dělat tak dlouho.
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak ono to půjde v ruku v ruce, moc her souběžně dělaných na jedno brdo mrzké kvality.
-
-
-
-
-
-
-
-
Dark soul
Dás e hrát na pc s ovladačem z Xboxu? -
-
Jo, mám ho před sebou:) A nemusíš nic instalovat. Ale bacha, drátový nelze vypnout, musíš ho vypojit nebo vypnout jeho podporu ve hře. Třeba při hraní Bf se detekuje jak klávesnice, tak ovladač a pak ti bude vibrovat po stole.
-
-
ok
-
Taky mam tu zkusenost. Jednou v noci neco hraju a najednou vedle me DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR na stole. Docela jsem se lekl *1*
-
-
Jo. Dokonce to na Steamu doporučujou.
-
-
diky moc za info
-
-