-
Neverwinter Nights2
na www.gog.com je NN2 Complete za 15$ -
Microsoft se na své holandské Facebook stránce ptá lidí, zda rozpoznají čtyři top hry, mezi kterými...
Oni tam snad fetujou nebo co:D. -
Analnytyk M. Pachter: „Portal 2 je nejsilnějším kandidátem na hru roku.“
To je opravdu tvrdě pracující člověk tohle! Jeď Majku jeď! -
Namco Bandai shání člověka, který rozjel petici za vydání PC verze Dark Souls. Chtějí mu poděkovat...
Předloží mu nabídku, která se nedá odmítnout *1* -
REDAKCIA
HALOOOOO REDAKCIA!!!!!! vymazte toho idiota v killzone diskusii co prezradil koniec heavy rain nez sa tam zase niekto napali ako ja!!!! V PONDELOK MI MA DOJST HEAVY RAIN, ZACALOVAL SOM ZA TO 30EUR A TU TEN K*K*T MI TU PREZRADI KONIEC!!!!, A KEBY STE ASPON DISKUSIE MODEROVALI TIEZ BY NEZASKODILO DO P****!!! -
-
Jako není sice pěkné smát se cizímu neštěstí.. ale docela jsi mě pobavil, díky chlape :D
-
-
@David.Lemon ale n tak trosku sústrasti bo sa ti to vráti aj s úrokmi ... karma je karma
-
-
JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...
použils tlačítko Nahlásit? -
-
Neviem ako registrovanym uzivatelom ale ja tam ziadne take tlacitko nemam... a toto ma fakt dozralo, tak som sa velmi na HR tesil..................a tento slizky pablb mi to takto zkazi.....ach :(
-
-
JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...
Co ti řekl? Že vrahem je Scott Shelby, ten tlustý policajt? Tak to by mi taky zkazilo celou hru :-) -
-
REDAKCIA
To vam je naozaj jedno ze vo vasich forach sa takto nehorazne spoiluje? Ked nechodite po diskusiach a seriete na moderovanie na co vobec robite tuto pracu? Ved tym kvalita tohto fora razatne straca, mozete sem davat tisic noviniek za den, robit recenzie, ale ked sa vam tu v diskusiach bude povalovat tolko sopliakov co sa tesia ked mozu niekoho nastvat, kvalita webu bude stale velmi nizka, a ludia si o tiscali budu zmyslat ako o "lacnom" webe, kde sa na vsetko kasle, hlavne na kvalitu.... Toto by ste mali zmenit, pretoze v poslednom case som sem zacinal chodit naozaj rad... -
-
Vase rozhorceni chapu, ale sam uznate, ze nemuzeme ohlidat vsechno, to bychom nedelali (pisu v mnoznem cisle ale prakticky to znamena 1-2 lidi max!) nic jineho, nez procitali diskuse. Bez pomoci ctenaru to nejde, proto - jak psal vas kolega o par radek vyse - maji registrovani uzivatele moznost nahlasit zavadny prostredek. Popripade je v paticce stranky mail na redakci, ktery lze rovnez vyuzit.
-
-
-
registrovaní uživatelé mohou nahlásit příspěvek, mají na to speciální tlačítko *3*
-
-
-
-
Yakuza 3 by se podle spekulací mohla dočkat remasteru pro PlayStation 4.
Ehm, remaster je tu už rok, čeká se na ofiko oznámení pro západ.
-
And Here’s Obsidian’s Idea For Fallout: New Vegas 2
http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/12/and-heres-obsidians-idea-for-fallout-new-vegas-2/
hnnnngh -
-
To je vzdálená písnička, jestli vůbec... Obsidiani si budou šušnit Project Eternity (bude-li mít první díl úspěch, což asi určitě bude).
-
Další Fallout od Obsidiánů by byl více než vítaný *15* New Vegas se řadí mezi to nejlepší co jsem hrál.
-
-
Příští Assassin’s Creed hra bude velkolepým finále pro Desmonda.
"Příští" znamena Revelations alebo az ta dalsia? -
-
Až v AC3 pokud se tak bude jmenovat.Relevations ukončí příběhy Ezia a Altaira.
-
-
Odpočítávání pro odhalení Modern Warfare 3 začalo. K oznámení asi dojde na GDC příští...
http://pc.ign.com/articles/115/1152219p1.html -
Polygon
má už vlastní stránky :) http://www.polygon.com/