-
pCARS2
Tady odkaz na leaderboards kdyby někdo chtěl sledovat místní borca
http://cars2-stats-steam.wmdportal.com/index.php/leaderboard?track=3387066030&vehicle=2955645152
jen mě překvapuje že mají zapnuté asistenty *8* asi není asistent jako asistent *3*
taky mě to láká, ale toho času toho času, spíš zůstanu v mainstreamu a pořídím FORZU *14* -
-
Co to je vůbec za tabulku? To je jako turnaj, nebo celkově fastlap?
-
Ono Trakce a ABS je standartní výbava, i GT3 mají v defaultu nějaký ten level trakce a ABS (podle okruhu). Trakci si obvykle vypínám, ale u zběsilců jako P1 GTR by si to bez trakce ani v reálu jen tak někdo nehodil ;o) Při eventu ale klvásena na trakci píše TC not supported, počítám je to asi pro event stejně vyplé (bere to jen to co je v globálním nastavení zapnuto podle mně).
-
-
Aha ok, já to nemyslel nijak zle jen mě to překvapilo když se tu psalo že bez asistentů,i tak to jistě není nic lehkého zajíždět takové časy.
Jinak má teď cenu kupovat pCARS1 v GOTY v nějaké akci pro příležitostného závodníka nebo i tak jsou to vyhozené peníze? -
-
Tak chlapi bez těch asistentů je to kruté. Jízda je zábavná, ale na čásek to moc není :) Po delší době jsem se držel za svým ghostem půl kola, ale pak to vždycky někde na brzdě nebo plynu urvu :D Ale jen s TC Low bych ten čas ještě mohl myslím dát..
-
-
Tak i komplet bez asistentů to jde, dokonce i rychleji :)
https://i.imgur.com/JuHBdcC.jpg
-
-
Asistentama LV myslel asi Steering a braking asist (spíše pro gamepady).
Jinak já to mám např. jako v Assetto Corsa. Tam to ty auta co mají TC a ABS mají default zaplé a podle auta i šteluješ level, u GT3 třeba 1-13).
I v reálu si pak závodníci nastavuji TC a ABS podle trati, podmínek na trati a preference. Časem se dá ta trakce natrénovat ručně (spíše nožně) a při výjezdu jakoby popopouštíš plyn.
S ABS to samé, bez toho load cellu si zapnout ABS není žádná srabárna. Já si spíše vypnu trakci než ABS a to tu "tlakovou" brzdu mám. Není nic horšího, než když se vám náhodičkou ve vláčku bloknou kola a naperete to do toho před vámi.
V Pcars2 si tedy taky zapínám a vypínám trakci podle auta a tak. V tom eventu ale klávesy na TC a ABS píši "not available" tak nevím, jestli má to globální nastavení v menu na to vliv :/
A počlej až bude pCars2 v akci. Jednička byla super ve vývoji, grafika daleko dopředu. Forefeedback ale i teď není úplně nejlepší, resp. nastavit to je alchymie. Dvojka je dolazená na všech frontách + lepší optimalizace, sníh, přívětivější menu apod. A ForceFeedback s tím custom FFB je super (né dokonalý, ale krutě dál) a i pohyb aut na trati a chování vozů je o dost přirozenější. -
-
Ono v eventu právě asi nefunguje volba TC a ABS klávesama, proto "not available". V Assettu i v původním pCars mě právě štvali ti blázni, co to v onlinu vždy nastavili na serveru bez TC a ABS u GT3. Hrozná hovadina.
Jinak jsou to hezký časy kluci, já průměrňák se nechytám ani náhodou *3* -
-
Většinou jezdím s kamerou ze střechy. Nemám ještě 3 monitory, takže když nastavím dobrý FOV, což je u mě nějakých 64, tak nevidím nic kolem auta a do zrcátek. S větším FOV se zase z kokpitu jezdí hrozně blbě. Tenhle pohled to celkem eliminuje, je vidět co se děje kolem auta a je posazený zhruba na stejný místo jako sedačka :)
-
-
-
-
-
-
Season Pass pro Star Wars: Battlefront vyjde na 50$ - nabídne čtyři připravovaná DLC (s dvoutýdenním předstihem) a "Shoot First" gesto.
50 EURO, nikoli dolarů -
-
není to zase jen pro Evropu v eurech a pro Ameriku v dolarech, jak se to dneska běžně dělá?
-
-
Je to tak - na americkém trhu vyjde na 50$, na evropském pak 50€.*16*
Nicméně - díky za postřeh, v samotné bleskovce přepsáno na nám bližší éčka. -
a pak se na Streamu divý že české směnárny šidí lidi když i v USA často berou kurz EUR/USD 1
-
-
-
Přepísknutá OUYA
Lidi, lidi, tohle je už trochu moc za Ouyu, ne? Dvakrát tolik...
http://bit.ly/17opybR *8* *7* -
-
Za ty prachy už bych si radši koupil bazarovou PS3
-
-
já za tyhle prachy koupil funglovku PS3 160gb ještě s gamesou. ta OUYA asi dopadne hodně špatně...
-
-
No vidíš, dokonce funglovku. V tom případě nevidím vůbec důvod si OUshit pořizovat. Přitom to vypadalo celkem slibně. Osobně bych uvítal nějakou levnou konzoli s otevřeným systémem, do které bych si naházel emulátory starších platforem a využíval to jako all-in-one zařízení, protože na telefonu se mi to příčí a předraženou čtečku komiksů (aka tablet) si kvůli tomu pořizovat nehodlám.
-
-
A co tohle? ^^
-
-
http://www.engadget.com/2013/06/11/hands-on-with-hyperkins-retron-5-emulating-nine-classic-consol/
jenom pět platforem, ale ty zásadní -
Je to jen garážovité :(
Edit: Ale patrně to bude normálně prodávat. Draze... Taky video: http://youtu.be/p9AY_xQre9M -
Vzhledem k tomu, že se mi to nechce načíst se zeptám na jeden podstatný fakt. Je to sériově vyráběné a koupitelné a nebo si to někdo zbastlil v garáži a má to pro osobní využití?
-
-
-
-
-
-
Spekulace: Ubisoft údajně pracuje na novém dílu Splinter Cell na kterém spolupracuje i Michael Ironside
Více v článlku
Já osobně bych byl za nový SC strašně rád, ten poslední pokus s macho Samem jsem se nedonutil ani dohrát. -
-
Poslední byl o dost lepší než ten předposlední (pravda, překonat ho nebylo moc těžký), tak doufejme, že v tý vzestupný tendenci budou pokračovat. Za Ironsidea bych byl rád, ale jestli se to potvrdí, tak by si přímo nas*rali do huby. Viz to jejich okecávání, proč nemohl dabovat Blacklist.
-
-
"Zveřejněte video a dostanete okamžitě ban :)," vzkazuje Daniel Matros na twitteru všem, kteří...
Ehm byl sem pouze v jediné closed betě (vím že toto je alpha jen tak pro přehled kdyby se tu našel nějaký hnidopich *1* ) a zákaz uploadu fotek a videii na internet je součástí podmínek. Tak to prostě funguje. Nesmíte to dělat, uděláte to, ban. Nebo minimálně zákaz pokračování v beta testování. Jenom to píšu protože mi přijde divné ztoho hned dělat nějakou událost *5* . -
S americky vypadající IP adresou a zadáním voucher kódu OS3874XVC získáte 20$ slevu na (téměř)...
a bleskaři, je to legální takhle podvádět? a jsou opravdu tak blbí, že to neumí ošetřit tak, aby to nebylo možné nebo aby to bylo alespoň dost obtížné obejít? a znamená to, že zde bude víc informací o akcích pro Kanadu a USA, kterých je požehnaně a většinu mají cenově jinde než ty evropské? -
-
Nemyslím, že je to v rozporu s legálitou, jinak bych to sem nevkládal.
Obejít to lze (resp. šlo), a jak píšu ve zprávě - musíš na to být trochu šikovný.
Znamená to, že informací o akcích pro Kanadu a USA tu bude stejně jako dosud. -
-
no jo, když napíšeš, že to obejít lze a přitom to není pravda a šikovnost už tam nehraje žádnou roli, je to lež. to je takový problém si to před zveřejněním ověřit? nebo to šikovnost neumožňovala?
takže jednou za rok se dočkáme akce pro Kanadu a USA, ok :) -
-
To info jsem ověřoval na téměř desítce webovkách a nikde nebyla jediná zmínka o tom, že by kod nefungoval.
-
-
ono není takový problém vyzkoušet ten kód přímo na té stránce se změněnou IP adresou... oproti ověřování na desítce webovkách je to rozhodně rychlejší řešení, a věrohodnější.
-
-
Ano, ano... protože jen tak se člověk dozví, že mají se to náhodou nenahodilo moc pozdě) a pro jaké tituly tato akce přesně platí...
-
-
-
-
-
-
GDS a další přednášky
Zdravím, objeví se na Youtube ještě nějaké další přednášky z GDS 2014 nebo už je konec? Díky -
Obrazem: Microsoft Australia představil oblečení Xbox Onesie.
Teď, když Microsoft pomalu stírá hranici mezi hraním na počítači a Xboxu, bude tohle spolehlivé vizuální vodítko, jak rozeznat konzolistu od písíčkáře. -
Microsoft na letošním The Game Awards žádné herní oznámení neplánuje.
Dobré vědět. -
Jedna paní povídala, že následovník Playstation 3 ponese (kódové?) označení Orbis, popohánět...
Neverim ze by Sony vydala novou "PS4" driv nez MS. Navic kdyz necelej rok zpet jeste dotovali kazdej prodanej kus... -
-
PS3 není cool
No pokud následovník X360 vyloží karty na stůl dřív než Sony , tak se obávám , že marketing bude mít co dělat aby udal sklady než přijdou se svojí odpovědí .
-