-
Sotva jedno Call of Duty vyšlo, další (na příští rok) bylo ohlášeno.
Páni..Tá vaša angličtina.. Kurz nestojí veľa tak to niekomu z vás prosím zaplaťte. Nič nebolo ohlásené, bolo to POTVRDENÉ. To sú dve rôzne veci, už dávno sa vie o tom že o rok má výjsť ďaľší titul a teraz to len oficiálne potvrdili. -
-
Souhlasim ... on je opravdu docela rozdil mezi confirmed a announced.
-
-
Call of Duty: Modern Warfare 3 je historicky nejpředobjednávanější hrou na Amazonu. Předešlého...
Jedno slovíčko hore dole ale tu to zásadne mení zmysel toho titulku... :-/
-
-
Aby ses z toho slovickareni neposesouval.....
-
po5er se...
-
-
Vývoj Stacraftu II
Jak se měnila grafika, přidávaly a rušily jednotky. Krátké video. Jenom škoda, že Thor nemá tu velikost, jakou měl původně:D
http://www.youtube.com/watch?v=SvLsOF-c0_0 -
Erik Todd Dellums (hlas Three Doga z Fallout 3) naznačil...
Three Dog? Čili se F4 ponese ve stejném duchu, jako F3? Tak to se můžu se svojí oblíbenou značkou rovnou rozloučit a přivítat Foblivion. Achich achich. -
Ghost of a Tale
Na indiegogo se podařilo hru zafinancovat. -
Crytek je podle informací německého Gamestaru na pokraji krachu. Jako pravděpodobný kupec se jeví Wargaming. Katastrofou byl pro studio prý vývoj Ryse.
Tak tato sprava ma vskutku mrzi, nakolko Crytek som povazoval za skutocne inovativnu a creativnu spolocnost. Napokon, uz len ich praca na vsetkych CryEngine je, dla mojho osobneho nazoru, fenomenalna.
Nuz, zial ako sa zda, tak vsetci naokolo co za nieco stoja krachuju, ALE LEN JEDNA FIRMA STALA OSTAVA... posr@ty ELECTRONIC ARTS!!! *16*
Tfuj, du blejt, velebnosti! *11* -
-
asi free to play není taková pecka jak hlásali
-
Ty jo tebe to fakt dopálilo, abys z EA neměl zlé sny čeče. *15*
-
-
Shenmue HD kolekce?
http://i43.tinypic.com/2s85hrb.jpg
Je to scan z Famitsu a nadpis skutečně zní Shenmue HD Collection... že by potvzení vydání?
Jo a Shenmue je takové LA Noire, až na to, že vyšlo v době kdy LA Noire nebylo ani nápad. Taková Yakuza před Yakuzou. Takové GTA až na to, že místo pár budov si můžete projít většinu domů a pootvírat většinu skříní a šuplíků. Prostě hotový zázrak. -
Steam a Source pro Linux
Valve potvrzuje
http://www.extremetech.com/gaming/127475-valve-confirms-steam-and-source-for-linux-signals-low-confidence-for-windows-8 -
-
když jsem o tom četl na phoronixu, hned mne napadnul steambox. přece ho nebudou stavět na win *3*
-
-
taky me napadlo na cem by ten steambox mohl bezet, ale je to dost nepravdepodobny.. linux bude podporovat stejne jen zlomek her na steamu :)
-
-
-
X-COM: Complete Pack
Daruji Steam klíče z Humble Bundle na hru X-COM: Complete Pack
(Apocalypse, Enforcer, Interceptor, Terror from the Deep, UFO Defense)
Vážný zájemce ať mi napíše na ondrej-tomek@seznam.cz
PS: Kdo dřív příjde, ten dřív bere! *3* -
-
Mám stejný problém jako Ondra, potřebuji se zbavit X-COM: Complete Pack. Má někdo zájem?
-
-
Když budeš té lásky :) magic.clan@centrum.cz :)
-
Byl bych moc rád za něj ;) email vasekveselej@seznam.cz
-
-
Obdarováno, už nepište *3*
-
-
Resident Evil 1, 0 a 4 vyjdou na switch 21. května
-
-
Diivím se že ne Resident 2... zrovna 1/0 nejsou úplně nej díly.
-
-
Port imho záleží na prodejích těhle dílů, občas mi příjde že capcom nemá rád peníze a s porty trucuje jako uražená milenka, jsem naprosto přesvědčený že kdyby investovali do portu remaku dvojky na switch tak jim z prodejů spadnou tlamy. Všichni vědí že switch je prodejní trhák, ale capcom pořád trucuje, nicméně i tak jsem rád, RE4 je stejně nejlepší díl a náhodou jednička, myslím původní byla tehdy fenomenální, místo toho remaku bych byl radši některý díly co jsem nehrál jako code veronica, která sice bude zpětně kompatibilní na xboxu ale kvůli tomu si ho kupovat nebudu, obzvlášť jestli je pravda to o tom gamepassu.
-
-
Je moc zkostnatělej, jsou ale horší firmy... taky nemuselo bejt nic že a Resident evil 4 nejlepší díl ? jako špatný nebyl ale tohle je čistě jen názor.
Ten Gamepass to je pěknej úlet no.
-
-
Veškeré hodnocení her je jenom názor, ale zrovna residenta 4 najdeš na vrcholu většiny žebříčků od fanouškovských základen po herní weby jako nejlepší díl série.
-
-
Kdyby Switch měl normální HW a ne HW činského tabletu, tak by tam dali i dvojku.
-
-
NetherRealms dělají současně verzi Mortal Kombat 11 pro switch i ostatní platformy. Ano je to jiná situace protože remake RE2 je ve vývoji od roku 2015, nicméně Capcom má peníze i lidi na to udělat port a vůbec bych se nedivil, jestli už na něm dělají, na remaku dělalo 800 lidí, tolik lidí na koridorovku je overkill, na port by stačil malý zlomek tohohle čísla.
-
No jasně jsem netušil že čínské mobily zmáknou DOOM a Wolfa2 čééče😱
-
-
-
-
-
Snomor 1 - Útěk ze snu SE.................RBJZV-4ZR04-FQ40I
Snomor 2 - Následník trůnu SE...........BTH94-2Z4E2-RRK7Z