-
Square Enix počítá, i přes nesplněná prodejní očekávání, se značkami Tomb Raider, Hitman a Sleeping...
A co Front Mission ? Evolved snad nikoho v evropě k velkým prodejním číslům nedokopal tak snad by mohli .... (rád bych v to věřil )přinést opět strategické orgie jako v případě 4 a 5 dílu . -
-
osobně se nemůžu dočkat dalšího Lařina dobrodružství (a taky až nám trochu povyroste :o)
-
-
Shuggy konečně na GOGu
a dokonce v akci :)
http://www.gog.com/promo/super_5_promo -
-
steam klic je ted na aukr0 cca za dvacku *1*
-
-
to je sice hezký, ale někdy je fajn myslet i na jiný věci než jen na nejnižší možnou cenu. například je někdy fajn podpořit GOG, protože to pak znamená lepší budoucnost této digitální distribuce a rozšíření DRM free politiky...
-
-
-
http://www.eurogamer.cz/articles/2014-01-20-odbyt-levelu-v-poslednich-msicich-spadl-o-2-tisice-vytisk
-
-
no prostě investigativní žurnalistika
-
Když se jednou Level proosciloval nad Score (resp. Level rostl, zatímco Score kleslo, nevím, jestli byl level výš), tak o tom jenom tweetnul a článek nikde. Připomíná mi Krkovičku, řezníka, kupce a sedláka v jedné osobě, který si mne ruce, jakmile může napsat něco byť jen zdánlivě negativního o jakékoliv konkurenci, tím spíše pokud jde o redakci Games/Levelu.
-
JD si tyhle kecy prostě nemůže odpustit :-D
-
-
jaky? normalne a slusne informuje o prodejich casopisu
-
-
V tomhle konkrétním článku urážky vynechal, to je pravda. Ale když zná človek kontext a jeho dřívější názory ať už na Level či konkurenci obecně, tak je jasné, že tímhle článkem si opět jen masíruje svoje ego.
-
-
-
Mě by zajímalo co to má pan Doskočil za mindráky *1*
-
-
to mě raději ne :) ten člověk podle mě herní branži nerozumí.
-
-
-
Zkoušeli jste někdo mobilní Tekken? jako grafika super a na to že to je free to play tak to zas tak prachy zatím nechce, Lootboxi na každým kroku (ale free)
-
-
Moc si nedovedu představit jak se to dá hrát na mobilu bez ovladače, to bych se asi uvztekal.
-
-
Pro mě je hraní na mobilu vůbec peklo a tekkena si už vůbec nedovedu představit :)
-
-
tak to radši nechtěj vědět že lidi hrajou přes emulator Tekkena 3 na mobilu :D
-
-
Přijde mi to rozhodně lepší než Mortal Kombat
-
jde to dobře, protože je ovládaní zjednodušené..není to špatné, ale bez penez to bude brutální grind :-D
-
-
já jsem hned dostal 3* Lili takže v ranketu jsem byl někde mezi 500 hráči, ale ted šetřím to mega, což za ten týden už skoro mám (900k)
edit: ty eventy hodně pomáhají s penězma
-
-
-
-
Battlefield 3 se stalo pátým celosvětově nejrychleji rostoucím dotazem roku 2011 ve vyhledávači...
JEŽIŠMARJÁ... takovou hrubYci... *3* -
-
Battlefield 3 se stalo pátým celosvětově nejrychleji rostoucím dotazem roku 2011 ve vyhledávači...
kouknu na novinky - vYdeoher, kouknu na nadpis clanku - "vyvydaji". Dneska radi sotek :D -
" vydeoher" je přeci správně, protože vy je předložka vy - deo(dorant) - her(pes) *1*
-
-
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
Tomu nevěřím ani náhodou! Přeci nemůže bejt tolik hloupejch dutejch hlav, aby takovou hrůzu objednávali!!!! -
-
http://www.youtube.com/watch?v=wiLfz6HfCfM
-
Hráčská komunita může nadávat jak chce, může mít klidně jasno v tom, co je a není sh*t. Pak přijdou ty záplavy fotříků od rodin a dalších casual hráčů (ty na nějaký anti-kampaně naštvaných nerdů z 4chanu a komunity obecně zvysoka kašlou, ani o nich možná nevědí) a udělaj takový tržby, o jakých se třeba ME3 ani nesnilo. Takhle to prostě bohužel je. A velký publisheři se podle toho samozřejmě v budoucnosti zařídí.
Tolstoj říkal, že světem hejbou masy, nikoliv jednotlivci. A v tomhle případě měl asi pravdu. Kdyby byl Planescape neprodávanější hrou historie, tak EA a Activision naser*u takovejch Planescapů ročně kýbl (ano, dovolil jsem si trochu nadsázky). Jenže pravda je taková, že komerčně propadl. A pravděpodobně by propadl i dnes. -
-
Proč jako fotříků od rodin ? :D To jako že CoD hrajou fotříci od rodin ? :D ... si myslím, že ty mají jiné starosti než tupě střílet miliony tupých protivníků.
-
-
i v ČR znám mezi hráči posledních CoD jen fotříky od rodin *3*
-
-
To já zase neznám ani jednoho a to mám hry rád.
-
-
Mimo jiné taktéž, ano. Představ si, že v Americe jich to hraje velká spousta. Sednou večer na gauč a pařej muliplayer.
-
-
Nepodložené důkazy, to žes viděl dva fotříky co sednou za CoD neznamená, že to paří většina z nich. Jsám jsem otec a za takovou kravinu bych nikdy nevlezl. Tohle mě vždycky rozesměje jak někdo všechny hází do jednoho pytle bez jediného důkazu.
-
-
"Tohle mě vždycky rozesměje jak někdo všechny hází do jednoho pytle" - To jsem někde udělal?
-
to, žes fotr od rodiny, neimplikuje, že bys měl hrát CoD *7*
-
-
-
-
-
Bude to opět masivní... A všechny Gayrimy a Deus Exy se budou moct jít akorát tak zahrabat.
-
-
To bude rubačka.
http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/21/more-than-a-fleshwound-chivalry-medieval-warfare/ -
minecraft
Pánové mám nervy v kýblu. Nikdy nikdo nedokáže stvořit příšeru která by mě dokázala na*rat víc než creeper... postavím domeček všude klid a o 5 vteřin později se ozve chsssss bOOOOm a domeček v hajzlu... Poprvé jsem to překous ale počtvrté už jsem chtěl prohodit monitor zavřeným oknem... -
Journey míří na PS4.
skoro: Oops, was talking about Flower, not Journey. Looks like I misread @GamingOblivion's question. Sorry guys! -
-
Journey míří na PS4.
nevadí, obě stojí za zahrání *3* a zaslouží si oživení na ,,nové generaci"
-
-
PS+
PS4: Mad Max, Trackmania Turbo -
-
Hmmm a nemělo tam být něco super ? ...Tak jako Trackmania OK ....Další ? Se mi zdá že ten Xbox má lepší nabídku :/ .
-
-
já jsem s nabídkou spokojen. Mad Maxe jsem ještě nehrál, pokukoval jsem po něm dřív. takže zapařím určitě obě ty hry.
-
-