Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RakeW

Analytická firma EEDAR: X360 titul, ke kterému při vydání vyjde trailer se prodává 2x lépe než X360...

Za sebe musím říct, že jsem si na X360 pár her čistě na základě dojmů z dema pořídil a u několika dalších demo znatelně ke koupi přispělo. Naopak v těch případech, kdy jsem demo jen vyzkoušel a dál se o hru nezajímal, bych si ji většinou stejně nekoupil ani bez toho dema. Ale je fakt, že nejsem asi zrovna ten správný zákazník, o kterého vydavatelé stojí, když třeba u takové Forza Horizon i po tom zahrání dema, které mě dost bavilo, čekám až cenovka sleze tak na 15 liber.
  • Pilgrim66

Sony se chystá přinést realističtější zpracování tváří postav do her.

Bacha na Uncanny valley...
  • Assassin's Creed 3 nabídne o něco brutálnější útoky než předchozí díl.

To je dobře. Pokud mi na Assassinovi něco vadí, tak je to málo brutality.
  • Sleeping Dogs obdrželo dvě nová DLC - Screen Legends Pack a SWAT Pack.

Spíš by mohli opravit ten fix s nekonečnym loadingem. Hra se ani nespustí.
    • Vydat fix samozřejmě, ne opravit. Až sem z toho zmatený.
  • Black_Hand

Seznam nejvyhledávanějších her roku 2015 ve vyhledávači Google.

... mozna bych dodal, ze "v Americe". podivejte se na nastaveni ;).
    • braveman
      Poupraveno *3*
      Snažil jsem se z Googlu vytřískat i záznamy pro ČR, ale marně..
    • MikeR
      Máš pravdu, měli to poznamenat. Globální herní google-žebříček ani neexistuje, pro drtivou většinu zemí to nevedou, ani třeba pro Spojený království, takže není jak ho sestavit.

Ale jestli to někoho zajímá, tak třeba Německo je dost velkej rozdíl:
      1. Fallout 4, 2. FIFA 16, 3. The Witcher 3, 4. SW: Battlefront, 5. Dying Light, 6. Project Cars, 7. Cities Skylines, 8. Black Ops 3, 9. H1Z1, 10. Battlefield Hardline.

Francie je americkýmu vkusu o něco blíž:
      1. FIFA 16, 2. Fallout 4, 3. Witcher 3, 4. Black Ops 3, 5. SW: Battlefront, 6. Dragon Ball Xenoverse, 7. Mortal Kombat X, 8. Until Dawn, 9. Dying Light, 10. BF Hardline.
  • MidnighT91

Pro odemknutí online co-op modu v Dragon's Crown se nejdříve budete muset sami (či s lokálními spoluhráči)...

http://www.co-optimus.com/images/gallery/7090xDragons-Crown-Art-9.jpg To je jako nějakej novej ideál krásy nebo co ???
    • Kozy
      Pohonil jsem
  • Jack1947

Ubisoft neplánuje pro příští rok nový díl Assassin’s Creed, chce pracovat na dodatečném obsahu pro Assassin’s Creed Odyssey.

Roční příjem DLC tak to bude peckanc!😎😛

• Worhammer

Jak se ta hra jmenuje?

Dobrý den, hledám jednu hru, která asi ještě nevyšla. Byly tu články o ní. Je to hra odehrávající se v Československu a jsou to hoňky s auty.
    • Driving Survival

http://games.tiscali.cz/preview/detaily-o-ceskem-automobilovem-thrilleru-driving-survival-289462
      • Worhammer
        Je to vončo! Dík!
    • froztik
      Tak o "hoňkách s auty" nic nevim, ale nemyslíš náhodou tohle ? https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875246568
  • Sbieratelská edicia

Zdravím. Kupujete si sběratelské edice her? Pokud ano, tak proč? Ještě můžete dodat, kolik je vám let. Díky za cenné informace.
    • Widl_CZ
      Ahoj Slávo, nekupuju. Krabicovky vlastně nekupuju vůbec. 33.
    • Mart9
      Sběratelské edice nekupuji.
    • Kvůli čemu se ptáš?
    • 0011
      Kupuju, ale jenom Nintendo - tedy na 3ds a na Switch, hlavně kvůli soundtrackům, artbookům a steelbookům u sérií, které mám rád, nebo je ještě neznám, ale zaujme mě jak hra tak obsah sběratelské edice. Je mi 32 let
  • Amylee.Anderson

Bioware chce znát Váš názor na připravovanou sošku Liary z Mass Effect.

To vypadá jak úchylná japonská anime figurka. To je strašný. ME je akční RPG, ne erotická hra.
    • Asi tak... alespon ze nema hyper blikaci armor s odkrytym briskem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit