Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Steam Trading diskuze

Nevíte, kde na steamu je sekce, kde si lidi vyměňují hry (gifts)? Vždy jsem myslel, že na to slouží Market, ale tam to nejde.

Pořád mám zájem vyměnit klíče z aktuálního HB Sega bundlu. Konrétně Tier 1 a 2 za DoW Master kolekci a DoW 2 Grandmaster kolekci.
    • Jack1947
      Steamgifts ?
      • Máš pravdu částečně, hry tam vyměníš, ale není to zrovna "na steamu" :)
        • Jack1947
          Nebo můžeš něco při troše štěstí vyhrát^^

Vždyt těch skupin na Steamu je snad mraky ne ? každej bude chtít vždycky něco měnit.
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZPllpzxmM5k
  • Zatímco PS3 a X360 verze Call of Juarez: The Cartel vychází v ČR již tento pátek (22. červenec),...

Aaaargh tyvole! To fakt potěší, hlavně sem si řikal, že nemám co hrát, tak že zkusim tohle.. i kdyby ta hra stála za h****, tak jde prostě o princip.. Nemám nic proti konzolím jako takovejm, ale už mě začíná sr*t neustálý rušení a oddalování PC verzí, portů z konzolovejch verzí atd..
  • divinity:os2 + chris avelone

http://bonusweb.idnes.cz/chris-avellone-divinity-original-sin-2-dxw-/kratke-zpravy.aspx?c=A150925_165407_bw-kratke-zpravy_oz

tak ted uz to nejde nekoupit *5*
  • Hře CrimeCraft po úspěšném rozjezdu na STEAMu přibyly tři nové servery.

Na www.dsogaming.com se nedostanu a už to trvá několik dní. Má někdo stejný problém? Mám O2.
    • mám O2 a dostanu se tam *12*
      • Díky, tak to teda netuším, kde je problém. Často se rýpají v DNS serverech, tak jsem myslel, že to zase někdo dokopal.
  • Ahoj. Poradte prosím nějakou fajn adventuru s logickými hádankami, nejlépe detektivní ale nemusí být. Něco jako L.A. Noir napr.
    • Nebo posla smrti 1,2,3.Dobrý příběh a 1 má skvělý dabing
    • Vojta_Ilavsky
      Sherlock Holmes: Crimes & Punishments.
      • V diskuzi pod recenzí píší že je to blbost.
        • Vojta_Ilavsky
          Souhlasí-nesouhlasí u mého doporučení dokazují opak.
          EDIT: Zrovna jsem koukal na do diskuze pod recenzí na Sherlocka a převládají tam dojmy spíše kladné.
          • No ale stejně děkuju za tip. A nějaké jiné dobré adventury neznáš?
            • Vojta_Ilavsky
              Toho druhu co ty hledáš ne, ale můžu jenom doporučit The Last Door, už jen kvůli soundtracku, adventurám 2x neholduji, proto ti už nic jinýho ani doporučit nemůžu. :D A teďka mi Ronox připomenul ještě Cypher, taky doporučuji. :D
            • Ronox
              Ty Sherloci jsou super, teď nová a netradiční Her Story taky bomba a pokud chceš jistotu, tak doporučuju Deponii, Dreamfall, textovku Cypher, Gemini Rue případně Technobabylon.
  • Denuvo bypass

Někomu se podařilo obejít ochranu Denuvo u některých her. Ne na dlouho *4*

https://www.reddit.com/r/CrackStatus/comments/4805du/crack_status_denuvo_games/
  • spionaz v Recku

http://zpravy.idnes.cz/recka-policie-zatkla-dva-cechy-pro-udajnou-spionaz-fwp-/zahranicni.aspx?c=A120911_081406_zahranicni_ipl
  • Keyz
    "Today (in few minutes) we are going to be on Czech TV CT24. Tomorrow, there is a interview with Dan at our studio at Prima COOL Re-Play. Both will be online later in Czech."

Asi v rámci ekonomiky ct24
    • Pilgrim66
      jj, ted jsem to videl. Pobavila me zprava, jak hry jsou "hlavnim kulturnim exportnim artiklem CR"...

A zminovali Machinarium a poté jentak mimo promluvili o Arma 3... SCS soft ani slovo... chjo
      • Keyz
        Nj TV v ČR... Alespoň něco i to je úspěch.
  • REDAKCI

Zdravim pri pondelku. Nemohli byste barevne odlisit u jednotlivych bleskovek jmena her kterych se bleskovka tyka? Nebo hyperlink davat pod jejich nazvy. Takhle se v tom spatne orientuje, verim ze nejenom mne zajimaji jen urcite hry a takhle by se to zprehlednilo. Dikes
    • bleskovky by potrebovali kompletni overhaul, hlavne to chce nejaky filtr at tam neni tolik spamu/nezajimavych veci :) to zajimavy se mi tam ztraci
      • re

to uz jsem jim navrhoval taky ze to je strasne neprehledne a plne nezajimavych blbustek, hlavne tech spekulaci, jednu dobu to bylo des. Vim ze to je pro ne tezke rozlisit co je dulezite a co ne ale aspon udelat to nejak prehledne. Rozlisit treba podklad jednotlivych odrazek, udelat lepsi posunovani, tohle titerne okenko je na nervy. Nekdy to ani nectu diky tomu jaky to ma system a to bych rad cetl :) jak rikas chce to kompletni overhaul :)
        • Bohužel to nemá smysl řešit, když se k tomu nedokáží vyjádřit ani v příslušné sekci. A potom co proběhla kauza s reklamou v adresním řádku .. *11* *16*
          • Listopadové číslo OPM UK píše o tom, že SCE Band údajně pracuje na novém Syphon Filter pro...

Já myslím, že už to říkali, že na tom pracují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit